Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Η ρουφιανιά ανάγεται σε αρετή!!!



Ρήση του μεγάλου Λατινο-αμερικανού συγγραφέα και Επαναστάτη, Γκαλεάνου:

«η μηχανή (η καπιταλιστική μηχανή), στείρα, μισεί κάθε τι που μεγαλώνει και κινείται. Είναι ικανή να πολλαπλασιάζει μόνο τις φυλακές και τα νεκροταφεία. Δεν μπορεί να παράγει τίποτα άλλο από κρατούμενους, πτώματα, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ και αστυφύλακες, ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ και εξόριστους.
Να είσαι νέος, είναι έγκλημα. Η πραγματικότητα το διαπράττει κάθε μέρα, την ώρα που ανατέλλει ο ήλιος. Και η ιστορία, που ξαναγεννιέται κάθε πρωί.
Γι’ αυτό η πραγματικότητα και η ΙΣΤΟΡΙΑ είναι απαγορευμένες».


Αυτή η κυβέρνηση, ξεπερνάει κάθε προηγούμενη στο να καταστήσει «καθολικό καθήκον» την καθετωτική τρομοκρατία, την κατάδοση και τη δειλία.

Ανακηρύσσει, με μοχθηρία πρωτόγνωρη, την αναντρία και τη ρουφιανιά σαν υπέρτατες αρετές.

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία αυτής της κυβέρνησης το μόνο «θάρρος» που δεν ατιμάζει είναι το να εγκρίνεις όλα τα ψεύδη της, τις ανομίες της, το εθνομηδενιστικό της μένος και το γενικευμένο χαφιεδισμό.

Διαβάσαμε την παρακάτω είδηση από το «τρωκτικό» και ανατριχιάσαμε.

Την είδηση και το εύστοχο σκίτσο τα πήραμε από τον «Τρελο-Γιάννη:
http://trelogiannis.blogspot.com/2010/01/blog-post_168.html


Δεν ντρέπονται που θέλουν κράτος ρουφιάνων;

OΠΟΙΟΣ...ΚΑΤΑΔΩΣΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ

Όχι δεν θα γίνουμε ρουφιάνοι κ.Παπανδρέου για να βγάλετε το φίδι από την τρύπα. Να βάλετε την Λούκα Κατσέλη και τον Γιώργο Παπακωσταντίνου να εντοπίσουν τους φοροφυγάδες. Είναι ντροπή να βάζουμε τον κόσμο να δίνει ...στεγνά όσους φοροδιαφεύγουν. Το μικρό το ψάρι θα καρφώσουν; Τα μεγάλα ...
κεφάλια ποιος θα τα καρφώσει που κλέβουν μέσα από τις εικονικές εταιρείας και τα πλαστά ή εικονικά τιμολόγια; Μας κάνετε πλάκα και δεν ντρέπεστε που θέλετε ένα κράτος ρουφιάνων;

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP