Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Οι επαγγελματίες λασπολόγοι

To ΕΠΣΕ βάλλει εναντίον του Μίκη Θεοδωράκη!!



Ποιοι νομίζουν ότι είναι τελικά οι κύριοι του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι; Μια χούφτα ψευτοκουλτουριάρηδων νομικών και άλλων που ευκαίρως ακαίρως βάλλουν ενάντια στα χριστιανικά και εθνικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την πατρίδα μας.

Αφήνουμε για άλλη φορά την αναφορά στις σχέσεις του ΕΠΣΕ με άλλα γνωστά κέντρα αντεθνικής και αντιχριστιανικής γραμμής.

Με χθεσινό (24/1/2010) Δελτίο Τύπου το εν λόγω παρατηρητήριο βάλλει εναντίον του Μίκη Θεοδωράκη και τίθεται στο πλευρό της «διωκόμενης» Θάλειας Δραγώνα......

Αναδημοσιεύει άρθρα από τα Νέα, που όπως και πολλά άλλα άρθρα του ΔΟΛίου συγκροτήματος ανέλαβαν την υπεράσπιση της Θάλειας.

Πριν όμως από την αναδημοσίευση των άρθρων, σε μικρή εισαγωγή, γράφει το ΕΠΣΕ:

«Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) αναδημοσιεύει σημαντικό άρθρο του Γιάννη Χάρη για το διπλό παραλήρημα του Μίκη Θεοδωράκη με λασπολογία κατά της Θάλειας Δραγώνα».

Παραληρεί λοιπόν ο Μίκης Θεοδωράκης και λασπολογεί! Και μετά εμείς πρέπει να λαμβάνουμε στα σοβαρά τις παρατηρήσεις αυτού και άλλων παρόμοιων Παρατηρητηρίων!

Έλεος πια. Απέναντι στους πέντε ανθέλληνες άθεους νομικούς που ιδρύουν μια μη κυβερνητική οργάνωση για να βγάζουν ανακοινώσεις και δελτία τύπου υπάρχει και ένα πλήθος ανθρώπων που σκέφτονται.

Και όλοι αυτοί έμαθαν πια πολύ καλά τι καπνό φουμάρουν οι «παρατηρητές» της ελληνικής κοινωνίας. Και ο καπνός τους εκπέμπει τη δυσωδία της αθεϊας και του πολυπολιτισμικού ανθελληνισμού.

Πηγή:
http://trelogiannis.blogspot.com/2010/01/to_25.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP