Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Η CIA «προβλέπει» εξέγερση!!!

Η CIA «προβλέπει» κοινωνική εξέγερση!!!



Για πιθανή Κοινωνική εξέγερση εξαιτίας των αυστηρών μέτρων της κυβέρνησης κάνει λόγο το ινστιτούτο Stratfor , το οποίο έλέγχεται απο την CIA.

Η νέα ανάλυση, αναφέρεται λαμβάνοντας αφορμή το πρωτοφανές χτύπημα μπροστά από την Βουλή, αλλά και την ολοένα και μεγαλύτερη κλιμάκωση τέτοιων ενεργειών στην Ελλάδα από τον Δεκέμβριο του 2008 από ομάδες αριστερών και αναρχικών.

Με ένα τέτοιο χτύπημα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ενός «συμβολικού» στόχου, όπως το Ελληνικό Κοινοβούλιο, αυτές οι ομάδες εμφανίζονται να είναι ικανές να χτυπήσουν οπουδήποτε και οποτεδήποτε".

Πέρα από μια σύντομη αναφορά αντίστοιχων χτυπημάτων του 2009, συντάκτες της ανάλυσης εκτιμούν ότι οι επιθέσεις αυτές μπορούν να αποδοθούν στην επισφαλή οικονομική και πολιτική κατάσταση της Ελλάδας σήμερα, καταλήγοντας ότι "το πρόβλημα της Αθήνας έγκειται στο γεγονός ότι το κοινωνικό άγχος είναι σε υψηλό επίπεδο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης της χώρας, ενώ το πακέτο των νέων φόρων μαζί με τις περικοπές σε επίπεδο κοινωνικής πρόνοιας θα αυξήσουν αυτήν την ένταση".


Πηγή:
http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php


ΣΧΟΛΙΟ:
Το να μιλάνε οι κατασκευστές και οι σπόνσορες της τρομοκρατίας έτσι, νέες συμφορές μας περιμένουν…
Νέα σχέδια ετοιμάζουν…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP