Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Προσοχή!!! Μην αφήσουμε τους εγρολάβους της καταστροφής να μας επιβάλλουν "κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης"

ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
 

Ο Παπανδρέου πέφτει και δεν αρκεί να μείνουμε στον καναπέ παρακολουθώντας το ..θέαμα.
Κάτω απο άλλες συνθήκες ίσως αυτό να ήταν ενδιαφέρον ή να έσπαγε τη "μονοτονία του καναπέ", όμως σήμερα που οι λύκοι και οι ύαινες τρώγονται μεταξύ τους και που σε λίγο θα χιμήξουν εναντίον μας φορώντας προβιά, δεν μπορούμε απλώς να παρακολουθούμε τις ..εξελίξεις αποσβολωμένοι, τρομαγμένοι, αποχαυνωμένοι.

Ο Παπανδρέου προσπάθησε να "παίξει" με τα σπίρτα που του έδωσαν οι Αμερικανοί θετοί γονείς του για να κάψει την κατάλληλη στιγμή την Ε.Ε, και έβαλε κατά λάθος (Wink φωτιά στα μπατζάκια του. Ο πανικός του είναι πρόδηλος και η διάθεση των συντρόφων της ΠΑΣΟΚικής αγέλης είναι προφανείς.

Προφανής επίσης ήταν και η λύσσα των εκπροσώπων του Δ' Ράιχ όταν χθές το βράδυ απροκάλυπτα μας έδειχναν με προτεταμένο το δάκτυλο την ..καπνοδόχο του κρεματορίου που είπαν "σχέδιο βοήθειας" ως μοναδική επιλογή εξόδου απο την κρίση και "σανίδα σωτηρίας".

Όπως πολύ σωστά το έθεσε κάποιος φίλος μας, ο Θεός αγαπά την Ελλάδα. Ο νους όλων εκείνων που σχεδίασαν την εξόντωση του Ελληνικού λαού σκοτίσθηκε.Αιφνιδιάστηκαν , τρομοκρατήθηκαν και μας έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο προκειμένου να προχωρήσουμε σαν "πολιτισμένοι Ευρωπαίοι" στο θάλαμο αερίων.

Το διακύβευμα για τον ελληνικό λαό δεν είναι αν θα μείνουμε στην Ευρωζώνη ή όχι, ή για να το πούμε πιο απλά αν θα συνεχίσουμε να εκπορνευόμαστε με αντάλλαγμα μια δόση. Το διακύβευμα είναι αν τελικά θα αποφασίσουμε να δραπετεύσουμε απο αυτό το στρατόπεδο συγκέντρωσης, απο αυτό που κάποτε λεγόταν Ε.Ε .

Ο πανικός απλώθηκε όχι μόνο στα λαγούμια των αρουραίων της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ αλλά σε όλα τα τρωκτικά του πολιτικού συστήματος.
Αυτού του πολιτικού συστήματος που θεωρεί την ανθρώπινη ζωή, την αξιοπρεπεια , την τιμή, την εθνική κυριαρχία, τις πραγματικές δημοκρατικές αξίες, ως "καρκινώματα" και τους λαούς ως ενοχλητικές κατσαρίδες. Αυτού του πολιτικού συστήματος που έχει για "θεό" το χρήμα και "λατρευτικό τυπικό, το κέρδος, την εκμετάλλευση, την ανηθικότητα.

Δείτε ποιά κόμματα τρέχουν πανικοβλημένα και θα αντιληφθείτε ποιοί είναι τελικά αυτοί που νοιάζονται πραγματικά για το μέλλον της πατρίδας μας και ποιοί είναι οι "διάκονοι" της "νεώτερης Νέας Τάξης Πραγμάτων" και "ευέλπιδες" της "Νέας Εποχής".

Αυτοί λοιπόν που μιλούν για εδώ και τώρα σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης "εκτάκτου ανάγκης", "εθνικής σωτηρίας" ή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με Βενιζέλο π.χ πρωθυπουργό, είναι αυτοί που θα "κλειδώσουν" την πόρτα πίσω μας με "ευρωπαϊκό λουκέτο".

Είναι αυτοί που θα εξασφαλίσουν στον γαλλο- γερμανικό άξονα την απαραίτητη "ηρεμία" και που θα εγγυηθούν στα ευρωατλαντικά αφεντικά τους , ότι δεν θα αφήσουν τους Έλληνες να γίνουν ο πυροκροτητής μιας Ευρωπαϊκής επαναστατικής βόμβας.


Δεν χρειάζεται να είναι κανείς βαθυστόχαστος αναλυτής για να καταλάβει ότι το δημοψήφισμα που με Παπανδρεϊκή κουτοπονηριά χρησιμοποίσε ως "όπλο" ο Γιωργάκης, μπορεί να γίνει ένα υπερόπλο στα χέρια όχι μόνο του ελληνικού λαού αλλά εμμέσως και στα χέρια κάθε ευρωπαίου πολίτη.

Η μικρή και ταπεινή Ελλάδα "των κλεπτών και διεφθαρμένων", με την προδοτική συμπεριφορά των προηγουμένων κυβερνήσεων μπορεί να έγινε το πειραματόζωο των εργαστηρίων της "δημιουργικής καταστροφής", όμως κατάφερε με τις μαζικές κινητοποιήσεις του περήφανου και τίμιου λαού της, να κάνει τόσο θόρυβο ώστε να αφυπνιστούν οι υπόλοιποι λαοί της Ευρώπης και να δούν επιτέλους όσα επιμελώς τους έκρυβαν οι δικοί τους "Παπανδρέου".

Διαπίστωσαν ότι δεν ήταν η Ελλάδα που με τα 350 δις πλασματικο χρέος θα τίναζε την ευρωπαϊκή οικονομία στον αέρα, αλλά η κλεπτοκρατία, η "δημιουργική λογιστική" και τελικά τα χιλιαπλάσια χρέη των δικών τους χωρών.

Η Ελλάδα πρέπει εδώ και τώρα είτε με το δόλωμα της νέας δανειακής σύμβασης (που εκτός των άλλων φρικτών θα νομιμοποιήσει και την προηγούμενη,
αυτήν δηλαδή που δεν κυρώθηκε στην βουλή και που εφαρμόσθηκε μόνο με την ψήφιση ενός μνημονίου δηλαδή μιας περίληψής της) είτε με κάθε είδους εκβιασμό, να μπεί στο πιο βαθύ μπουντρούμ, να ταπεινωθεί, να μην ακουγεται η φωνή της, να πάψει να φαίνεται ,να εξοντωθεί.

Η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός θα πρέπει με κάθε τρόπο να πάψει να λειτουργεί ως παράδειγμα αντίστασης στο "νέο ολοκληρωτισμό".

Σήμερα και όχι αύριο πρέπει να κατεβούμε όλοι στην πλατεία Συντάγματος όχι για να προστατεύσουμε το ευρωπαϊκό συρματόπλεγμα ,αλλά αντιθέτως για να το σπάσουμε.

Ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας και όχι το καλόπιασμα του ευρωατλαντικού πρεζέμπορα θα φέρουν την εθνική σωτηρία…

Αν ο λαός κάνει τον Σταυρό του και βγεί μαζικά στους δρόμους για να υπερασπισθεί την εθνική μας κυριαρχία διώχνοντας μακρυά όχι μόνο την ΠΑΣΟΚΙΚΗ αγέλη αλλά και κάθε άλλο κοινοβουλευτικό αρπακτικό, τότε σύντομα θα βρούμε την περπατησιά μας και με τη βοήθεια του Θεού και τις αναμφισβήτητες δυνατότητές μας, η ανάπτυξη και η ευημερία θα είναι καρποί του κόπου μας που θα απολαύσουμε εμείς και όχι οι δανειστές και τα άλλα κοράκια της Ευρώπης και της Αμερικής.

Ακόμα και αν όπως ακούγεται ο Παπανδρέου πάρει πίσω το δημοψήφισμα προκειμένου να κρατηθεί στην καρέκλα , εμείς πρέπει εδώ και τώρα να διεκδικήσουμε την ανάκτηση της εθνικής μας υπερηφάνειας και να υπερασπιστούμε με κάθε μέσο την εθνική μας κυριαρχία.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP