Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Καρατζαφέρης: Ο προβοκάτορας της νεοταξικής χούντας...


Το ΡΕΣΑΛΤΟ, από την πρώτη ημέρα της ύπαρξής του (Οκτώβριος 2005), ανέλυσε από όλες τις πλευρές το πολιτικό μόρφωμα του ΛΑ.Ο.Σ, που γεννήθηκε από την πολιτική αποσύνθεση και τράφηκε από αυτήν: Ένα «κατασκεύασμα» των «νταβάδων»…
Πολλοί είπαν ότι ήμασταν «υπερβολικοί» και «βάναυσοι» εναντίον του Καρατζαφέρη και ό,τι αυτός εκφράζει.
ΣΗΜΕΡΑ οι μάσκες έπεσαν για ΟΛΑ τα καθεστωτικά κόμματα: Ανδρείκελα του χειρίστου είδους…

Και οι τυφλοί που δεν έχουν όραση νιώθουν τις πνιγηρές αναθυμιάσεις όλου αυτού του «πολιτικού υπόκοσμου», ο οποίος συνεχίζει ανενδοίαστα να μας δουλεύει…

Τα σημερινά γεγονότα δεν μας επαληθεύουν απλώς, αλλά δείχνουν και κάτι άλλο: Ότι λίγα είπαμε και πολύ κομψά για αυτόν τον δόλιο και άθλιο «λαγό» των τραπεζιτών…

Μια ενδεικτική συλλογική κειμένων για τον Καρατζαφέρη, τα οποία θα φρεσκάρουν τη μνήμη μας, βρίσκεται εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5975

Θεωρούμε, όμως, σκόπιμο να αναδημοσιεύσουμε ένα παλιό μας κείμενο αποκαλυπτικό, το οποίο δεν υπάρχει στη «συλλογή»…
Γράφτηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του 2007, ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=13767#13767




ΛΑ.Ο.Σ.: Συμμετοχή σε κυβέρνηση θέλει


Ο ΛΑ.Ο.Σ. καταγγέλλει το δικομματισμό και χαρακτηρίζει τα δύο κυβερνητικά κόμματα ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, αλλά επιδιώκει κυβερνητική ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ μαζί τους, δηλαδή με το «κατεστημένο»!!!
Στο πρόγραμμά του που πήρε την τελική του μορφή αρχές Αυγούστου, ανοίγει ορθάνοικτη την πόρτα στο κατεστημένο του δικομματισμού. Μάλιστα προσδιορίζει και από τώρα ποια …υπουργεία θέλει!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
«Δεσμευόμαστε ότι θα τιμήσουμε μία ενδεχόμενη απόφαση του ελληνικού λαού για τη διακυβέρνησή του από μια κυβέρνηση συνεργασίας αποδεχόμενοι τη συμμετοχή μας σε αυτήν, ανεξάρτητα από το ποιο θα είναι το κόμμα ή τα κόμματα που ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει να τον κυβερνήσουν».
Με όλους και με όλα. Και με ΠΑΣΟΚ και με Ν.Δ!!!


Μάλιστα, ακόμα και σε θέματα που ο ΛΑ.Ο.Σ. υψώνει σημαίες πατριδοκαπηλίας και λαϊκισμού, εύκολα πετά το μπαλάκι αλλού, προκειμένου απλά και μόνο να συγκυβερνήσει:
«(...)Θα δεχτούμε να συμμετέχουμε σε μία κυβέρνηση συνεργασίας, υπό την προϋπόθεση της συμφωνίας για τη διεξαγωγή δημοψηφισμάτων για όλα τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα, όπως η αποδοχή ενός ονόματος για την FYROM, η είσοδος της Τουρκίας στην ΕΕ ή οι αναγκαίες αλλαγές του ασφαλιστικού μας συστήματος».
ΔΗΛΑΔΗ, αυτά τα ύψιστά εθνικά ζητήματα δεν είναι αδιαπραγμάτευτα, ούτε ζητήματα αρχών. Ο ΛΑ.Ο.Σ, στην κυβέρνηση και αν η Κοινή γνώμη χειραγωγηθεί λέει ΝΑΙ, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για ΤΙΠΟΤΑ!!!

Αλλά για να συναινέσει σε όλα αυτά
ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ!!!
«Δεσμευόμαστε ότι θα τιμήσουμε μία ενδεχόμενη απόφαση του ελληνικού λαού για τη διακυβέρνησή του από μια κυβέρνηση συνεργασίας αποδεχόμενοι τη συμμετοχή μας σε αυτήν, υπό την προϋπόθεση της μεταφοράς της αναλογίας των ψήφων μας, σε σχέση με το άλλο ή τα άλλα κόμματα που επίσης θα συμμετέχουν σε αυτή, στον αριθμό των υπουργείων και των υφυπουργείων που θα διαθέτει το Υπουργικό Συμβούλιο της νέας κυβέρνησης, καθώς και των υπολοίπων πολιτικών θέσεων του ευρύτερου δημόσιου τομέα».
Καρέκλες θέλει να εξασφαλίσει ο Καρατζαφέρης στην όποια κυβέρνηση και στην κρατική μηχανή.
Κατά άλλα ο ΛΑ.Ο.Σ θέλει να τα βάλει με το κατεστημένο και να «σπάσει» το δικομματισμό. ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ πράγματι δεν έχει ιστορικό προηγούμενο.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP