Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ο "λεχρίτης" και η μούτζα του λεβέντη Έλληνα μαθητή





ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ



Ο "λεχρίτης" είναι μια μύγα που γεννά τα αυγά της εκεί που βράζει ο μούστος , εκεί που ζυμώνεται ο χυμός του σταφυλιού και σιγά - σιγά μετατρέπεται σε κρασί. Είναι δηλαδή το έντομο που ζεί και υπάρχει απο το και για το ...μαγάρισμα.
Ως "λεχρίτης" λοιπόν ο Πρετεντέρης, είδε, "μύρισε", ανακάλυψε, που βράζει ο "μούστος" , που ζυμώνεται η πατριωτική συνείδηση, που δηλαδή υπάρχει κίνδυνος να βγεί "καλό κρασί" και έτρεξε αμέσως να μαγαρίσει τον τόπο, τους ανθρώπους.
 

Ο στόχος του αυτή τη φορά ήταν ένας μαθητής.
Ένας μαθητής που τόλμησε να εκφράσει στιγμιαία με ευθύ και ειρηνικό τρόπο, αλλά και με λεβεντιά, τα αισθήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων.


Η "μούτζα" του μαθητή ήταν το νέο "ΟΧΙ" του ελληνικού λαού, πράγμα που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό, ούτε απο το καθεστώς, ούτε ασφαλώς απο όσα παράσιτα ζούν και τρέφονται απο την κοπριά του.

Ο Πρετεντέρης όπως και όλη αυτή η γενιά των μεταλλαγμένων αυλοκολάκων και συμπλεγματικών εργολάβων της παρακμής, δούλεψαν σαν πιστά σκυλιά τόσα χρόνια έχοντας μια και μόνο αποστολή: να μαγαρίσουν τα πάντα και να αλλοιώσουν την σκέψη και την συνείδηση του Έλληνα, πράγμα που φυσικά ήταν και είναι απαραίτητο για την επιβίωση ενός συστήματος εξ αντικειμένου μολυσματικού και λαοκτόνου.

Ένας Έλληνας με κολοβωμένη και αλλοιωμένη συνείδηση, είναι για το σύστημα κάτι πολύ παραπάνω απο "χρήσιμος ηλίθιος", είναι το απαραίτητο λίπασμα, η πηγή ενέργειας, η αναγκαία "πρωτεϊνη" που τρέφει και συντηρεί το νευρικό σύστημα μιας εκ γεννετής άρρωστης εξουσίας.

Η εργολαβία του Πρετεντέρη αλλά και κάθε άλλου νάνου της μισθωμένης "δημοσιογραφίας" που παριστάνει τον ψηλό πατώντας πάνω στην κοπριά του, βασίζεται στην ανατροπή της αλήθειας, των αξιών, της ελεύθερης σκέψης. Κατεδαφίζει κάθε τι που είναι ή δυνητικά μπορεί να γίνει εμπόδιο στην εξάπλωση της πνευματικής λέπρας, δηλαδή της κοσμοαντίληψης της "Νέας Εποχής" στη βάση της οποίας κτίζεται σήμερα η παγκόσμια αυτοκρατορία της "νεώτερης Νέας Τάξης Πραγμάτων".
Δείτε τί είδους Έλληνας πολίτης είναι ο μαθητής που εξόργισε το καθεστώς και φυσικά τον Πρετεντέρη:

Λάρισα:Εργαζόμενος με 15 αδέρφια
ο μαθητής που μούντζωσε τους επισήμους!

Διαβάστε τη συνέχει ΕΔΩ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/11/blog-post_7097.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP