Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ


Η μείωση των γεννήσεων του ελληνικού λαού είναι μεθοδευμένη και συνιστά το μεγαλύτερο έγκλημα στη πρόσφατη ιστορία της χώρας
Τη δημογραφική συρρίκνωση του ελληνικού λαού την οργάνωσε
το πολύ μεγάλο συγκεντροποιημένο κεφάλαιο και οι κυβερνήσεις του.

Γιατί πολύ απλά, δεν τους κάνουμε σαν λαός


Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της πρόσφατης απογραφής πληθυσμού, είμαστε σχεδόν κατά 200.000 λιγότεροι απ' ότι στην προηγούμενη απογραφή του 2001. Οι γεννήσεις στην Ελλάδα είναι μόνο 100.000 το χρόνο, όταν ακόμα και στις γειτονικές χώρες Αλβανία και Βουλγαρία είναι 2,5 φορές περισσότερες! Αν λάβουμε υπόψη μας την εκρηκτική γεννητικότητα των αλλοδαπών σε σχέση με την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, καταλαβαίνουμε ότι ακόμα και από αυτές τις 100.000 γεννήσεις, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανήκει στους αλλοδαπούς.

Τα στοιχεία αυτά, απλά επιβεβαιώνουν την τραγική κατάσταση του ελληνικού λαού. Εδώ δεν μιλάμε για υπογεννητικότητα, αλλά για μια μορφή γενοκτονίας! Χωρίς εμφανή άσκηση βίας, χωρίς λεηλασίες και αρπαγές, αλλά πολύ ύπουλα και αθόρυβα. Στερώντας το βασικό δικαίωμα του κάθε ανθρώπου, το δικαίωμα στη δουλειά. Πώς θα κάνει οικογένεια ο νέος εργαζόμενος, όταν ο ένας στους δύο είναι άνεργος; Όταν, ακόμα κι αν δουλεύει, ζει συνεχώς με το φόβο και την ανασφάλεια; Όταν το κόστος ζωής έχει εκτιναχτεί στα ύψη, όταν η ανατροφή του παιδιού βαρύνει αποκλειστικά την οικογένεια, μιας και η παιδεία, η υγεία, η κοινωνική πρόνοια είναι υπό διάλυση; Πού θα αφήσει το παιδί της η εργαζόμενη Ελληνίδα, όταν οι περισσότερες θέσεις στους κρατικούς παιδικούς σταθμούς καταλαμβάνονται από παιδιά αλλοδαπών, ενώ ήδη οι σταθμοί είναι υπό διάλυση; Πού θα βρει χρόνο το νέο ζευγάρι να αφιερώσει στα παιδιά του, όταν δεν υπάρχει οχτάωρο και τα εξοντωτικά ωράρια είναι πλέον καθεστώς;

Η πρωτοφανής επίθεση που δεχόμαστε δεν αφορά μόνο τα εργασιακά και κοινωνικά μας δικαιώματα. Ο κύριος στόχος της είναι η ελληνική εργατική τάξη να μην ανανεωθεί. Γιατί είναι ο κύριος αντίπαλος αυτής της διεφθαρμένης και παρασιτικής τάξης που με ένα θίασο δουλικών υπαλλήλων της θέλουν να κυβερνούν τις ζωές μας. Ξέρουν καλά ότι ένας κουρασμένος και γερασμένος αντίπαλος δεν θα δώσει μεγάλες μάχες. Γι' αυτό και κάνουν ότι μπορούν για να εμποδίσουν τις γεννήσεις των παιδιών των Ελλήνων εργατών. Γιατί ξέρουν ότι οι παραδόσεις και η στάση ζωής περνά στις επόμενες γενιές μέσα από την οικογένεια. Και εκεί χτυπάνε! Αντίθετα, ευνοούν με κάθε τρόπο την εισαγωγή μεταναστών από χώρες που κυριαρχεί ο θρησκευτικός σκοταδισμός, η κοινωνική καθυστέρηση και η οικονομική εξαθλίωση. Επιδιώκουν με κάθε τρόπο την αλλοίωση του πληθυσμού και την αντικατάσταση της ελληνικής εργατικής τάξης από φτηνούς και υποταγμένους αλλοδαπούς. Για να το πετύχουν αυτό, εκτός από την ανεξέλεγκτη εισαγωγή τους, ένας άλλος τρόπος είναι και η μείωση των γεννήσεων Ελλήνων.

Διαλύουν την ελληνική οικογένεια με την αυξανόμενη φτώχεια, τα εξοντωτικά ωράρια κτλ., ενώ έχουν ψηφίσει νόμο (από την περίοδο Σημίτη) για τη συνένωση των οικογενειών (των αλλοδαπών, φυσικά), με δικαίωμα να κληθεί εδώ όλη η υπόλοιπη οικογένεια του.
Η εργατική τάξη της χώρας μας δίνει αυτό τον καιρό μια μεγάλη μάχη. Μια μάχη που θα κριθεί όχι μόνο στην υπεράσπιση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας, αλλά και στο πόσο θα υπερασπιστούμε το αναφαίρετο, φυσικό δικαίωμα της συνέχισης της ζωής. Για να δημιουργήσουμε και να διαπαιδαγωγήσουμε τις επόμενες γενιές, που θα δώσουν τους δικούς τους αγώνες. Μέχρι να φτιαχτεί ένας κόσμος που το δικαίωμα της γέννησης ενός παιδιού δεν θα υπακούει σε πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, αλλά στις φυσικές και ψυχικές ανάγκες του κάθε ανθρώπου!


ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ..

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP