Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Η μπίλια της ευρωατλαντικής ρουλέτας μάλλον "κάθησε" στο όνομα Λουκάς Παπαδήμος

ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 
 



Όταν πεθαίνει βασιλιάς, μη χαίρεσαι λαουτζίκο.
Μη λες πως θάν΄ καλύτερος ο νυν από τον τέως
Πως θάναι το λυκόπουλο καλύτερο απ΄ τον λύκο.
Τότε μονάχα να χαρείς: αν θάναι ο τελευταίος.

Κώστας Βάρναλης


Όπως όλα δείχνουν ο αρχιτραπεζίτης Λουκάς Παπαδήμος θα είναι ο νέος "αρμοστής" σε αυτόν τον τόπο που κάποτε τον λέγαμε "Ελλάδα".
Ακουγεται επίσης ότι θα έχει ως υπουργό οικονομικών τον επίσης αγαπημένο του ΔΝΤ και τέως υπουργό του ΠΑΣΟΚ κ. Π. Ρουμελιώτη.

Έτσι θα μείνουν ικανοποιημένοι και οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι διεκδικητές της καινούργιας διαχείρισης στην "νεώτερη" Νέα Τάξη Πραγμάτων.


"Έπιασε" δηλαδή η ...ευχή
που πριν λίγες ημέρες δημοσίευαν οι reuters, ότι "την Ελλάδα πρέπει να την κυβερνήσει κάποιος που να μιλά καλά ελληνικά αλλά να μην είναι με τους Έλληνες".

Ο αγαπημένος λοιπόν της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής ολιγαρχίας,
θα είναι σύμφωνα με τις "διαρροές", ο "πρωθυπουργός" αυτού του μορφώματος που κατασκεύασαν και επέβαλλαν με πραξικοπηματικό τρόπο οι ντόπιοι και οι ξένοι υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ο κ.Παπαδήμος εκτός απο μεγαλο-στέλεχος του τραπεζοπιστωτικού συστήματος, είναι οπαδός της προτεσταντικής αίρεσης των "Ευαγγελικών" , και μέλος της πιό "σκληρής" οργάνωσης που ελέγχει το "ίδρυμα Ροκφέλερ", της περίφημης "Trilateral Commission" (βλ. εδώ).
Δείτε τι έγραψε για τον Παπαδήμο το ιστολόγιο mygranma:

Λουκάς Παπαδήμος, ο λομπίστας της ολιγαρχίας ενάντια στην εξουσία της πλειοψηφίας

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
φαίνεται να συμφωνούν στον από κοινού τους διορισμό του Λουκά Παπαδήμου ως πρωθυπουργού. Δημοκρατική Συμμαχία και ΛΑΟΣ χειροκροτούν, ενώ Δημοκρατική Αριστερά και Πράσινοι θεωρούν την εξέλιξη σχεδόν θετική.

Σύσσωμο το μπλοκ των αστικών δυνάμεων λοιπόν βάζει στο τιμόνι της χώρας έναν άνθρωπο που με καμία διαδικασία δεν έχει επιλέξει ο ελληνικός λαός.

Κι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι τυχαίος.

Διαβάστε τη συνέχεια, ΕΔΩ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/11/blog-post_3446.html


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6082

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP