Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Good Night Hellas ....Good Morning Argentina!!! Απο τον Τσολάκογλου στον ...Ράλλη



Κλασσικοπερίπτωση
 

Όχι δεν ανήκουμε σε εκείνους που σχολιάζουν τις σημερινές "πολιτικές" εξελίξεις με την αμφίσημη φράση "ώδινεν όρος και έτεκεν μυν".
Αυτού του είδους τα σχόλια μπορεί να τα ακούσει κανείς απο δυσαρεστημένους ευρωλιμοκοντόρους ή απο αυτούς που δεν έλαβαν τελικά την προσδοκώμενη πρόσκληση απο το τρίδυμο της καταστροφής (Παπούλιας- Παπανδρέου- Σαμαράς).
Ας μην γελιώμαστε.

Η διετής "κύηση" και οι "ωδίνες"* των τελευταίων εβδομάδων, όπως όλα δείχνουν θα καταλήξουν σε μια τερατογέννεση, όπως ακριβώς είχαν μελετήσει και προσχεδιάσει τα ξένα "εργαστήρια" ...εξωσωματικής πολιτικής γονιμοποίησης.

Ο Παπανδρέου πρίν απο δύο χρόνια, ήταν βέβαιος, ότι τα αφεντικά του θα τηρούσαν τις υποσχέσεις τους και πως θα έπρεπε να παίξει μόνο τον ρόλο του "εργολάβου της καταστροφής", έχοντας βέβαια εξασφαλίσει με αυτόν τον τρόπο το πολιτικό του μέλλον στην επερχόμενη "παγκόσμια κυβέρνηση" ή "διακυβέρνηση".

Δεν μπορούσε να αντιληφθεί, ότι είχε επιλεγεί ταυτοχρόνως και ως "παρένθετη μητέρα" ...δανείζοντας την "μήτρα" του ΠΑΣΟΚ σε αυτούς που σχεδίασαν την εξόντωση της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Αυτό που εν πάσει περιπτώσει θέλουμε να πούμε, είναι ότι όλα αυτά που είδαμε τις τελευταίες ημέρες δεν μας πείθουν ότι είναι αποτέλεσμα απλώς του πανικού των αριστεροδέξιων συστημικών κομμάτων του δήθεν "Ναού της Δημοκρατίας", αλλά μεθοδευμένες και γρήγορες κινήσεις που βοήθησαν τον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ να γεννήσει αυτό το τέρας, το οποίο εξ άλλου με αγωνία περίμεναν τα Ευρωατλαντικά επιτελεία.

Αυτά δηλαδή τα επιτελεία που για τους δικούς τους λόγους τσακώνονται σήμερα για το ποιός τελικά θα έχει το "πάνω χέρι" στο νέο Δ.Σ της παγκόσμιας ολιγαρχίας.

Αν θα έπρεπε να δούμε κάτι "χρήσιμο" σε αυτό τον βδελυρό τοκετό, δεν θα ήταν παρά το απόλυτο ξεβράκωμα των πολιτικών αρχηγών, εκείνων δηλαδή των τσοπαναραίων που καμώνονται τους αρίστους και που με την βοήθεια φανερών και αφανών "χορηγών", μεταμόρφωσαν σταδιακά τα κόμματα σε "μικρές κυβερνήσεις" με οσμή μάλιστα "μαντριού".

Δεν εννοούμε μόνο τον Σαμαρά
ο οποίος έτσι κι αλλιώς είχε γίνει ρεζίλι με το να προσπαθεί να κρύψει τον αληθινό του ρόλο σκεπάζοντάς τον με πατριωτικά κουρέλια και ανένδοτους του κ...ου.

Δεν εννοούμε το Καρατζαφερέϊκο το οποίο δεν έκρυψε ποτέ την συμπάθειά του σε τέτοιου είδους εξωσωματικές γονιμοποιήσεις και βδελυρές εγκυμοσύνες.

Εννοούμε εκείνους που εδώ και χρόνια διακηρύσσουν ότι είναι στρατευμένοι σε έναν πόλεμο εναντίον του κεφαλαίου με αταλάντευτο στόχο την ανατροπή του συστήματος που το συντηρεί.

Αν δεν ήθελαν λοιπόν να βρίσκονται έστω και σαν διαμαρτυρόμενοι θεατές ή κομπάρσοι στα χθεσινοβράδυνα "γεννητούρια", αν δεν ήθελαν να δούν απο τα έδρανα της βουλής έναν "Ράλλη" να αντικαθιστά έναν "Τσολάκογλου", θα μπορούσαν κατ΄αρχάς να είχαν φύγει απο την "ασφάλεια" της κρατικής επιχορήγησης, προκαλώντας έτσι σοβαρή ζημιά στο λούστρο της κοινοβουλευτικής νομιμότητας.

Θα μπορούσαν να είχαν αρπάξει τη χειροβομβίδα (δημοψήφισμα) που πέταξε "κατά λάθος" ο χρήσιμος ηλίθιος της Αμερικής και να την είχαν κάνει μαζί με τον Ελληνικό λαό ατομική βόμβα έτοιμη να σκάσει στα θεμέλια όχι μόνο του Δ΄Ράϊχ αλλά της ίδιας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Αύριο, όταν η κυβέρνηση της "Εθνικής ευθύνης" θα έχει ολοκληρώσει την παράδοση της χώρας μας στα χέρια των κατακτητών, όταν όλοι θα δούν ξεκάθαρα ότι αυτά που άκουγαν για την κατοχή απο τα στόματα των πατεράδων ή των παππούδων τους θα ξαναζωντανέψουν και θα γίνουν τα βασικώτερα σημεία της "εθνικής μας σωτηρίας", η δημιουργία Εθνικοαπελευθερωτικού μετώπου δεν θα είναι ευχή αλλά ανάγκη.

*ωδίνες=οι πόνοι στην αρχή και κατά την διάρκεια του τοκετού


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6082

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP