Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Το τέλος μιας πολιτικής φαρσοκωμωδίας και η αρχή μιας εθνικής τραγωδίας


Κλασσικοπερίπτωση
 

Πριν απο λίγο οι βασικοί πρωταγωνιστές της πολιτικής σκηνής των τελευταίων δεκαετιών και αποδεδειγμένα εργολάβοι της εθνικής κατεδάφισης, "έκοψαν την κορδέλα" των εγκαινίων της νέας αψίδας του θριάμβου των ξένων επικυριάρχων και δανειστών μας.

Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος είναι ο νέος πρωθυπουργός μιας "δοτής" κυβέρνησης,μιας κυβέρνησης που αν ίσχυε το Σύνταγμα της Ελλάδος θα έπρεπε τονισθεί εξ αρχής ότι θα είναι "υπηρεσιακή" και όχι εκείνη που θα υπογράψει εκτός των άλλων την νέα δανειακή σύμβαση δηλαδή την ολοκληρωτική παράδοση της χώρας μας σε ξένες δυνάμεις κατοχής.

Η σκηνοθεσία του έργου "βγάζω δεν βγάζω πρωθυπουργό" στο οποίο πρωταγωνίστησε η γνωστή τριάδα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ, εξυπηρέτησε αφ΄ενός τον κ. Παπανδρέου ο οποίος εφ΄όσον μέχρι αύριο, ημέρα όπου λήγει η θητεία του στην αρχηγία του ΠΑΣΟΚ,θα είναι πρωθυπουργός ,την ανανεώνει αυτόματα και βάσει του καταστατικού χωρίς εσωκομματικές ...διαδικασίες.

Απο την άλλη δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος στον απελπισμένο Έλληνα πολίτη να "εμπεδώσει" καλά όλες τις απειλές που του είχαν εκτοξεύσει ξένοι και εγχώριοι αντιπρόσωποι της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Με δυό λόγια, έστησαν αυτό το άθλιο τρικομματικό πανηγύρι προκειμένου να επενδύσουν την εικόνα του εκλεκτού της συμμορίας Ροκφέλερ - Τrilateral comission-ΕΚΤ κλπ με το λευκό πέπλο ενός "μεσσία".

Αυτό όμως που δεν μας είπαν, είναι ότι ο νέος αυτός "μεσσίας" θα σώσει την χώρα μας καταστρέφοντας για πάντα την ζωή των κατοίκων της.

Δεν μας είπαν ότι αυτός που σήμερα θεωρούν ως έναν εκ των αρίστων είναι αυτός που μαζί με τον Σημίτη και την "ευγενική χορηγία" της Goldman Sachs, έστησαν την παγίδα της εισόδου μας στην ευρωζώνη δηλαδή σε αυτή τη μηχανή του κιμά που άλεσε ότι θετικό είχαμε ως εθνική οικονομία και μας έφερε τελικά ως θλιβερό χυλό στον κάδο με τα σκουπίδια της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6091

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP