Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! Πρίν απο λίγο η Reichsfuhrer του Δ΄Ράϊχ ανακοίνωσε επί της ουσίας την αποπομπή της Ελλάδας απο την Ευρωζώνη


Κλασσικοπερίπτωση
 

Πριν απο λίγο η Reichsfuhrer του νέου Δ΄ Ράϊχ ανακοίνωσε ότι δεν θα δοθεί η περίφημη 6η δόση στην Ελλάδα αν δεν υπογράψουν "το χαρτί" ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ του ελληνικού κοινοβουλίου!
Αυτό δηλαδή που ανακοίνωσε η κ. Μέρκελ δεν ήταν όπως θα πουν μερικοί εθελότυφλούντες ευρωλιγούρηδες το αποτέλεσμα της "κακής μας φήμης" ή της "αναξιοπιστίας" μας , αλλά το πιο χυδαίο πρόσχημα για να μας πετάξουν έξω απο το "καζίνο" τους .

Αφού λοιπόν επί χρόνια μας ρούφηξαν το αίμα
και εκμεταλλεύτηκαν τα καπιταλιστικά και μικροαστικά μας "όνειρα" για να μας κάνουν εξαρτημένους ευρωτζογαδόρους που δανείζονται για να ..ρεφάρουν.

Αφού μας κατάντησαν πρεζάκηδες που για να πάρουν την δόση τους δεν διστάζουν να πουλήσουν ακόμα και την ίδια τους την ελευθερία.

Αφού αφήσαμε τους ντόπιους προδότες και πραξικοπηματίες να δώσουν για ενέχυρο μια πατρίδα ποτισμένη με αίμα αγωνιστών και Μαρτύρων.

Έφτασε η ώρα να καταλάβουμε ότι όλοι αυτοί οι ψαλιδόκολοι της φραγκιάς δεν είναι παρά εκείνοι οι πρόστυχοι νταβατζήδες οι οποίοι αφού πήραν ότι ήθελαν, μας πετούν τώρα σαν τροφή στα σκυλιά τους.

Κάποιοι μας έλεγαν γραφικούς όταν εδώ και πολύ καιρό μιλούσαμε για εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα που θα μας βγάλει απο αυτό το στρατόπεδο συγκέντρωσης το οποίο κάποιοι ονόμασαν Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τώρα τι θα πούν όλοι αυτοί που πίστεψαν πως θα γλυτώσουμε αν δείξουμε ότι σκουπίζουμε με αξιωσύνη τους κώλους των Ευρωπαίων ή των Αμερικάνων τραπεζιτών;

Αύριο οι σημερινοί προδότες της τρικομματικής δικτατορίας, θα αρχίσουν να θυμούνται τα στιχάκια απο τον εθνικό ύμνο και να παριστάνουν τους Κολοκοτρώνηδες.

Αυτοί δηλαδή που πολέμησαν με κάθε τρόπο και μέσο ότιδήποτε θύμιζε παλιούς αγώνες, αυτοί που κατουρούσαν στους τάφους των εκατοντάδων χιλιάδων σφαγμένων Σμυρνιωτών, χαρακτηρίζοντάς τους απολίτιστα ζωντόβολα που πέθαναν απο τον συνωστισμό και το σπρωξίδι, αυτοί που μας είπαν όχλο και κατάστρωσαν σχέδια για την καταστολή μας, αυτοί που μας έφτυναν κατάμουτρα λέγοντάς μας κοπρίτες και συνδαιτημόνες τους, αυτοί που με το αίμα μας εξασφάλισαν πολύτιμο χρόνο στους ξένους και ντόπιους τραπεζίτες για να ξεφορτωθούν τα ελληνικά κουρελόχαρτα , οι χυδαίοι τζογαδόροι που έβγαλαν δισεκατομμύρια ποντάροντας στην πτώχευση της ίδιας τους της πατρίδας, εκείνοι που με τον βούρδουλα μας έσπρωχναν στον κατήφορο για το κρεματόριο, αυτοί που άρπαξαν απο το πορτοφόλι του μικροσυνταξιούχου για να χρηματοδοτήσουν τα διάφορα φεστιβάλ και τις παρελάσεις των ομοφυλοφίλων, αυτοί που μας έπνιγαν στα χημικά και που έστελναν τα παρακρατικά τάγματα εφόδου των μουσαντέ αντιεξουσιαστών να μας σκοτώσουν, αυτοί που τελικά κατέβαζαν τα βρακιά τους σε κάθε υπαλληλάκο της τρόϊκας και κάνοντας κοινοβουλευτικό πραξικόπημα διόρισαν το μαντρόσκυλο των τραπεζοπρεζεμπόρων ως "πρωθυπουργό", είναι αυτοί που θα βγούν με κροκοδείλια δάκρυα στα πρετεντορομάγαζά τους και στα παράθυρα των αλαφουζέϊκων τηλε- μπουρδέλων τους για να μας πούν ότι "δυστυχώς επτωχεύσαμεν" και ότι όλοι τώρα πρέπει να αγωνισθούμε στο πλάϊ τους "υπερ της πατρίδος".

Ποιάς "πατρίδος" αυτής που εννoούμε εμείς ή εκείνης που έχουν στο μυαλό τους αυτά τα σκυλιά του Άδη;

Εμείς δεν έχουμε για πατρίδα τα σκοτάδια των βρυξελλιώτικων αποχωρητηρίων με τα κόκκινα βελούδα ,ούτε τους απόπατους της Goldman Sachs.

Η δική μας η πατρίδα για την οποία θα δώσουμε και τη ζωή μας είναι αυτή που πότισαν με το αίμα και τον ιδρώτα τους ο Μακρυγιάννης, ο Παππουλάκος, ο Κολοκοτρώνης , ο Γέροντας Παϊσιος, ο Ρωγών Ιωσήφ, ο Γέροντας Πορφύριος, ο Μιαούλης, ο παπαγιάννης Αθανασόπουλος και όλοι οι άλλοι Αγωνιστές της πίστης του Χριστού της Αγίας και της ελευθερίας της πατρίδας.

Καλό αγώνα πατριώτες.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP