Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Οι δήμιοι δεν συγχωρούν τις «αταξίες»


 Το ΡΕΣΑΛΤΟ την περίπτωση Καραμανλή την έχει αναλύσει πολλές φορές: Συμβολίζει και αναδεικνύει κραυγαλέα την αδίστακτη κακουργία των «νταβάδων» του καπιταλιστικού κόσμου: Διεθνών και εγχώριων.
Στην περίπτωση Καραμανλή καταγράφονται όλα τα γκανγκστερικά χαρακτηριστικά των εξουσιαστικών ελίτ της πλανητικής εξουσίας.
Το πρώτο και σπουδαιότερο: καταγράφεται η στραταρχική αυθάδεια των ΗΠΑ, του αδίστακτου αυτού δολοφόνου τρομοκράτη, εκδικητή και τιμωρού κάθε ανθρώπου που απειθάρχησε ή σκέφτηκε να απειθαρχήσει στις εντολές…Τα πλανητικά κέντρα εξουσίας αντικρίζουν τους ανθρώπους σαν να είναι μυρμήγκια. Τους τσαλαπατούν όπως τσαλαπατούμε τα ενοχλητικά ζωύφια.

Η ιμπεριαλιστική θηριωδία έτσι αντιμετωπίζει του λαούς, τα έθνη και τις κοινωνίες: Σαν μυρμήγκια.

Η κακουργία, όμως, αυτού του κόσμου φέρεται και στους δικούς του ανθρώπους, με τον ίδιο τρόπο: Σαν να είναι μυρμήγκια για τσαλαπάτημα…

Ο Καραμανλής αποτελεί το πλέον κραυγαλέο σύγχρονο παράδειγμα…

Τόλμησε να διαφοροποιηθεί λίγο, να δείξει μια μικρή απειθαρχία στις εντολές των διεθνών δημίων, να «κουνηθεί» ελάχιστα και του κάνανε τη ζωή μαύρη.

Θυμηθείτε την τρομοκρατική βαρβαρότητα που ζήσαμε όταν ήταν Πρωθυπουργός:


α). Οι πλανητικοί και οι εγχώριοι παρακρατικοί μηχανισμοί έκαναν την Ελλάδα στάχτη…

β). Οι τρομοκρατικές προβοκάτσιες πήρανε εφιαλτική διάσταση, σε καθημερινή συχνότητα και με απόγειο την κατασκευασμένη κουκουλοφόρικη «εξέγερση των «Δεκεμβριανών»...

Σημείωση: Για την ωμή γκανγκστερική δολοφονία των τριών υπαλλήλων της MARFIN δεν «κουνήθηκε» φύλλο. Για την προμελετημένη δολοφονία του νεαρού στα Εξάρχεια «στήθηκε» υστερική «εξέγερση» με θρηνώδη αναφιλητά από τα ΜΜΕ.

Μάλιστα κάποιοι έφτασαν και στο σημείο να κατατάξουν το νεαρό στο πάνθεο των μεγάλων «εθνικών» ηρώων…


γ). Όλο το καθεστώς (με πρωτοπορία τα ΜΜΕ) κτύπαγε ψυχωτικά και πολυεδρικά τον Καραμανλή, τον άνθρωπο του …καθεστώτος (έχουμε γράψει το γιατί σε πολλά άρθρα εκείνης της περιόδου).

Τον τσαλαπάτησαν τον Καραμανλή, τον υπέταξαν ολοκληρωτικά και τον εξανάγκασαν να υπογράψει τα πάντα: Να αγωνιστεί και για τη συντριβή του!!!

Δεν αρκέστηκαν, όμως σε αυτά: Συνεχίζουν ανηλεώς μέχρι και σήμερα να τον λιθοβολούν ακόρεστα και να θέλουν να τον εξευτελίσουν παντελώς…

Το χορό τον έσερνε και τον σέρνει και εδώ ο μέγας, διατεταγμένος προβοκάτορας των «νταβάδων», ο Καρατζαφέρης: Αυτή η ελεεινή αθλιότητα, χυδαιότητα και κακουργία της πολιτικής μας ζωής.

Ο Καραμανλής, ο πολιτικός υπάλληλος του καθεστώτος, ο οποίος υπάκουσε και υποτάχθηκε, τελικά σε όλα, δέχεται ακόμα, παρά την απόσυρσή του, το «εκδικητικό» μένος των διεθνών και εγχώριων δημίων…

Ο συνεχιζόμενος αυτός λιθοβολισμός ενός ανθρώπου του συστήματος, δεν είναι δίχως πολιτική δολιότητα, ιδιοτέλεια και συμβολισμούς.

Οι Άρχοντες του κόσμου θέλουν να σηματοδοτήσουν τούτο: Ότι όποιος υπηρέτης του καθεστώτος «κουνηθεί» λίγο, λοξοκοιτάξει αλλού και δεν είναι πειθήνιο εξάρτημά τους (όπως ο Σιμίτης π.χ) θα εξοντώνεται μέχρι θανάτου…

Η πλανητική εξουσία δεν θέλει «άτακτα παιδιά» ούτε στο ελάχιστο. Όποιος τολμήσει να κάνει και μικρότατες «αταξίες» εξοντώνεται και τιμωρείται αγρίως εκδικητικά: Ούτε οι μετάνοιες και ολοκληρωτικές υποταγές τούς σώζουν.

Ο Καραμανλής είναι ένα ζωντανό, σημερινό παράδειγμα, αυτής της ιμπεριαλιστικής κακουργίας των δημίων του κόσμου.

Η Ιστορία είναι γεμάτη από τέτοια παραδείγματα: όποιος πολιτικός «κουνήθηκε», έστω και ελάχιστα καρατομήθηκε αγρίως: Τα ίδια κάνανε και στο Γεώργιο Παπανδρέου (τον παππού), τα ίδια και στον Κωνσταντίνο Καραμανλή (το θείο) τα ίδια και στον Ανδρέα…

Θέλουν Σημίτηδες, Μητσοτάκηδες, Γιωργάκηδες, Ντόρες και καρατζαφέρικες αχρειότητες…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=25258#25258

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP