Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

«Τατούλης - Καρατζαφεροκωλοτούμπεν - Ντόρα και Γιωργάκης!»


Ή θα πάμε μπροστά ή θα επιστρέψουμε στο Μνημόνιο -γιατί; πότε βγήκαμε; και ποιος ευθύς εξαρχής μάς μάντρωσε σε αυτόν τον τάφο;- αδυνατώ πλέον να παρακολουθήσω τα λεγόμενα του Γιωργάκη, είναι μάταιο...
Σε ένα όμως θα αποδειχθεί πρωθύστερα προφήτης (έστω μετά γάιδαρον) ο αδελφός του πριγκιπάδελφου Νικολάκη! όταν έλεγε: «πάμε στις κάλτσες». Με αυτά που κάνει, πλήθος Ελλήνων θα ρίξει στις κάλπες τις κάλτσες του.
Τατούλης - Καρατζαφεροκωλοτούμπεν - Ντόρα και Γιωργάκης! Οντως, θα ψηφίσω δαγκωτό...
Κατά τα άλλα ανάλλαχτοι: δεν μπορούν να ασχοληθούν με τα μείζονα και ταλαιπωρούν τα ελάσσονα.


Η εκπαίδευση, από καιρό νεκρή,
ένα ζόμπι και η κυρία Διαμαντοπούλου πετάει πλίνθους και κεράμους στη «διά βίου μάθηση», στήνοντας κι εκεί εκ νέου σκηνικό (πάνω στο παλιό) για απάτες - παραθυράκια - πονηρίες, τα συνήθη ρωμαίικα στο πιο εκσυγχρονιζέ τους.

Η κυρία Ξενογιαννακοπούλου τα 'χει κάνει μαντάρα με την Υγεία, αλλά για το κάπνισμα κάνει ό,τι μπορεί -βγαίνουν κάτι απίθανοι κολαούζοι (συνήθως απ' τις χρηματιζόμενες ΜΚΟ- είδος μυκήτων) και ταυτίζουν το κάπνισμα με την ηρωίνη- αθωώνοντας μες στη βλακεία τους την παραμύθα...

Οπως ο Γιωργάκης προ ετών συνιστούσε, αναλόγως, μια γλάστρα με χασισάκι στο μπαλκονάκι μου, παρά να ντουμανιάζω στο ταβερνάκι μου.

Σωστοί! Πολιτικώς ορθοί!
Πάνω απ' όλα οι εθισμοί στην απαγόρευση (όπως του τσιγάρου) και για τα άλλα βλέπουμε.Μαζέψτε αποδείξεις και βλέπουμε. Κάντε αιτήσεις για φωτοβολταϊκά και βλέπουμε.


Μάθε παιδί μου γράμματα και βλέπουμε -ως άνεργος θα 'χεις όλον τον καιρό δικό σου για διά βίου μάθηση.

Βάλτε φόρους στο πετρέλαιο και βλέπουμε. Θα κρυώνουμε όλοι μαζί -εφτά νομά σ' ένα δωμά- είναι κι αυτό μια μορφή αλληλεγγύης;


Αλληλεγγύη άλλωστε δεν είναι και οι φόροι κατά την απόφανση Γιωργάκη;

Ποια μεγαλύτερη κενομωρολογία μπορεί να ακουστεί;


Ισως όμως «ο εθισμός στις μπαρούφες να 'ναι πιο επικίνδυνος απ' τον εθισμό στις απαγορεύσεις» (όπως ορθώς παρετήρησε φίλος αναγνώστης).

Ο κ. Παπανδρέου καιρό τώρα ή ψεύδεται ή μωρολογεί συνεχώς, από το «υπάρχουν τα λεφτά» έως την «απώλεια εθνικής κυριαρχίας» κι άλλα ων ουκ έστι αριθμός.

Ή έχουμε εθιστεί στην (αυτο)αποδόμηση ή στις κάλπες τον περιμένουν κάλτσες...


ΠΗΓΗ:
http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=199932

ΔΙΑΒΑΣΤΕ και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4869

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP