Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Οι λεηλατημένοι και τα ατσαλένια λέπια των φυλακών τους



Μια λεηλατημένη κοινωνία είναι σαν τα δάση τα αποτεφρωμένα. Νεκρή φύση χωρίς βλαστούς, χωρίς ανθούς και καρπούς, χωρίς χυμούς…
Νεκρό τοπίο η ελληνική κοινωνία.
Τα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Δεν υπάρχει δρόμος της Αθήνας, δεν υπάρχει γειτονιά, δεν υπάρχει σοκάκι που σε κάθε τρίτη πόρτα να μην έχει μπει κι ένα λουκέτο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις έρευνες που έχουν γίνει, πάνω από 300.000 μικροεπαγγελματίες περιμένουν έως το 2011 τον αφανισμό τους!
Πάνω από 1,3 δισ. ευρώ τα «φέσια» στην αγορά!
Και δεν υπάρχει κανένα φως στο τούνελ. Καμία προοπτική ανάκαμψης.

Το Αντίθετο. Το μέλλον διαγράφεται ακόμα πιο ζοφερό και εφιαλτικό.


Τα έξοδα τρέχουν (ενοίκια, ΔΕΗ, τηλέφωνα, δάνεια, ΤΕΒΕ κ.λπ) και τα έσοδα αφανίζονται.


Πώς να υπάρξουν έσοδα (πωλήσεις) όταν οι εργάτες έχουν ξεζουμιστεί μέχρι τελευταίας σταγόνας, όταν οι συνταξιούχοι έχουν λεηλατηθεί, όταν οι αγρότες έχουν ξεκληριστεί, όταν οι υπάλληλοι έχουν μείνει άφραγκοι, όταν οι πάντες έχουν μείνει με άδειες τσέπες;

Αυτή είναι η Ελλάδα της «ελεύθερης αγοράς» και της δικτατορίας των μαφιών του χρήματος: Μια αποτεφρωμένη χώρα, ένα νεκρό, άνυδρο τοπίο.

Έχουν πτωχεύσει την Ελλάδα και μας λεηλατούν χωρίς έλεος, δηλαδή μας πτωχεύουν και όλα αυτά τα κάνουν (όπως λένε) για να μη …πτωχεύσουμε!!!

Μας δουλεύουν, δηλαδή και από πάνω: Καταστρέφουν την Ελλάδα, λεηλατούν το λαό της, νεκρώνουν και αποτεφρώνουν τα ΠΑΝΤΑ για να μας …σώσουν!!!


Να γιατί λέμε ότι αυτά τα πωρωμένα ανδρείκελα και τα κόμματα-προτεκτορά του χρήματος δολοφονούν και το περιεχόμενο των λέξεων και εννοιών.
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4976


Να γιατί λέμε ότι όλοι οι πολιτικάντηδες, κάθε κοπής και χρώματος, παίζουν το θάνατό μας και εμπορεύονται το θάνατό μας για να συλλέγουν ψήφους, για να μας κρατούν, σαν πελατεία, στη λίστα των εκλογικών κορόιδων.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ υπεύθυνοι και συνυπεύθυνοι για την καταστροφή και την ισοπέδωση της Ελλάδας.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ τους ένοχοι για το δικτατορικό εφιάλτη που ζούμε.

ΤΩΡΑ ολόκληρο το νεοταξικό καθεστώς και τα υπηρετικά ιερατεία του (πολιτικά, δημοσιογραφικά και ακαδημαϊκά) σχεδιάζουν και προωθούν νέα μακάβρια μέτρα για να μας φυλακίσουν στον Κορυδαλλό.

Η Κάρτα του Πολίτη είναι η γενική και ολοκληρωτική «ηλεκτρονική» φυλακή μας.

Είναι τα φασιστικά σιδερένια κάγκελα που όμοιά τους δεν έχει γνωρίσει ποτέ η ανθρωπότητα. Είναι η φασιστική φρενοβλάβεια στις πιο αποκρουστικές και εφιαλτικές της μορφές: Σε μορφές που καταργούν την ίδια την ανθρώπινη υπόσταση και μετατρέπουν τον άνθρωπο σε έναν αριθμό, σφραγισμένου ζώου κοπαδιού…

Υπάρχουν, όμως και οι ειδικές, ιστορικές φυλακές: Το κλείσιμό μας στα κελιά του Κορυδαλλού.


Όποιος μικροεπαγγελματίας δεν πληρώνει τα χρέη «του» (σ.σ.: τα χρέη δηλαδή που αυτοί με την πολιτική τους τού φόρτωσαν και του προκάλεσαν) τότε - όπως απειλούν - θα τον στέλνουν... στη φυλακή! Θα τον χώνουν «μέσα»!

Μας λένε λοιπόν τα κυβερνητικά ανδρείκελα ότι όποιος δεν είναι «συνεπής φορολογούμενος», τότε θα τον «περιποιούνται» αναλόγως: «φορο-σωφρονισμό» και Κορυδαλλός!!!

Αυτοί που έχουν λεηλατήσει τους φορολογούμενους και έχουν, με αχαλίνωτη κερδοσκοπική απληστία, στραγγίξει το αίμα τους, τώρα που τους εξόντωσαν θα τους κλείνουν και στη φυλακή!!!

ΟΛΑ τα θύματα, λοιπόν, της καπιταλιστικής κακουργίας, αφού στραγγιχτούν μέχρι τελευταίας σταγόνας, θα αλυσοδένονται και θα οδηγούνται στις φυλακές…

Η φασιστική φιλοσοφία και πρακτική στις πλέον ωμές, μοχθηρές και αποκρουστικές της διαστάσεις: Σε εξοντώνω, σου πίνω το αίμα και μετά σε πετάω, σαν κατακάθι, στα μπουντρούμια των φυλακών για να μην ενοχλείς τους αφεντάδες της νεοταξικής γαλέρας…

ΦΥΣΙΚΑ οι μαφίες της κλεψιάς και της καταλήστευσης των θυμάτων, οι κερδοσκόποι της καπιταλιστικής αναισχυντίας και τα πολιτικά τους παράσιτα, όλος αυτός ο κόσμος της κερδοσκοπικής ασέλγειας, της κλεψιάς, της μίζας και της πολιτικής αχρειότητας θα απολαμβάνουν τα αγαθά.


ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ;
Και ο δρόμος δεν είναι η απάτη της κάλπης: Η κάλπη είναι και αυτή φυλακή…
Ο ΜΟΝΟΣ δρόμος ΑΓΩΝΑ είναι ο ΔΡΟΜΟΣ…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP