Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Αθωώνουν το αίτιο και δαιμονοποιούν το σύμπτωμα


Η καθεστωτική μυθολογία είναι χωρίς όρια και συστολές. Εφευρίσκει πάντα νέα ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα, ώστε να παρουσιάζει τα πράγματα με το κεφάλι προς τα κάτω και να ενοχοποιεί, έτσι, τα συμπτώματα της νόσου και όχι την ίδια τη νόσο.
Αυτό γίνεται και με το Μνημόνιο: Το αποκόβουν ταχυδακτυλουργικά από τον οργανισμό που το γέννησε και το επέβαλε, το ανεξαρτητοποιούν και το δαιμονοποιούν.
Η ταχυδακτυλουργική πονηρία γίνεται αμέσως φανερή: Αθωώνονται οι μηχανισμοί που το επέβαλαν και ενοχοποιούνται οι «εκτελεστές» που το υλοποιούν. Αθωώνονται οι δολοφόνοι και ενοχοποιούνται μόνο τα εκτελεστικά όργανα των δολοφόνων. Αθωώνεται η ΕΕ, η Νέα Τάξη, το σύνολο των πολιτικών και κομματικών τους μηχανισμών και ενοχοποιείται μόνο το συγκεκριμένο εκτελεστικό, κυβερνητικό τους όργανο.



ΟΛΟΙ οι πολιτικοί απατεώνες της δήθεν αντιπολίτευσης παίζουν πάνω σε αυτή τη δόλια ταχυδακτυλουργία. Ακόμα και αυτοί οι «ανεξάρτητοι» που μέχρι χθες ήταν ενταγμένοι στο ΠΑΣΟΚ και στήριζαν τους εκτελεστές της πασοκικής «μαφίας», παρελαύνουν προεκλογικά με σημαίες εναντίον του Μνημονίου.

Τέτοια εμετική απάτη και υποκρισία…



Το ίδιο ταχυδακτυλουργικό τρικ απάτης και αχαλίνωτης υποκρισίας χρησιμοποιεί η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς.

Δεν λένε η κυβέρνηση της δικτατορίας της ΕΕ, της Ευρωζώνης και των διεθνών μηχανισμών του χρήματος (αυτά μένουν στο απυρόβλητο), αλλά λένε η «κυβέρνηση του Μνημονίου»!!!!


Η ΝΔ, ο αρχηγός της και τα παπαγαλάκια της αποσυνδέουν πλήρως το Μνημόνιο από τους μηχανισμούς εξουσίας που το επέβαλαν, από την στρατηγική ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ αυτών των μηχανισμών καταλήστευσης και δικτατορικής καθοδήγησης των αδύνατων, καθώς και από τις πολιτικές των κομματικών απολογητών και υπηρετών των διεθνών ληστών και των μηχανισμών τους.

Δεν μπορεί να μιλάς για το Μνημόνιο και να αφήνεις στο απυρόβλητο την ΕΕ και τα όργανά της, το ΔΝΤ και την τρόικα, όλα αυτά δηλαδή που επέβαλαν το Μνημόνιο, ούτε να αφήνεις στο απυρόβλητο τις πολιτικές των κομμάτων, πολιτικές που στήριξαν σταθερά, συστηματικά και φανατικά την ΕΕ, το Ευρώ και τα διεθνή όργανα της παγκοσμιοποίησης.

Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ απάτη να μιλά η ΝΔ και ο Σαμαράς για Μνημόνιο παρακάμπτοντας και συγκαλύπτοντας όλα τα παραπάνω και τα ίδια τα Πιστεύω τα δικά του και του κόμματός του, την πολιτική τους και την ολοκληρωτική εξάρτησή τους από τα ευρωπαϊκά κέντρα εξουσίας και τους μηχανισμούς της ευρωζώνης.

Είναι μέγιστη απάτη και κακουργηματικό ψεύδος να μην αναφέρουν ότι το Μνημόνιο είναι μια γενική ευρωπαϊκή συμφωνία της Ευρωζώνης και δεν αφορά μόνο την Ελλάδα. Το μνημόνιο αυτό αφορά όλο το χώρο της Ευρωζώνης και εξειδικεύεται στην Ελλάδα.


ΑΡΑ για να ανατρέψεις το Μνημόνιο πρέπει να ανατρέψεις τους μηχανισμούς της ευρωζώνης, να βγεις έξω από αυτούς του μηχανισμούς, να μη τους στηρίζεις και να μην είσαι ενταγμένος σε αυτούς τους μηχανισμούς.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΟΥΣ, ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ…



Το Μνημόνιο δεν ήταν ένα «κόλπο» για την Ελλάδα. Είναι μια ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ της ΕΕ για τον ΤΡΟΠΟ και το ΠΩΣ θα επιστραφούν τα χρήματα στις γερμανικές, γαλλικές, βρετανικές τράπεζες και στις ελβετικές, στις οποίες χρώσταγε η Ελλάδα, για το πώς θα απαλλαχτούν οι τράπεζες από τα αφερέγγυα ομόλογα…

Το μνημόνιο είναι συνυφασμένο με τη στρατηγική των κυβερνητικών κομμάτων με την πολιτική που ακολούθησαν όλα αυτά τα χρόνια, με τον αγώνα τους να εμφανίσουν στον ελληνικό λαό, την κόλαση της ένταξης στους μηχανισμούς της Ευρώπης σαν παράδεισο, καθώς και με την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ιδεολογική και πολιτική ΠΡΑΚΤΙΚΗ όλων των κομμάτων που νομιμοποίησαν τα νεοταξικά ιδεολογήματα και προώθησαν τους σχεδιασμούς του πλανητικού ιμπεριαλισμού: Από την αλλοδαπή εισαγωγή και κατοχή μας, την αποβιομηχάνιση και το ξεπούλημα της χώρας μας στις πολυεθνικές, μέχρι την πολυπολιτισμική αλλοίωση και ισοπέδωση των πάντων.

ΠΡΟΙΟΝ όλων αυτών είναι το Μνημόνιο.

ΥΠΕΥΘΥΝΑ και ΣΥΝΕΝΟΧΑ είναι ΟΛΑ τα κόμματα.

Κεντρικοί εκτελεστές αυτών των νεοταξικών στρατηγικών είναι τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και η ΝΔ…

ΛΑΘΗ τακτικής σε αυτή την εφαρμοσμένη στρατηγική (από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) ασφαλώς υπάρχουν. Ίσως ο Α ή ο δείνα να τα διαχειριζόταν πιο καλά τα πράγματα.

Η ΟΥΣΙΑ, όμως, δεν θα άλλαζε. Και τα δύο κόμματα πάνω στον ίδιο δρόμο θα πορευόντουσαν, γιατί αποτελούν τους εκφραστές και τα εξαρτήματα των διεθνών μηχανισμών εξουσίας.

Το ίδιο και οι «τσόντες» και οι «δορυφόροι» του καθεστώτος: Θα έβαζαν πλάτη, όπως έβαλαν, για την προώθηση και υλοποίηση των σχεδίων και των «εντολών» των μαφιών του χρήματος.

Δημοκοπούν, σήμερα για ο Μνημόνιο, αλλά το νομιμοποίησαν στη Βουλή, δεν σηκώθηκαν να φύγουν.

ΟΥΤΕ καν ζήτησαν να αποκαλυφτεί το περιεχόμενό του και να το πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός…

Ούτε μια νότα εναντίον όλων αυτών των διεθνών ληστών που το επέβαλαν.

Ούτε μια λέξη εναντίον της τρόικας, της ΕΕ, της ευρωζώνης και ΣΙΑ…

ΟΥΤΕ έναν υπαινιγμό για τη δικτατορική κατοχή μας…

Μόνο κάποιες διπλωματικές ανακοινωσούλες και φλύαρη αντί-Μνημονική ρητορεία
.


ΑΥΤΟΣ ήταν ο «αγώνας» τους!!!

Και μετά έρχονται τα νεοδημοκρατικά παπαγαλάκια, αλλά και όλων των ειδών τα παπαγαλάκια, να μας πουν να τα αφήσουμε όλα αυτά και να σπεύσουμε να τους ψηφίσουμε γιατί αυτό που προέχει είναι να πέσουν οι δωσίλογοι του ΓΑΠ.


Να πέσουν αυτοί και να ανεβάσουμε τους άλλους δωσίλογους…

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ.

ΟΧΙ σε όλα τα εξαρτήματα των νεοταξικών μηχανισμών.


Αυτό εκφράζεται εκλογικά με την ΑΠΟΧΗ από το καθεστώς των ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ και τις διακοσμητικές αγχόνες των εκλογικών διαδικασιών ΑΠΑΤΗΣ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ αυτή θα πρέπει να πέσει όχι με την αναβάπτιση των άλλων, αλλά με τους αγώνες στο ΔΡΟΜΟ του ελληνικού λαού, με τους ΑΓΩΝΕΣ που θα επιφέρουν θανάσιμα κτυπήματα σε όλο το σύστημα της ΑΠΑΤΗΣ και τα κομματικά του όργανα.

Αυτή η καραμέλα «να πέσει τώρα η κυβέρνηση και μετά βλέπουμε» πρέπει κάποτε να σταματήσουμε να την πιπιλάμε. Μια ζωή την ίδια καραμέλα…

Πριν από την άνοδο του ΓΑΠ τα ίδια μας λέγαμε τα καθεστωτικά παπαγαλάκια: «Να πέσει ο χειρότερος πρωθυπουργός (Καραμανλής) και μετά βλέπουμε»!!!

Τα ίδια μας λέγανε από παλιά, τότε που θέλανε να γκρεμίσουνε τον Ανδρέα: «Να πέσει ο φαύλος και μετά βλέπουμε»…

Τα ίδια λέγανε ΠΑΝΤΑ…


ΕΙΔΑΜΕ!!!

Και επειδή ΕΙΔΑΜΕ ας μη διαιωνίζουμε το φαύλο κύκλο της ΑΠΑΤΗΣ και του εφιάλτη μας…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4971

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP