Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Η νέα magna Carta των πολιτών


Όπως είναι γνωστό και προδιαγεγραμμένο, ο κυβερνήτης μας ανάγγειλε τα μελλούμενα (*). Το έτος 2011 θα έχουμε όλοι την "κάρτα του πολίτη". Η νέα magna carta των ελεγχόμενων πολιτών - και πολιτικά ορθών - είναι έτοιμη για να μας συνοδεύει πάντα και παντού. Όλοι, όσοι και όποιοι, θα ζούμε πανευτυχείς, τυχόν δε υπάρχουσες διαφορετικές "απόψεις" θα απομονώνονται και θα καταλήγουν σε τίποτα σοβιετικού τύπου κλινικές συστηματικής και εντατικής θεραπείας και αναμορφώσης. Η νέα Ρώμη δεν έχει πλέον ανάγκη από λιοντάρια. Ούτε και από τα σοβιετικά "γκουλάγκ". Αυτά θα αντικατασταθούν - οι σοβιετικοί το είχαν πρώιμα προβλέψει - από τα ψυχοθεραπευτήρια ή κατά περίπτωση, από οικονομικές κυρώσεις : Δουλειά "γιοκ".
Πήρα και πάλι το πληκτρολόγιο για να κάνω ένα σχόλιο, παρόμοιο με αυτά που έστελνα από παλιά στις εφημερίδες και σπάνια έβλεπα να δημοσιεύεται. Έγραψα:


Αυτά να τα διαβάσουν και να τα ακούσουν οι εξ ορθοδόξων χριστιανοί, και όχι μόνο, οι οποίοι μέμφονται την αποχή, δηλαδή την έκδηλη "λόγοις και έργοις" απόρριψη της σιωνιστικής φαλκίδευσης της δημοκρατίας.

Νομίζουν ότι υπάρχουν και άλλες "υγιείς" δυνάμεις. Απατούν και απατώνται - αν δεν είναι βαλτοί.

Μια είναι η αλήθεια και αυτή, θα περίμενε κανείς να την ακούσει από τα χείλη των ποιμένων. Αλλά σιωπούν, την κρύβουν και έχουν το θράσος να μας μιλούν για "λέξεις ορφανές και ξεχασμένες".

Όλοι οι πιστοί στο Ένα και τριαδικό Θεό να απόσχουν! Έξω και μακριά από ψήφους, κάλπες και από όλους αυτούς του ψεύτες. Να, τι περιμένουμε να ακούσουμε.

Όσο υπήρχαν τα λεφτά, που μας έταξε ο κυβερνήτης, άλλο τόσο θα υπάρξει και ο Χάρτης που μας υποσχέθηκε

(σημείωση, παραθέτω αυτά που μας υποσχέθηκε ο εξαγορασμένος κυβερνήτης/θεματοφύλακας : "... η Κοινωνικών Δικαιωμάτων Χάρτα (Carta), ένας Χάρτης που θα αλλάζει το τοπίο του προνοιακού μας συστήματος. Θα το εκσυγχρονίσει και θα εγγυάται την ισότητα των δικαιωμάτων για όλους και τα ελάχιστα κοινωνικά δικαιώματα, που θα επιτρέπουν και μια αξιοπρεπή ζωή, αλλά και μια δημιουργική συμμετοχή του πολίτη" κλπ. κλπ.).

ο ακατάπαυστος πολιτικός λόγος του ψεύδους. Ας θυμηθούμε το "συμβόλαιο με το λαό" τότε, που τώρα γίνεται Χάρτης και carta του πολίτη. Μας θέλουν πάντα δεσμώτες των τοκογλύφων, των σαράφηδων και διαρκώς μας υποχρεώνουν σε αχρείαστες ανάγκες. Γι΄ αυτό έχουν και την (δημοκρατική) ψήφο.

Αλλά κανείς εκ των υπευθύνων δεν τα λέει αυτά πλην ελαχίστων. Η συνθηματολογία (σημ. αποφθεγματικός λόγος) κατά της αποχής δίνει και παίρνει.

(*) Βλ. ιστολόγιο ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ανάρτηση τις 12/09/2010, τίτλος : Παπανδρέου 75η ΔΕΘ, Σεπτέμβριος 2010 : Μέχρι το τέλος του 2011 θα έχουν αντικατασταθεί οι αστυνομικές ταυτότητες με την Κάρτα του Πολίτη, Video


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4921

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP