Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Εκλογές των "καλλικρατικών μαφιών"


ΣΚΙΝΙΟΥΣ
 
 
Εκλογές, Κεχρισμένοι και ΤΕΔΚΑ (Τοπική Ένωση Διαρκών Καταναλωτικών Αυθαιρεσιών)Εδώ και πολύ καιρό ζούμε μια τραγελαφική κατάσταση στην Αρκαδία.
Χρεοκοπημένοι, καταληστευμένοι από τους αδίστακτους "σωτήρες" μας, ανύπαρκτοι σε εθνικό επίπεδο, κάτω στην παραγωγικότητα κι από την Μποτσουάνα, ουραγοί στην ΣΕ και εδώ στην Αρκαδία οι μάχες για το "μέλι" καλά κρατούν και μάλιστα σε πρωτοφανή βαθμό και ένταση. Το μέλι είναι φυσικά οι Καλλικρατικές δημαρχίες με τις πλουσιότατες απολαβές για τους μελλοντικούς δημάρχους. Κάπου άκουσα ότι ο μισθός του Δήμαρχου θα είναι 5000 € και των αντιδημάρχων 3000€. Τα έχουμε ξαναπεί, υπολογείστε τώρα πόσα θα "μασάει" κάθε μήνα το συνάφι αυτό (με όλα τα extra τους φυσικά).


Στο ΠΑΣΟΚ υπήρχε ο Σωτηρόπουλος που δήλωνε ότι, ότι και να γίνει θα είναι υποψήφιος. Τον εφώναξαν πάνω τον "έπεισαν" και εμφανίζεται υποψήφιος ο Λαμπρόπουλος.. Μα τον τρώει η μαρμάγκα και αυτόν (μπορεί νάναι και της Ντόρας, δεν ξέρω) και σκάει από το πουθενά ένας Μανδρώνης... Σκοτωμός για το ποιός θα πάρει το χρίσμα. Μας τελειώνει κι αυτός και κάνει το μπακ ο Σμυρνιώτης (παλιός αντάρτης της ΝΔ αν δε με απατά η μνήμη μου) και κάνει έξαλλους τους ΝΔημοκράτες παίρνοντας το χρίσμα! Από την άλλη μεριά, το ΠΑΣΟΚ, εκεί να δείτε! Κοτσιάνης, Δελφάκης, Παυλής, Γιαννακούρας, να σκοτώνονται για το χρίσμα, Γεωργακόπουλος, Καβουρίνος, Ψυχάρης και ...άλλοι εθελοντές ..σωτήρες του τόπου μας. Ένα μπάχαλο, ανίερες συμμαχίες, μοίρασμα τράπουλας κάτω από το τραπέζι, ταινία με τον Αλ Πατσίνο γίναμε.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.

Αυτό το καραγκιοζιλίκι με το χρίσμα αμφιβάλλω εάν γίνεται έτσι με τον τρόπο που γίνεται εδώ σε άλλες χώρες. Λες και ο λαός είναι πρόβατα που θα πάνε σε όσους έχουν εξασφαλισμένο το χρίσμα. Υπάρχουν φυσικά και αυτοί, αλλά οι περισσότεροι έχουν ξυπνήσει. Σε σημείο που το χρίσμα να προκαλεί αηδία και ναυτία στην εκλογική μας συνείδηση.

Φυσικά η παρωδία, η επίφαση αυτή δημοκρατικότητας που την ονομάζουν εκλογές, θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ στην παρούσα φάση.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ. Όλο αυτό το πανηγύρι των κολασμένων θα πρέπει να μας βρει απέναντι. Δεν πρέπει να συμμετέχουμε σε αυτή την εφιαλτική μάζωξη αρπακτικών ορνέων πάνω από το πτώμα της Τοπικής αυτοδιοίκησης. Ερήμωσαν την ύπαιθρο με τον Καποδίστρια, θα την εξαφανίσουν από τον χάρτη με τον Καλλικράτη. Θα τρώνε και θα πίνουν εις υγείαν των κοροΐδων.


Φανταστείτε τι θα γίνει στο μέλλον, όταν τώρα, με τα βάσανα που περνάει ο λαός, η ΤΕΔΚΑ ξοδεύει δεκάδες (ή εκατοντάδεςWink χιλιάδων ΕΥΡΩ για πανηγύρια και γλέντια. Χιλιάδες Ευρώ πήρε ο γνωστός Χριστοδουλόπουλος για να στήσουν ένα γυφτοπανηγύρι όπου εκτυλίχτηκαν σκηνές απείρου κάλλους.

Οι άρχοντες της ΤΑ να αυτοπροβάλλονται να συγχαίρουν ο ένας τον άλλον, να μοιράζει πλακέτες ο Μπαρούτσας, να του δίνει πλακέτες ο αθίγγανος, να τσαντίζεται ο Χριστοδουλόπουλος διότι από κάτω μόνο γύφτοι ...χορεύανε (μα ποιοι άλλοιWink, να αποκαλύπτει στο ...κοινό η φίρμα ότι τον Μπαρούφα (ναι έτσι τον είπε κατά λάθος!) τον γνώριζε από τον καιρό που δούλευε σαν ...πορτιέρης στο μαγαζί του και να εκτυλίσσεται γενικά μια ιστορία που καλό θα ήταν να μας πει η ΤΕΔΚΑ πόσο στοίχισε στους υπόλοιπους τσακισμένους οικονομικά Έλληνες το όλο σκηνικό.

Να μας πει επίσης πόσες δεκάδες χιλιάδες θα πάρει ο Μπάσης (ποιοτικός αυτός, σίγουρα θα πάρει τα διπλάσια από τον Μάκη), να μας κάνουν απολογισμό τώρα οι απερχόμενοι βλαχοδήμαρχοι, πόσο στοίχισαν στην τσέπη μας οι μετακινήσεις τους, τα χαζοσυνέδριά τους, τα πολυτελή ξενοδοχεία με θέα στη θάλασσα που έκλειναν, οι "πολιτιστικές" εκδηλώσεις τους κλπ κλπ. Πριν από 2-3 χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς, έγινε γνωστό ότι η Καιτούλα η Γαρμπή τσέπωσε 30000€ για να παραστεί σε πανηγύρι στο Ζευγολατιό. Συγχωρέστε με αν κάνω και κανα λάθος σε ονόματα και ημερομηνίες, δεν στεκόμαστε σε αυτά αλλά στην ουσία.

Αγαπητοί φίλοι δεν πάει άλλο.

Σε λίγο θα μας διπλασιάσουν την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και οι γέροντες γονείς μας θα πρέπει να πληρώνουν 1000€ το μήνα στα χωριά τους για να μην πεθάνουν από το κρύο.
Θα ακούσετε σίγουρα ειδήσεις με ηλικιωμένους να πεθαίνουν από το κρύο ή να καίγονται κατά λάθος από τζάκια και σόμπες. Στο νομό μας σχεδόν όλο το χειμώνα είμαστε κάτω από τους 0 βαθμούς κελσίου. Ας εξαιρέσουν τουλάχιστον τις περιοχές με υψόμετρο πάνω από 500 μέτρα.

Θα αυξήσουν και το ρεύμα κατά 50%. Έχουν βαλθεί να μας αφανίσουν! Και οι νέοι βλαχοδήμαρχοι θα αγωνίζονται για το "καλό του τόπου" από τα ζεστά δωμάτια των πεντάστερων ξενοδοχείων.

Για τις περιφερειακές εκλογές θα επανέλθω.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP