Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Περί της "αριστερής" επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους και της ...σταδιακής "απαγκίστρωσης" απο τα μνημόνιαΠοιός είπε:
"Δεν πρέπει να λες ψέματα.
Κάπου - κάπου όμως
πρέπει να είσαι διφορούμενος";


Το είπε αυτή που νεκρανάστησε τον Μάλθους και που χρησιμοποιώντας την θεωρία του περί δραστικής μείωσης του πληθυσμού,

σε συνδυασμό με εκείνη των "αρχιερέων" του "ορθόδοξου" καπιταλισμού των σχολών του Σικάγο, του Ροκφέλερ και του Ρόθτσιλντ, ξεκίνησε πρώτη τον μηχανισμό αποδέσμευσης του σάπιου αυτού συστήματος απο τα "βαρίδια" του Κέϊνς και των άλλων "αιρετικών".

Αυτή η κυρία ήταν η "Σιδηρά κυρία Θάτσερ" της οποίας το "απόφθεγμα" χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι οι πολιτικοί των "δημοκρατιών" της Ευρώπης.


Αυτής δηλαδή της ψευτοενωμένης γηραιάς ηπείρου,
τις "μητρικές φροντίδες" της οποίας βιώνουμε τα τελευταία δυόμισυ χρόνια. Εκείνης της Α.Ε δηλαδή, που δεν "κόπτεται" να ..ενώσει με όρους ισονομίας και ισοτιμίας τα κράτη μέλη της, που δεν ενδιαφέρεται πως θα ζήσουν καλύτερα οι λαοί της, που δεν προσπαθεί (έστω και με τους όρους του φραγκο- φεντεραλισμού) να προστατεύσει τον Ευρωπαίο πολίτη απο τον πόνο και την εξαθλίωση, αλλά πετάει στον Καιάδα εκείνους που οι "οίκοι αξιολόγησης" και τύποι σαν την Θάτσερ, χαρακτηρίζουν "κοινωνικά σκουπίδια".

Αυτή λοιπόν η Ευρώπη
του Μάλθους, του Φρίντμαν, του Σουμπέτερ , η Ευρώπη δηλαδή των τραπεζιτών, των πετρελαιάδων, των καναλαρχών, των εφημεριδάδων, των ραντιέρηδων, του Σόρος , του Πολσον, του Ροκφέλερ, του Ρόθτσιλντ, της Μπίλντεμπεργκ, του ΝΑΤΟ και κάθε άλλου φαρισαίου "επιτελάρχη", είναι αυτή που με τους ...σπόρους της "αριστεράς" του Τσίπρα , της "σοσιαλδημοκρατίας" του Βενιζέλου, του "βασιλοκομμουνισμού" του Κουβέλη και της "ριζοσπαστική δεξιάς" του Σαμαρά , θα "καρπίσει", και απο χωράφι με αγκάθια θα γίνει , όπως μας τάζουν οι δεξιοί και αριστεροί "διαπραγματευτές", ο πολύχρωμος κάμπος με τις τουλίπες της "Νέας Εποχής".

Τα λόγια λοιπόν της Θάτσερ έρχονται μετά απο τόσα χρόνια στον τόπο μας για να στολίσουν τα κομματικά μπαλκόνια ακόμα και εκείνων που δηλώνουν "ορκισμένοι εχθροί" της.


Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:

http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/2012/05/blog-post_13.html


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6467
  

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP