Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Πλανητική τραπεζική χούντα: Ασκήσεις ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…


Με πρωτοφανείς εκβιασμούς και τεχνάσματα επιχειρούν να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό ώστε να ξαναμπεί στο μαντρί του δικομματισμού. Πέντε ελληνικές τράπεζες υποβάθμισε η Fitch της παγκόσμιας διακυβέρνησης
Λονδίνο: Τις πέντε μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες υποβάθμισε η Fitch του τραπεζικού καρτέλ της παγκόσμιας διακυβέρνησης,

όπως ήταν αναμενόμενο μετά τη υποβάθμιση της χώρας από τον οίκο στη βαθμίδα «CCC» την Πέμπτη.

Πρόκειται για την Εθνική Τράπεζα, την Eurobank, την Alpha, την Πειραιώς και την Αγροτική, τις οποίες πλέον ο οίκος αξιολογεί με «CCC» (έναντι «Β-»).

Ακολουθώντας το σκεπτικό της ελληνικής υποβάθμισης την Πέμπτη,
την οποία ο οίκος της παγκόσμιας διακυβέρνησης είχε αιτιολογήσει με τον αυξημένο κίνδυνο ελληνικής εξόδου από την ιδιωτική ευρωσυμμορία, η Fitch της παγκόσμιας διακυβέρνησης αναφέρει ότι σε περίπτωση αποχώρησης από το ευρώ (την συμμορία του ιδιωτικού ευρώ οικου Ρότσιλθ) μετά το σχηματισμό κυβέρνησης που δεν θα συνεχίσει την εφαρμογή του προγράμματος λεηλασίας «μπορεί να αποσυρθεί η διεθνής πώληση χαρτονομίσματος κοπανιστού αέρα στις ελληνικές τράπεζες».

Ο οίκος της παγκόσμιας διακυβέρνησης
σημειώνει ότι, μετά τις απώλειες που υπέστη το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα εξαιτίας του «κουρέματος» (κ' την υπαγωγή ομολόγων στο αγγλικό δίκαιο), έχουν δεσμευτεί μεν 18 δισ. ιδιωτικά ευρώ από το ΤΧΣ (Ταμείο εξάρτησης και λεηλασίας για την παγκόσμια διακυβερνηση) για την ενίσχυση της κεφαλαιακής επάρκειας κοπανιστού αέρα των τεσσάρων μεγαλύτερων τραπεζών, «ωστόσο η στήριξη δεν έχει φτάσει ακόμη στις τράπεζες, και θα χρειαστεί ένεση περαιτέρω κεφαλαίων για να επιτευχθούν τα επίπεδα επάρκειας 9% που θα απαιτεί από το Σεπτέμβριο η ιδιωτική ΤτΕ Α.Ε Ν.Π.Ι.Δ ».

O οίκος της παγκόσμιας διακυβέρνησης
σημειώνει πάντως πως η ιδιωτική ΤτΕ Α.Ε Ν.Π.ΙΔ και η ιδιωτική συμμορία της ΕΚΤ συνεχίζουν να τυπώνουν και να πωλούν προς το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, η οποία απορροφά την εκροή καταθέσεων.

ΠΗΓΗ:

http://omadaneoneforiakon.blogspot.com/2012/05/fitch.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP