Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Τη διαχείριση της «ανεξέλεγκτης» πτώχευσης τρέμουν ΟΛΟΙ...


Όλα τα κόμματα του εκλογικού καιροσκοπισμού και της κερδοσκοπικής πολιτικής αγυρτείας συνεχίζουν να δίνουν παραστάσεις γύρω από τα τρομοκρατικά σενάρια της ακυβερνησίας.
Ο καυγάς τους είναι μια κακόγουστη παράσταση των κομμάτων του καθεστωτικού θιάσου. Το δικό τους ΤΡΟΜΟ θέλουν να θολώσουν και να αποκρύψουν: Τον τρόμο να αναλάβουν την κυβερνητική διαχείριση σε ένα καθεστώς ανεξέλεγκτης, σφοδρής και οδυνηρής πτώχευσης.
Η χρεοκοπία της χώρας είναι ένα συντελεσμένο γεγονός.

Το καθεστώς της «ελεγχόμενης πτώχευσης» (αυτό που βιώνουμε) είναι στην πραγματικότητα χρεοκοπία, έρπουσα χρεοκοπία, η οποία παρατείνει την άμεση «εκτέλεσή» της για τους λόγους που έχουμε αναλύσει διεξοδικά σε πολλά άρθρα, με κυριότερους: Το ολοκληρωτικό στράγγισμα της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της και την καθυστέρηση του αλυσιδωτού κύκλου χρεοκοπίας ολόκληρης της ΕΕ.

Η Ελλάδα μοιάζει με τον ετοιμοθάνατο ασθενή που τον διατηρούν στη ζωή με τεχνητά μέσα.


Τα Μνημόνια είναι τα «μέσα» διατήρησης της Ελλάδας στην εντατική και αποτυπώνουν ακριβώς το καθεστώς της «ελεγχόμενης πτώχευσης».


Τα μνημόνια σηματοδοτούν ακριβώς ότι η Ελλάδα έχει πτωχεύσει ουσιαστικά. Τα μνημόνια είναι τα «γιατροσόφια» ΟΧΙ για την αποτροπή της πτώχευσης, αλλά για γίνει αυτή «ελεγχόμενη» για κάποιο διάστημα…


Και όλα αυτά τα αποκρύψανε από τον ελληνικό λαό όλα τα κόμματα και η «αντιμνημονιακή» ρητορεία…


ΟΛΑ τα κόμματα της καθεστωτικής απάτης και της «αντιμνημονιακής» δημοκοπίας ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πολύ καλά ότι η πτώχευση της χώρας μας έχει συντελεστεί και ότι αργά ή γρήγορα θα επισημοποιηθεί και θα «εκτελεστεί» ακαριαία και με οδυνηρή σφοδρότητα.


Κανένα γιατροσόφι δεν μπορεί να σώσει την Ελλάδα από την «ανεξέλεγκτη χρεοκοπία», ούτε την ΕΕ από την γενική κατάρρευση.
Το να διατηρηθούμε στην ΕΕ και το ευρώ είναι μια αυταπάτη από τις πιο θανάσιμες. Η κρίση είναι τόσο βαθιά και αθεράπευτη που τινάζει όλους τους μηχανισμούς άμυνας της ΕΕ στον αέρα, με πρώτα θύματα τους «αδύνατους κρίκους»: Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο αδύνατους κρίκους.


Η στιγμή αυτή πλησιάζει για την Ελλάδα και εδώ ακριβώς βρίσκεται ο τρόμος των κομμάτων.
Δεν θέλει κανένα από αυτά να διαχειριστεί ΜΟΝΟ του αυτόν τον εφιάλτη. Να, γιατί επιζητεί το καθεστώς, πάση θυσία, οικουμενικό κυβερνητικό σχήμα…

Και εδώ ο «αριστερός» ΣΥΡΙΖΑ «ξερνάει» τις πιο θανάσιμες αυταπάτες και κοροϊδεύει ασύστολα τον ελληνικό λαό.


Από τη μια αποκρύβει την αλήθεια, αυτή της συντελεσμένης χρεοκοπίας (τα Μνημόνια αυτό επικυρώνουν) και από την άλλη διεκδικεί, εκλογικά, το κυβερνητικό χρίσμα, με την απάτη του διαχωρισμού των Μνημονίων από την ΕΕ και το ευρώ.


Ο ΣΥΡΙΖΑ
τρέμει πιο πολύ από όλους να αναλάβει την κυβερνητική εξουσία, διότι γνωρίζει ότι η ανεξέλεγκτη πτώχευση είναι προ των πυλών και αυτός θα είναι ο θλιβερός κυβερνητικός διαχειριστής αυτού του εφιάλτη…

Το ΣΥΡΙΖΑ τον βολεύει να δημοκοπεί ανέξοδα περί «αριστερής κυβέρνησης», προσδοκώντας να χρεώσει στους άλλους τη διαχείριση της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας.


ΕΔΩ εξαπατά διπλά:
Από τη μια, ενώ γνωρίζει το αναπόφευκτο (ανεξέλεγκτη πτώχευση), δεν καταγγέλλει ούτε την ΕΕ και το ευρώ, αντίθετα υπνωτίζει τον ελληνικό λαό με τη στήριξη της ΕΕ και του ευρώ (που καταρρέουν και αυτά) αλλά ούτε και έχει ένα επεξεργασμένο πρόγραμμα και σχέδιο για να αντιμετωπίσει το αναπόφευκτο της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας.

Ζητά «αριστερή διακυβέρνηση»,
κοροϊδεύοντας θηριωδώς τον ελληνικό λαό (αποκρύβοντας την ανεξέλεγκτη πτώχευση και την νομοτελειακή κατάρρευση της ΕΕ και του ευρώ) και επιπλέον δεν έχει κανένα σχέδιο και πολιτικό άξονα «αριστερής διαχείρισης» της χρεοκοπίας μας…

Πάνω σ’ αυτά, είναι εύστοχες πολλές από τις παρατηρήσεις και τις επισημάνσεις του Αλέκου Αλαβάνου, στο άρθρο:

«Για τις εκλογές, το μνημόνιο και το ευρώ»

Το διαβάσαμε εδώ:

http://press-gr.blogspot.com/2012/05/blog-post_2118.html


Τα κόμματα, λοιπόν, από κοινού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον κ. Παπούλια, παίζουν ένα κακόγουστο θέατρο, αποκρύβοντας από τον ελληνικό λαό την αλήθεια και επιχειρώντας με άθλιους τακτικισμούς να ρίξουν τις ευθύνες της «ανεξέλεγκτης πτώχευσης» σε αυτούς που δεν θέλουν να συμμετάσχουν σε ένα οικουμενικό σχήμα «έκτακτης ανάγκης» και «εθνικής σωτηρίας»:
Δηλαδή σε ένα οικουμενικό σχήμα που θα διαχειριστεί την ανεξέλεγκτη και παταγώδη χρεοκοπία μας…

Φυσικά το καθεστώς θα κατασκευάσει αυτό το οικουμενικό σχήμα της «έκτακτης ανάγκης», είτε με τη συγκατάθεση των κομμάτων είτε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ.


ΔΕΝ υπάρχει πραγματική Αριστερά για να εμποδίσει τέτοιου είδους εξελίξεις, πολύ περισσότερο δεν υπάρχει οργανωμένο, μαζικό και μαχητικό ΚΙΝΗΜΑ.


Η «αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει σ’ αυτήν την εκλογική ΑΠΑΤΗ, κοροϊδεύει σκανδαλωδώς το λαό, παίζοντας τα παιχνίδια του ψηφοδελτίου…


Το ΚΚΕ, απλώς παρατηρεί και καταναλώνει καταγγελίες:
Σωστές βεβαίως, αλλά αυστηρά περιχαρακωμένες στην εκλογική αγορά. Δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ σε πρακτικό επίπεδο για την αυτό-οργάνωση της λαϊκής ΟΡΓΗΣ και την ΕΝΟΤΗΤΑ της κοινωνικής Αριστεράς: Της Αριστεράς των ενιαιο-μετωπικών πρωτοβουλιών και της ανάπτυξης και οργάνωσης των ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ…

Η Ηγεσία του ΚΚΕ, απλώς φωτογραφίζει τα οπίσθια των γεγονότων και καταναλώνει διαπιστώσεις και «ταξικές» γενικολογίες…


Με αυτά τα πολιτικά δεδομένα οι ληστές και οι δήμιοί μας μπορεί να καταρρέουν, αλλά θα βρούνε λύσεις, είτε σήμερα με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα (κυβέρνηση προσωπικοτήτων κ.λπ), είτε με νέες εκλογές, οι οποίες θα βαθύνουν το κυβερνητικό αδιέξοδο και θα εξαναγκάσουν τους ΠΑΝΤΕΣ και το ΣΥΡΙΖΑ αν βγει πρώτο κόμμα, να διαχειριστούν «οικουμενικά» τη διαχείριση της χρεοκοπίας μας…


Τέλος, ένα βασικό πολιτικό συντελεστή που έχουμε σχετικά υποτιμήσει και στον οποίο κανένας δεν αναφέρεται είναι η ιμπεριαλιστική πολιτική της πλανητικής εξουσίας: των ΗΠΑ.


Η διεθνής αυτή ιμπεριαλιστική κακουργία,
ασφαλώς και δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, ούτε αδιαφορεί για αυτά που συμβαίνουν εδώ: Έχει τα δικά της σενάρια και υφαίνει τις δικές της συνωμοσίες, όπως ΠΑΝΤΑ…

Τα πλανητικά επιτελεία της Νέας Τάξης
γνωρίζουν ότι η ΕΕ και το ευρώ καταρρέουν και ασφαλώς θα επιχειρήσουν αυτήν την κατάρρευση να την αξιοποιήσουν για να διασώσουν τον υπερατλαντικό γίγαντα με τα ξύλινα πόδια και για την προώθηση των πλανητικών στρατηγικών της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

ΟΙ ΗΠΑ, λοιπόν,
θα θελήσουν να φορτώσουν τα βάρη της παγκόσμιας κρίσης στην καταρρέουσα ΕΕ και να αξιοποιήσουν τις εξελίξεις στην Ελλάδα προς δικό τους όφελος. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να επιταχύνουν τους ρυθμούς της «ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας», αντικειμενικά αναπόφευκτης, η οποία θα πυροδοτήσει μια αλυσίδα χρεοκοπιών σε πολλά κράτη της ΕΕ…

Όταν το σύμπαν καταρρέει οι ισχυροί, για τη δική τους διάσωση, κατασπαράζουν τους αδύνατους και φορτώνουν τα βάρη στους λαούς.


Προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθεί ο πλανητικός αυτοκράτορας των ΗΠΑ…


Και στην Ελλάδα έχει ΜΕΓΑΛΕΣ προσβάσεις: Ελέγχει πολιτικές δυνάμεις, κόμματα και αποκόμματα, το στρατό και το παρακράτος…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP