Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ανακοινώσεις κομμάτων σχετικά με τις εκλογές

  ΣΚΥΜΝΟΣ


ΝΔ: "θα επαναφέρουμε, τελικά, την κυρία Μητσοτάκη διότι καταλάβαμε πόσο πολύ μας έλειψε και πόσο πολύ τις λείψαμε. Όσα είπαμε, νερό κι αλάτι. Ζήτω η ανακύκλωση!!"
ΠΑΣΟΚ:

"καλούμε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου να συμπράξουν μαζί μας για να μοιραστούμε το ξύλο....εεε εννοούμε να μοιραστούμε την ευχαρίστηση από το σώσιμο της χώρας"

ΚΚΕ:
"στέλνουμε αυστηρή προειδοποίηση σε όσους δεν είναι εγγεγραμμένοι στους κομμουνιστικούς καταλόγους (οι ίδιοι ή οι πρόγονοί τους) να μην τολμήσουν και ψηφίσουν ΚΚΕ διότι μας δυσκολεύουν. Θέλουμε συνταγματικά να κατοχυρωθεί εκλογικό πλαφόν 7% για το ΚΚΕ. Οι αστικές δυνάμεις και τα μονοπώλια δεν θα περάσουν τα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια εναντίον των λαϊκών στρωμάτων και της εργατιάς"

ΣΥΡΙΖΑ:
"θέλουμε να κυβερνήσουμε αλλά όχι αμέσως. Θέλουμε έναν εύλογο χρόνο προσαρμογής γύρω στα 85 χρόνια ώστε οι συνιστώσες μας να αποφασίσουν το μοντέλο διακυβέρνησης"

ΔΗΜΑΡ:
"περιμένουμε εντολές από τα αφεντικά μας. Ουδέν σχόλιον"

Ανεξάρτητοι Έλληνες:
"στείλαμε προηγουμένως δηλώσεις αλλά αυτές που δημοσιεύθηκαν δεν ήταν δικές μας. Η συγκεκριμένη δήλωση είναι η επίσημη του κόμματος αλλά δεν προέρχεται από εμάς. Θα σας στείλουμε τις επόμενες τοποθετήσεις μας αλλά θα αρνηθούμε πως είναι οι γνήσιες..."

Χρυσή Αυγή:
"#$@$%&&*&)*&^%^&$^$#%$$@^%$#^&*(&^^&^ γαμώ το κέρατό σας"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6482

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP