Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Το θέατρο τον εκλογικών εμπόρων μεταφέρθηκε στην Ευρώπη


Είναι να γελά κανείς με τους κομματικούς θιάσους των ευρώ-δούλων…
ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ ξεχύθηκαν στους άμβωνες της ΕΕ και διαγωνίζονται στο ποιος έχει την καλύτερη πρόταση «επαναδιαπραγμάτευσης» και τα ισχυρότερα ερείσματα μέσα στην ΕΕ!!!
Κακόγουστες θεατρικές επιθεωρήσεις από τα κόμματα του ευρω-μονόδρομου, για εγχώρια τηλεοπτικά σήριαλ εκλογικού ΚΙΤΣ και ΑΠΑΤΗΣ.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ

όλη αυτή η αφηνιασμένη «εξόρμηση» των κομματικών θιάσων στις πασαρέλες των ΙΣΧΥΡΩΝ της ΕΕ καταγράφει την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ τους υποταγή στην ΕΕ και την ευρωζώνη, τη ΛΟΓΙΚΗ των «δημοσίων σχέσεων» με τους Αφέντες: Με αυτούς που έχουν λεηλατήσει και κατασπαράξει τη χώρας μας…

ΒΑΣΙΚΑ, λοιπόν,
οι ευρωπαϊκές εξορμήσεις του Τσίπρα, Σαμαρά, Βενιζέλου, σηματοδοτούν την Πολιτική και την Ψυχολογία του δωσιλογισμού τους: Παίζουν ένα κυνικό και ελεεινό θέατρο με τους ληστές και δημίους μας, ένα θέατρο ΥΠΟΤΑΓΗΣ στην ΕΕ και την ευρωζώνη, ένα θέατρο αφόρητης δημαγωγικής εξαπάτησης του ελληνικού λαού…

Σε αυτό το θέατρο
αποτυπώνεται καθαρότατα ΟΧΙ μόνο η στραταρχική κακουργία και αυθάδεια ΟΛΟΥ του ευρω-χουντικού πλαισίου (όλων των κομμάτων και των ιερατείων της ΕΕ), αλλά και η αβυσσαλέα υποκρισία και κοροϊδία των θιασαρχών - δουλοπάροικων της ελληνικής πολιτικής σκηνής…

Πρωτίστως αποδεικνύεται τούτο:
Ότι όλος αυτός ο θόρυβος που ξεσηκώθηκε από όλα τα εγχώρια κόμματα και τα προπαγανδιστικά ιερατεία του γενιτσαρισμού (ΜΜΕ), περί «αέρος αλλαγής» στην ΕΕ δεν ήταν τίποτα άλλο από κοπανιστός αέρας.

ΑΠΑΝΤΕΣ στην Ευρώπη
(της ΕΕ και του ευρώ), ΟΛΟΙ οι ομοϊδεάτες του Τσίπρα-Σαμαρά-Βενιζέλου, ξεκαθάρισαν (στο Παρίσι Βερολίνο, Βρυξέλλες), κατά τρόπο τελεσίδικο, ότι όλα αυτά περί επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου είναι παραμύθια και απάτη…

ΟΛΟΙ αυτοί που προβλήθηκαν,
σαν «αέρας αλλαγής» στην ΕΕ, ΟΛΟΙ αυτοί οι «φίλοι» της Ελλάδας που εμφανίζονταν σαν «εχθροί» της «άκαμπτης» Μέρκελ, επιβεβαίωσαν και επικύρωσαν την «άκαμπτη» Μέρκελ, μέσω της απροκάλυπτης δήλωσης του προέδρου των Γερμανών σοσιαλδημοκρατών, παρουσία του Τσίπρα:

«Αν η Ελλάδα δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις, δεν θα το κάνει η Γερμανία με τους εταίρους της, με αποτέλεσμα τη διακοπή των πληρωμών»!!!


Επίσης ο Ολάντ,
που πρώτος ο Τσίπρας και μετά ΟΛΟΙ εδώ στην Ελλάδα (από κόμματα και ΜΜΕ) τον εμφάνιζαν ως «αμφισβητία» των Μνημονίων και «άνεμο αλλαγής», δήλωσε καθαρά:

«Θα κάνω ό,τι μπορώ για να πείσω τους Έλληνες να επιλέξουν να μείνουν στην Ευρωζώνη, σεβόμενοι τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει».


Να, λοιπόν, που, ο «αέρας» της φιλολαϊκής αλλαγής στην ΕΕ, ο Ολάντ, θα αγωνιστεί να μας πείσει να «σεβαστούμε» τις «δεσμεύσεις», δηλαδή το θάνατό μας…


Στο ίδιο μήκος κύματος μίλησαν και οι άλλοι «αριστεροί» σύντροφοι: Μελανσόν και Γαλλικό ΚΚ…


Να θυμίσουμε τη δήλωση Μελανσόν:


«Κοιτάξτε να τηρήσετε τις δεσμεύσεις σας»!!!


Αυτή είναι η «ΕΕ που αλλάζει»!!!


Καιρός να σταματήσουμε να νανουριζόμαστε με τα παραμύθια της «κεντροδεξιάς» του Σαμαρά και της «κεντροαριστεράς» του Τσίπρα και των άλλων μοχθηρών παραμυθάδων της ΑΠΑΤΗΣ: Του Βενιζέλου και των δωσίλογων πασόκων, καθώς και του Κουβέλη και Καμμένου που δημοκοπεί ασυστόλως…


Σημείωση:
Ένα από τα φαιά συμπτώματα της πασοκικής λιπαρότητας και αχρειότητας είναι και η Κατσέλη. Ανακάλυψε «ξαφνικά», τώρα που το κόμμα της διαλύεται και το οποίο κόμμα υπηρέτησε σε όλη τη ζωή της και από υπουργικές ακόμη θέσεις, ότι είναι καθεστωτικό!!!!

Και ακόμα:
Ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είναι καθεστωτικά κόμματα και όσοι είναι εναντίον αυτών των κομμάτων είναι «αντικαθεστωτικοί» και «αντισυστημικοί»!!!

Μας δίνει η Κατσέλη έναν ορισμό της έννοιας «καθεστώς» ανάλογα με τα δικά της πολιτικά συμφέροντα της στιγμής. Ούτε ένα λεξικό (για να μη μιλήσουμε για οικονομικές και κοινωνικές δομές) δεν έχει συμβουλευτεί, αυτή η νέα «αντικαθεστωτική» κυρία:
Τέτοια αντιεπιστημονική αυθάδεια, αντάξια της πασοκικής «νεύρωσης» και αχρειότητας…

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6483

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP