Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Μετά τις "διερευνητικές εντολές" (που δέν ήταν διερευνητικές) το πραξικόπημα και η αριστοκρατία της "κυβέρνησης προσωπικοτήτων"

Κλασσικοπερίπτωση 


Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο σχεδιασμός των ξένων κέντρων εξουσίας και των ντόπιων "αντιπροσώπων" τους σκάλωσε στην διαδικασία των δήθεν "διερευνητικών εντολών".
Σε αυτό δηλαδή το θέατρο που έδωσε την ευκαιρία στους μεν "πιστοποιημένους" εκπροσώπους της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής εξουσίας

να κερδίσουν λίγο χρόνο προκειμένου να ανασυνταχθούν και στους δήθεν "αντιμνημονιακούς" να επενδύσουν κομματικά με την προσδοκία ότι στις επόμενες εκλογές θα αποκτήσουν μεγαλύτερα ποσοστά πράγμα που θα τους χάριζε περισσότερες έδρες και ασφαλώς μεγαλύτερη κρατική επιχορήγηση και κοινωνική επιρροή.

Τελικά όπως όλα δείχνουν, η ομάδα των "φυσικών αυτουργών" της εσχάτης προδοσίας, του εγκλήματος δηλαδή που ήρθε στην επιφάνεια με τα μνημόνια και όλα τα άλλα νομοθετικά δαιμόνια, σε συνεργασία με την προεδρία της "δημοκρατίας" και την ευγενική χορηγία της Ευρωατλαντικής συμμορίας, θα αναδείξει με πραξικοπηματικό τρόπο μία κυβέρνηση "προσωπικοτήτων" ή όπως έλεγε χθές ο Λυντζέρης (του ΠΑΣΟΚ) «κυβέρνηση εκλεκτών».

Και όλα αυτά διότι ανακάλυψαν ξαφνικά ότι η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση "έκτακτης ανάγκης", πράγμα που όπως ξέρουμε επικαλείται κάθε δικτατορία για να δικαιολογήσει την παρουσία της.


Είναι προφανές
ότι δεν τους "τρόμαξε" το εκλογικό αποτέλεσμα ή οι "αντιστασιακές" πιρουέτες του Τσίπρα και του Καμμένου. Έτσι κι αλλιώς αμφότεροι είχαν δηλώσει πως ο "χορός " τους θα λάβει χώρα στα σαλόνια των Βρυξελλών, δηλαδή σε ένα χώρο αποστειρωμένο από κάθε "μιαρή" και "ανατρεπτική" ιδεολογία.

Αυτό που τους τρόμαξε, είναι το ότι ο ελληνικός λαός έδειξε στις τελευταίες εκλογές, πως είναι ανεξέλεγκτος και αχειραγώγητος.


Αυτός λοιπόν ο "αναρχικός" λαός
που μπαίνει στο παραβάν κοιτάζει την κάλπη και λέει πριν ψηφίσει "άϊ σιχτίρ" σε όλους, πρέπει να ηττηθεί και μάλιστα με θεαματικό τρόπο ώστε να παραδειγματιστούν και όλοι οι άλλοι λαοί που περιμένουν με το "όπλο παρά πόδας" να εξεγερθούν εναντίον της νέας "Ιεράς Συμμαχίας".

Δεν ήταν λοιπόν παράξενο
που είδαμε τον Κουβέλη να είναι στην παιδική χαρά του προεδρικού περιμένοντας στην τραμπάλα τον Τσίπρα για να ..παίξει, ούτε φυσικά που κυκλοφόρησαν non papers του Καμμένου (ή γύρευε να δείς ποιού άλλου) που ευνοούν το κάλεσμα του Σαμαρά σε veritable νεοφιλελεύθερους.


Αυτά αφορούν
εκείνους που αποφάσισαν να μείνουν στο κλουβί της Ε.Ε ,των ΗΠΑ και της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής εξουσίας παριστάνοντας τους "γητευτές" φιδιών.

Αυτό όμως που ενδιαφέρει εμάς, είναι ότι αύριο θα δούμε μία κυβέρνηση που θα έχει προκύψει από απανωτές συνταγματικές εκτροπές και η οποία θα κάνει εκείνη του δοτού Παπαδήμιου να φαίνεται σαν κατηχητικό.


Οι "παράπλευρες" ωφέλειες από τον σχηματισμό μιας τέτοιας κυβέρνησης,
δεν αφορούν μόνο σε εκείνους που έχουν βάλει στόχο να κάνουν την Ελλάδα κερδοφόρα δουλοπαροικία, αλλά και σε εκείνους τους δωσίλογους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ οι οποίοι θα δούν να απομακρύνεται το ενδεχόμενο να κάτσουν κάποτε στο σκαμνί, μιας και τα εγκλήματά τους θα έχουν "συνταγματικά" παραγραφεί.

Με λίγα λόγια ζούμε ένα πραξικόπημα σαν και αυτό των "Απριλιανών" του ' 67 με την διαφορά ότι αυτή τη φορά δεν το κάνει ο Ι.Δ.Ε.Α αλλά το επιτελείο των "εκλεκτών" του παλατιού.


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6468

 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP