Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΠΡΟΣ πρόωρες ΕΚΛΟΓΕΣ;



Συνεχίζεται η παράσταση με το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, με «εντάσεις», «διαφωνίες» και «συγκρούσεις»…
Αυτό το θέατρο, μάλλον, ετοιμάζει το πολιτικό σκηνικό μιας πρόωρης προσφυγής στις κάλπες με αιχμή, για τις δυνάμεις, κυρίως, που απειλούνται με εξαφανισμό (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), το δόλιο τέχνασμα της υπεράσπισης του «αντιφασιστικού τόξου»: Τη μεγάλη αυτή ΑΠΑΤΗ…


Αυτό το δόλιο προεκλογικό εύρημα βολεύει μια χαρά και τη ΝΔ γιατί θα συσπειρώσει, στο όνομα της παράστασης που δίνει κατά του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου, τις ευρύτερες δυνάμεις της δεξιάς και ακροδεξιάς.

Τη βολεύει διπλά διότι με την παράσταση αυτή για τις δήθεν διαφωνίες πάνω στο νομοσχέδιο ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ και το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ: Τις παρουσιάζει στα μάτια του εκλογικού σώματος να συγκροτούν το «μαύρο μέτωπο» ΥΠΕΡ της λαθρομετανάστευσης και της δίνει έτσι τη δυνατότητα να κερδοσκοπεί πάνω στην παλλαϊκή αγανάκτηση που έχει προκαλέσει το λαθρομεταναστευτικό, ιδιαίτερα οξυμένη και από την καταστροφή που υφίσταται ο ελληνικός λαός από την κακουργία της κατοχικής κυβέρνησης.

Τη βολεύει επίσης διότι έτσι θα σταματήσει και την αιμορραγία της προς τη Χρυσή Αυγή, για να μην πούμε ότι θα αποσπάσει και δυνάμεις από αυτήν…

Εύστοχη, πιστεύουμε είναι η εκτίμηση της «Κλασσικοπερίπτωσης»:

«Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και όλος ο περί αυτού ντόρος, ήταν ένα καλοστημένο θέατρο ή ακριβέστερα μια αληθοφανής πρόφαση, προκειμένου να πάμε σε πρόωρες εκλογές, πράγμα που εξυπηρετεί και τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης…»
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2013/05/blog-post_6768.html

Φαίνεται ότι το δωσίλογο κυβερνητικό καθεστώς βρίσκεται σε οικτρό αδιέξοδο και τα μεγάλα αφεντικά (της ευρω-χούντας) θεωρούν ότι υπάρχουν κάποιες δυνατότητες να εξαπατήσουν για άλλη μια φορά τον ελληνικό λαό με εκλογές. Στήνουν έτσι και το ανάλογο σκηνικό με το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο…


Φαίνεται, ακόμα, ότι και το άλλο γεράκι του διεθνούς φασισμού, οι ΗΠΑ (οι αυτοκράτορες της πλανητικής κακουργίας) γνωρίζουν ότι η ευρω-χούντα προετοιμάζει σκηνικό εκλογικό για την εδραίωση της Ν.Δ.

Γι αυτό κινητοποιεί και την παρακρατική συμμορία της Χρυσής Αυγής προς ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ.


Οι νέες τελετουργικές παραστάσεις αυτής της παρακρατικής συμμορίας εναντίον του Τσίπρα προς αυτήν την κατεύθυνση λειτουργούν: «Τσίπρα κουφάλα γαμώ τον Τσε Γκεβάρα».

Ο στείρος, υστερικός, άσφαιρος και ηλίθιος (δίχως κανένα σήμερα αντίκρισμα) αντικομουνισμός της Χρυσής Αυγής, λειτουργεί προς όφελος των χρεοκοπημένων «αριστερών» κομμάτων: Καθαρά διατεταγμένος, διότι μόνο παντελώς ανεγκέφαλοι μπορεί να θέλουν να εμφανίζονται, σήμερα, σαν «σκιάχτρο» αντικομουνιστικό…

Το να ταυτίζει, τέλος, τον Τσίπρα με τον Τσε δίνεις εύσημα στον Τσίπρα. Αυτό ΜΟΝΟ, αν εκτελείς διατεταγμένη υπηρεσία, μπορεί να το κάνεις…

Τώρα φωτίζεται παραπέρα και η πρόσφατη έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η οποία πρόβαλε και διαμονοποιούσε τη Χρυσή Αυγή: Εντάσσεται και αυτή μέσα σ’ αυτό το προεκλογικό σκηνικό που στήνεται.

Σχετικό κείμενο ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7493

Οι τελετουργικοί προβοκάτορες-«λαγοί», πάντα σηματοδοτούν πιο κραυγαλέα τους σχεδιασμούς του καθεστώτος: Ο Καρατζαφέρης χθες, η Χρυσή Αυγή σήμερα…

Σηματοδοτούν τους σχεδιασμούς των αφεντικών τους ακριβώς διότι αποτελούν τα άμεσα παρακρατικά γρανάζια που λειτουργούν σαν αυτόματα.

Η Χρυσή Αυγή μια τέτοια παρακρατική συμμορία είναι και οι τελετουργικές, ηλίθιες κινήσεις της, καταγράφουν πιο ορατά το στήσιμο ενός σκηνικού πρόωρων εκλογών.



Συμπλήρωμα

Στο σημερινό «Ριζοσπάστη» ο Νίκος Μπογιόπουλος φέρνει στη δημοσιότητα άκρως απόρρητο έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας, ΑΚΡΩΣ αποκαλυπτικό για την παρακρατική φύση και λειτουργία της Χρυσής Αυγής.
http://www.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=28/5/2013&columnId=1821

Ανάμεσα στα άλλα το έγγραφο λέει και τα εξής:

«β) Η οργάνωση (σ.σ.: η Χρυσή Αυγή) διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και επαφές με εν ενεργεία αξιωματικούς και μόνιμους υπαξ/κούς του στρατού, αλλά και με αποστράτους.
γ) Διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και επαφές με εν ενεργεία και αποστράτους αξ/κούς της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και με απλούς αστυνομικούς.
δ) Στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια των επετείων της 17ης Νοέμβρη, αλλά και άλλων εκδηλώσεων του αριστερίστικου και αναρχικού χώρου, η αστυνομία τούς προμήθευε με ασυρμάτους και κλομπς, για να τους εντοπίζουν και να τους κτυπούν, εμφανιζόμενοι ως «αγανακτισμένοι» πολίτες.
(...)
στ) Τα περισσότερα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οπλοφορούν παράνομα, προμηθευόμενα όπλα από βουλευτές (της ΝΔ) παρουσιαζόμενοι ως συνοδοί τους».


Αυτά για όσους συνεχίζουν να φοράνε πεισματικά τις παρωπίδες τους…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP