Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ο Παύλος Τσίμας ο «αντιρατσιστής»!!!


Το Mega, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, είναι από τις πιο επιθετικές και δόλιες «ομάδες κρούσης» του καθεστωτικού δωσιλογισμού.
Σημειώναμε σε ένα από τα άρθρα μας με τίτλο:
«Mega: Η επίλεκτη «ομάδα κρούσης» του κατοχικού καθεστώτος»:


«Το Mega είναι ο μεγάλος και κεντρικός φακός μέσα από τον οποίο καθρεφτίζεται, πιο μακάβρια, ο ολοκληρωτισμός των ισχυρών ελίτ εξουσίας, συνακόλουθα και ο ολοκληρωτισμός της σήψης του καθεστώτος, των μηχανισμών του και των «εκτελεστών» μπράβων του, δηλαδή των δημοσιογράφων: Εδώ γιγαντώνεται και χρωματίζεται έντονα, με όλα τα χρώματα της ίριδας, η καθεστωτική αθλιότητα και αναισχυντία, οι ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ του κόσμου του θεάματος και των «μπράβων» του..
… Στην επίλεκτη αυτή «ομάδα κρούσης» των «νταβάδων» ξεπετιέται, σαν ορμητικός χείμαρρος, ΟΛΗ η φαιά Πανούκλα της μωρολογίας και της ηλιθιότητας...».

Το κείμενο ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6969

Στην εμπροσθοφυλακή αυτής της επίλεκτης «ομάδας κρούσης» βρίσκεται ο πρώην «αριστερός» Τσίμας!


Μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες "πόρνες" της καθεστωτικής δημοσιογραφίας, αλλά και από τις πλέον γλοιώδεις, αν όχι η γλοιωδέστερη...

Και τούτο διότι ενώ είναι από τους πιο μοχθηρούς «λακέδες» του κατεστημένου, ένα από τα πλέον ακριβοπληρωμένα παράσιτα των «νταβάδων», συνεχίζει να το παίζει «αριστερός»: Να πουλάει τα ισόβια πιστοποιητικά των «αριστερών» του φρονημάτων, επειδή κάποτε και αυτός, όπως όλη η γενιά του, πέρασε από κάποιο αριστερό κόμμα…


Να, γιατί αυτός ο «ισόβιος αριστερός»,
ο κραγμένος «λακές» του κατεστημένου, σου προκαλεί αναγούλα και τη σιχασιά που νιώθεις για τα σκουλήκια…

Φυσικά αυτός ο «αριστερός» είναι και το πιο αλαλάζον, «αντιρατσιστικό» κύμβαλο: Ψυχρός «εκτελεστής» των «εντολών» και των ιδεολογημάτων της πλανητικής μαφίας του χρήματος: Του σύγχρονου φασισμού.

Όπως κάθε «λακές» (ιδιαίτερα «αριστερής» προέλευσης), έτσι και ο Τσίμας «μοχθεί» για την προώθηση του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου.

Και χρησιμοποιεί ΟΛΑ τα Μέσα: Ο «σκοπός» για κάθε ολοκληρωτισμό και τα τσιράκια του «αγιάζει τα μέσα».

Φυσικά για ένα αυθεντικό αριστερό ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα: Σκοπός και μέσα είναι αλληλένδετα και αλληλοκαθορίζονται…

Έτσι για τον «αριστερό» Τσίμα το να παραπληροφορείς είναι «ηθικό» προκειμένου να υποστηρίξεις τον «άγιο σκοπό» του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου.

Μας είπε λοιπόν ο κ. Τσίμας ότι οι διατάξεις που υπάρχουν δεν καλύπτουν τα «ρατσιστικά εγκλήματα», γιατί είναι τις δεκαετίας του ’50!!!

Παρασιώπησε, ο καλά ενημερωμένος Τσίμας, ότι ο Ποινικός Κώδικας προσαρμόστηκε στις ντιρεκτίβες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου το 2008, με τον ν. 3719/2008.

Διαβάστε το ρεπορτάζ ΕΔΩ:
http://olympia.gr/2013/05/23/%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80/

Τα «όπλα» που χρησιμοποιεί ο καθένας αποκαλύπτουν τους σκοπούς του και το «Πρόσωπό» του…

Ο Τσίμας τα δικά του «όπλα» τα πούλησε και με πολύ καλή τιμή (οι ευφυείς «αριστεροί» δημοσιογράφοι έχουν σήμερα μεγάλη «ανταλλακτική αξία» στην «αγορά»), στου μαφιόζους του χρήματος.

Και αυτός ο «γενναίος της υποταγής» στο σύστημα κρατάει ακόμα τα «ισόβια πιστοποιητικά» του «αριστερού»…


Να, γιατί όλοι αυτοί οι «αριστεροί» αποτελούν τους μεγαλύτερους και πιο αυθάδεις δυσφημιστές και συκοφάντες των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ και ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ιδεών. Τα πιο αγαπητά τέκνα του νέου ΦΑΣΙΣΜΟΥ…


Διαβάστε και ΕΔΩ:
 http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7496  

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP