Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο «διάβολος» προβοκάτορας: Χρυσή Αυγή


Με λεκτικές υπεκφυγές, ευτελείς μικροπονηριές και πολιτικές σκοπιμότητες για να μην απομονωθούμε από φίλους ή κόμματα δεν θα βοηθήσουμε κανένα να ξεφύγει από τους κινδύνους της Ιστορίας και τις εφιαλτικές απειλές που προδιαγράφονται μπροστά στα μάτια μας.
ΣΗΜΕΡΑ κανένας δεν έχει το ευεργέτημα ούτε της αναστολής, ούτε της αναβολής. Τα μισόλογα είναι ανεύθυνος σκεπτικισμός και πτώση ηθικού που ισοδυναμούν με ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Βρισκόμαστε μπροστά στις πιο απειλητικές και καταστροφικές προοπτικές της Ιστορίας.


Δεν απειλείται μόνο η οικονομική, κοινωνική και πολιτική μας υπόσταση, η ιστορική μας υπόσταση, αλλά και η ΣΚΕΨΗ, η ΒΟΥΛΗΣΗ και οι ΛΕΞΕΙΣ…

Έχουν, ήδη, καταστήσει μισοπαράνομη τη ΣΚΕΨΗ και τη Βούληση, τις έχουν επιστρατεύσει.

Ο στρατιωτικός γύψος που έχει επιβληθεί στις απεργίες και ιδιαίτερα στην απεργία των εκπαιδευτικών δεν βγάζει στην παρανομία μόνο την ΠΡΑΞΗ, αλλά και τη ΣΚΕΨΗ και τη ΒΟΥΛΗΣΗ: Αυτό απαστράπτει με την ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ επιστράτευση των εκπαιδευτικών…

Το νέο «αντιρατσιστικό» τρόμο-θέτημα που προωθεί η κυβέρνηση με την απλόχερη πολιτική χορηγία της «αριστεράς» βγάζει ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ στην παρανομία τη ΣΚΕΨΗ και ΚΑΤΑΡΓΕΙ και τον πλούτο της ελληνικής ΓΛΩΣΣΑΣ.

Και η ΓΛΩΣΣΑ πλέον παράνομη. Θα διώκονται και οι ΛΕΞΕΙΣ…

Σημείωση: Φυσικά είναι πλεονασμός το να λέμε παράνομη η σκέψη και η γλώσσα. Σκέψη και Γλώσσα είναι αλληλένδετα: Από τη στιγμή που η Σκέψη εντοιχίζεται, εντοιχίζεται και η Γλώσσα…

Πλεονάζουμε για να δείξουμε το μέγεθος της ΦΡΙΚΗΣ…

Το έδαφος προλειαίνεται και «λιπαίνεται» με τα απανωτά τελετουργικά επεισόδια που σκηνοθετεί το καθεστώς με το «σκιάχτρο» που επίμονα και συστηματικά κατασκεύασε και επιδότησε: Τη Χρυσή Αυγή.

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί το «άλλοθι» και το «τεκμήριο» της νέας φασιστικής ΦΡΙΚΗΣ του 4ου Ράιχ και των πολύχρωμων ανδρεικέλων του. Αυτός είναι και ο βασικός και ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ρόλος της: Του «δαίμονα» προβοκάτορα (τα έχουμε αναλύσει κουραστικά).

Το επεισόδιο που προκάλεσε και γιγάντωσε ο Δραγασάκης στη Βουλή δεν ήταν απλώς μια «αθώα» ηλιθιότητα: ΗΤΑΝ μια ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ και διατεταγμένη ΠΡΑΞΗ ηλιθιότητας.

Δεν ήταν απλώς μια λίπανση του εδάφους για το νέο τρόμο-νομοσχέδιο του «αντιρατσισμού», αλλά και η ΑΦΕΤΗΡΙΑ για να τεθεί, και νομοθετικά, στο εγγύς μέλλον, η ΣΚΕΨΗ και Η ΓΛΩΣΣΑ σε επιστράτευση, σε παρανομία.

Αύριο κάθε κριτική εναντίον του καθεστωτικού δωσιλογισμού θα είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Οι λέξεις «δωσίλογος», «ανδρείκελα», «γερμανοτσολιάς», «πουλημένα τομάρια», «προδότες» και πλήθος άλλων, θα είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ, εάν εκτοξεύονται εναντίον της δικτατορίας των ληστών και δημίων μας και των κομματικών, εργατοπατερικών, δημοσιογραφικών και «πνευματικών» τους «εστιών» και Παραρτημάτων…

Και στην εμπροσθοφυλακή γι αυτόν τον ΕΦΙΑΛΤΗ του άμεσου ΑΥΡΙΟΥ βρίσκεται αυτή η «αριστερά»: Αιχμή ο ΣΥΡΙΖΑ (που έχει κερδίσει το «Φοίνικα» του μεγάλου Κεφαλαίου και CIA) και «ταξικός» κομπάρσος το ΚΚΕ (το «ξύλινο αλογάκι» της «κομμουνιστικής» ΓΛΩΣΣΑΣ).

Η ηλίθια και διατεταγμένη πρόκληση του Δραγασάκη στη Βουλή σηματοδοτεί ΚΑΘΑΡΑ αυτήν την εφιαλτική απειλή.

ΜΟΝΟ οι τυφλοί δεν μπορούν, πλέον, να διακρίνουν ότι ο πιο προνομιούχος «πόλος» της νέας φασιστικής θηριωδίας είναι αυτή η «αριστερά» και ο ΣΥΡΙΖΑ, συγκεκριμένα…

Η Χρυσή Αυγή παίζει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αυτό το ρόλο για τον οποίο την κατασκεύασαν και επιδότησαν: Του «διάβολου» προβοκάτορα…

ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ έχει ανάγκη από την κατασκευή «διαβόλων».

Ο νέος σκοταδισμός θέλει και τους «διαβόλους» του…

Δεν μπορούμε πλέον να Σιωπούμε πάνω σ’ όλα αυτά.

Η ΣΙΩΠΗ είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP