Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Φτου ξελευτερία!!!


ΛΟΓΙΑ και ΣΚΕΨΕΙΣ


 Στην Ελλάδα έχουμε βαθιά ύφεση, όμως συνέλληνες ησυχάστε, η ανάπτυξη "καραδοκεί" στη γωνία!
Καραδοκεί, έτοιμη να ορμήσει την κατάλληλη στιγμή, σαν το αγρίμι που περιμένει καλά κρυμμένο να βουτήξει το θήραμα.

Σαν τον κλέφτη, που κρυμμένος στα σκοτεινά ετοιμάζεται να κάνει  ντου, στο ανυποψίαστο θύμα.

Σαν την πόρνη που σουλατσάρει στη πιάτσα περιμένοντας τον κυμπάρη πελάτη.

Καραδοκεί να χτυπήσει, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, όταν καταλάβουμε πια όλοι εμείς, πως στην Ελλάδα πρέπει και μπορούμε να δουλεύουμε απλήρωτοι, ανασφάλιστοι, χωρίς απαιτήσεις και δικαιώματα μόνο με υποχρεώσεις. Δικές μας υποχρεώσεις, ξένες δεν έχει καμία σημασία, όλες δικές μας έγιναν, για να μάθουμε τέτοιοι που είμαστε.

Πριν μας κάνει την τιμή να επισκεφτεί τη χώρα η ανάπτυξη, έκανε την έρευνα της, μας μελέτησε εμάς τους ιθαγενείς και έμαθε πως είμαστε παιχνιδιάρικος λαός. Αποφάσισε να το ρίξει στο παιχνίδι και  με  δώρα καθρεφτάκια και χάντρες  να κάνει τη δουλειά της.

Άρχισε με τα στρατιωτάκια ακούνητα αμίλητα αγέλαστα, καλά τα πήγε, γέλασε, μας κορόιδεψε, μας νίκησε, γλύτωσε και τις χάντρες!

Μετά σκέφτηκε τις μουσικές καρέκλες, τους αρέσει το τραγούδι σκέφτηκε, θα περάσουμε καλά. 



Εδώ είναι αλήθεια τη σκίσαμε, διότι όπου γάμος και χαρά εμείς πρώτοι. Νικήσαμε αλλά δεν σκεφτήκαμε τις επιπτώσεις, θύμωσε η ανάπτυξη, το πήρε πατριωτικά και σκλήρυνε το παιχνίδι, μας έφαγε και τα δωράκια.

400 με εμπόδια, φώναξε αλλά εμείς είμαστε ακόμα στα μουσικοχορευτικά μας, και τα εμπόδια τα προσπεράσαμε χορεύοντας. Αυτό παράπαει τσίριξε η ανάπτυξη και πέρασε στο κυνηγητό.

Μας κυνήγησε ανελέητα, και δεν ήταν μόνη της μόνη της, εδώ έκλεψε, μας εξάντλησε και λαχανιασμένους μας παρέδωσε στον Αντωνοφωτομπένυ, για ασκήσεις επιβίωσης.

Και αφού οι συνεργάτες μας έβαλαν σε τάξη, στην ουρά των συσσιτίων, στα χέρια ελεήμονων κυρίων και κυριών, στα πόδια ευεργετών εργοδοτών, μας έμαθαν υπακοή, μας δίδαξαν την νέα δημοκρατία της ευρωπαϊκής ένωσης, επαναπροσδιόρισαν την έννοια της διεκδίκησης, της απεργίας -και επειδή αργήσαμε να το καταλάβουμε- μας έντυσαν στο χακί και μας παρέδωσαν, ντυμένους ομοιόμορφα για να μην ζηλεύουμε, στην φίλη κυρία ανάπτυξη για το επόμενο παιχνίδι.

Κρυφτό αποφάσισε να παίξουμε η ανάπτυξη με τους αναπτυξιακούς αρχηγούς -σωτήρες-ευεργέτες του Έθνους, μας πιάνουν έναν-  έναν και κάνουν μια χαρά! Χειροκροτήματα, πανηγυρισμοί, φωνές! Την πατήσαμε, άλλο περιμέναμε αλλιώς μας βγήκε!

Θα μου πείτε είναι πιο οργανωμένοι, έχουν και μπάτσους με χημικά εμείς τι έχουμε;


Είμαστε πιο πολλοί και έχουμε δίκιο θα σας απαντήσω και είμαστε καλοί  στην αντίσταση.

Άσε που στο κρυφτό υπάρχει το "φτου ξελευτερία" και όπου νάναι κάποιος θα το πετάξει στη μούρη τους και τότε να δεις χαρές και παιχνίδια. 


Όσο και να κλέψουν, ότι και να κάνουν  στο τέλος θα φωνάξουμε, φτου ξελευτερία στη μούρη σας ρεμάλια

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP