Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

«Οι ακροδεξιοί συλλαμβάνουν ακροδεξιούς»!!!



Οι μέρες συσσωρεύουν αθλιότητα και απελπισία, τη μία συμφορά πάνω στην άλλη. Το μέλλον ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ…
Ο «Πιτσιρίκος» δίνει επιγραμματικά το στίγμα της εποχής:
«…Ζούμε στην εποχή της απόλυτης κοροϊδίας …όπου οι ακροδεξιοί συλλαμβάνουν ακροδεξιούς.
Φαντάσου τι μας έχουν για μετά».


Το «στίγμα» αυτής της εποχής και αυτά που πρόκειται να συμβούν τα έχουμε αναλύσει σε βαθμό «κακουργήματος»: Εξαντλητικά «βάναυσα», «ψυχωτικά»…

Δεν έχουμε να πούμε, πλέον, τίποτα το καινούργιο. Δεν αντέχουμε, όμως, τον πειρασμό να αναδημοσιεύσουμε ένα απόσπασμα από κείμενο που γράψαμε πριν από τέσσερες μήνες:

«Εδώ απλώς θέλουμε να επισημάνουμε τούτο: Όσο θα εντείνεται η βαρβαρότητα του δωσίλογου καθεστώτος και η χρεοκοπία των «αριστερών» ψαλτών του, τόσο και θα κορυφώνονται τα προβοκατόρικα παιχνίδια με τη Χρυσή Αυγή.
Παιχνίδια συνειδητά (δηλαδή στημένα) και από τα δύο μέρη: Οι θεατρικές παραστάσεις και από την πλευρά της παρακρατικής αυτής συμμορίας είναι εκτέλεση ΕΝΤΟΛΩΝ από τα κέντρα που την καθοδηγούν και κατευθύνουν…
Παραστάσεις για να ξεπλύνουν την κυβέρνηση των ανδρεικέλων, τα χρεοκοπημένα κόμματα (ιδιαίτερα τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ) και τις προδοσίες των «αριστερών» δεκανικιών…
Παραστάσεις για να δικαιολογήσουν τους στρατιωτικούς νόμους, τον «κοινοβουλευτικό» γύψο, τα νέα τρομο-νομοθετήματα (αντιρατσιστικό νομοσχέδιο), τις διώξεις, το θωρακισμό της αστυνομικής βαρβαρότητας, τα «συμβόλαια θανάτου» που παραμένουν ακόμα στα συρτάρια της κυβέρνησης εναντίον του ελληνικού λαού και της ολοκληρωτικής αποτέφρωσης της χώρας: Συμβόλαια-εντολές των νέων αποικιοκρατών που επελαύνουν με την κοινοβουλευτική «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ» ΟΛΩΝ…

Το μόνο που τους έχει απομείνει είναι η χρησιμοποίηση της Χρυσής Αυγής: του καθεστωτικού αυτού προβοκάτορα…».


Ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7487

θα κλείσουμε με το «Ουδέν Σχόλιον: Δίνει κι αυτός επιγραμματικά τη ΦΡΙΚΗ και τον παραλογισμό που βιώνουμε…
http://mandatoforos.blogspot.gr/2013/09/blog-post_28.html


Πόλεμος συμμοριών..




Κλασσικό..

Από τον καιρό του Αλ Καπόνε και των άλλων ''Νονών'' των μαφιόζικων εγκληματικών συμμοριών, ο πόλεμος μεταξύ τους, ήταν ο τρόπος ξεκαθαρίσματος των λογαριασμών για τον έλεγχο των περιοχών δραστηριοτήτων και ''προστασίας'' τους.

Σήμερα
βρισκόμαστε μάρτυρες ενός τέτοιου πολέμου συμμοριών..

Με την διαφορά ότι η μία συμμορία, η μνημονιακή, είναι η πραγματική συμμορία, με εξουσία, χρήμα, παρακράτος, προβοκάτορες, δικαιοσύνη, προβολή, ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΗΣ.
Η άλλη είναι κάτι γραφικοί, πλην επικίνδυνοι αγράμματοι νταήδες, που νόμισαν ότι θα μπορούσαν να γίνουν κι αυτοί τόσο δυνατοί, και που τώρα θα τους φορτώσουν εκτός από τις μ@λ@κίες και τα εγκλήματα που οι ίδιοι κάνανε, και ό,τι αδιευκρίνιστο έγκλημα έχει γίνει τα τελευταία δέκα χρόνια, συν την ρουφιανιά εναντίον του Οτσαλάν(!), τις αποδράσεις του Ρωχάμη, και την βύθιση του Εξπρές Σάμινα στις ''Πόρτες'' της Πάρου!!!

Το κέρδος για την μνημονιακή συμμορία μεγάλο:
-Ελέγχουν πιά όλον τον υπόκοσμο και όχι ένα μέρος του..
-Ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, ότι τάχα αυτοί είναι οι ''δημοκράτες''!..
-ΣΥΣΚΟΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ, ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ-ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ''ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ''..


Και το σπουδαιότερο:
Κάνουν επίδειξη ισχύος, δείχνοντας ότι μπορούν να συλλάβουν και να εξουθενώσουν όποιον θέλουν, όποτε θέλουν, με όποιες κατηγορίες θέλουν, στο όνομα της Δημοκρατίας που οι ίδιοι έχουν σκοτώσει προ πολλού!

Με την ελπίδα ότι ο λαός ξέρει πιά να ξεχωρίζει τα ''παιχνίδια εξουσίας'', και την ΠΛΑΣΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ας κάνουμε μία παρατήρηση:

Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά της εγκληματικής δράσης των δύο συμμοριών, που..
..αν οι σημερινοί συλληφθέντες αξίζουν όντως χειροπέδες..
..η μνημονιακή συμμορία όταν συλληφθεί θα πρέπει να προσαχθεί με το σκοινί ήδη στον λαιμό..


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7814
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP