Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

11η Σεπτέμβρη: Ο «πλάγιος λόγος» εξωραϊσμού της προβοκάτσιας…Πολλές «αναλύσεις» φέτος για την 11η Σεπτεμβρίου…
Αυτό που δεσπόζει, σχεδόν σε όλες, είναι ο «πλάγιος λόγος»: Τα μασημένα λόγια, οι μισές αλήθειες…
Οι περισσότερες «αναλύσεις» μένουν στις επιπτώσεις του γεγονότος και παρακάμπτουν την προβοκάτσια. Παρασιωπούν εντελώς τούτο: Το ΠΟΙΟΣ γκρέμισε του Δίδυμους Πύργους…


Το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ γεγονός, το πώς γκρεμίστηκαν οι πύργοι και από ΠΟΙΟΥΣ, το παρακάμπτουν, το αφήνουν στο «κενό», έτσι που ο κάθε ένας να το «γεμίσει» με ό,τι θέλει ή με ό,τι σενάριο αιωρείται και κυκλοφορεί από τα Μαντεία της αμερικανικής προπαγάνδας.

Αφήνοντας, βεβαίως, τούτο το «κενό», ουσιαστικά εξωραΐζεις και συγκαλύπτεις ΠΛΑΓΙΩΣ την προβοκάτσια της αμερικανική μπότας, διότι η εύκολο απάντηση είναι η κυρίαρχη και αυτή που μας καταδυναστεύει επί χρόνια: Τους Πύργους τους γκρέμισαν οι «τρομοκράτες»…

Μια απάντηση που ταιριάζει και στα νωθρά μυαλά που αρκούνται σε απλουστεύσεις και δεν θέλουν ΠΟΤΕ να δεχτούν ότι η αμερικανική κακουργία μπορεί να κτυπήσει και μέσα στον τόπο της…

Άλλα, πάλι, κείμενα που ευρέως κυκλοφόρησαν για την 11η του Σεπτέμβρη προχωρούν σε ένα ακόμα βηματάκι συγκάλυψης της προβοκάτσιας, μέσω πονηρών τεχνασμάτων: Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το τι έγινε, το πώς έπεσαν οι Πύργοι και τα λοιπά…

Δηλαδή δεν γνωρίζουμε το ΠΟΙΟΣ διέπραξε το ΕΓΚΛΗΜΑ


Και εδώ αφήνονται ορθάνοικτες οι πόρτες για την «τρομοκρατία» και το χειρότερο: ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ότι αυτή η «τρομοκρατία» και η Αλ Κάιντα είναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ των μυστικών υπηρεσιών του αυτοκρατορικού ιμπεριαλισμού.

Αυτές οι «ορθάνοικτες πόρτες» καλύπτονται ΑΜΕΣΑ από την προπαγάνδα των αμερικανικών υπηρεσιών και τα ελληνικά «βαποράκια» τους.

Αυτά, σταθερά και συστηματικά υποστηρίζουν ότι πίσω από το έγκλημα της 11ης του Σεπτέμβρη βρίσκεται η ισλαμική τρομοκρατία, δηλαδή ότι η αλ κάιντα και γενικά η «τρομοκρατία» σε όλες τις σύγχρονες ποικιλίες της, είναι ΥΠΑΡΚΤΗ και ΟΧΙ κατασκεύασμα των διεθνών μυστικών υπηρεσιών και των ΜΟΝΩΝ τρομοκρατών του πλανήτη: ΗΠΑ.

Αυτά, λοιπόν, τα αμερικανάκια, πλασάρουν ευφυώς μια νέα παραλλαγή της 11ης του Σεπτέμβρη, που εστιάζει το έγκλημα στην «ανεπάρκεια» και «ηλιθιότητα» του Μπους.

Μας λένε ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, του Ισραήλ, αλλά και αραβικών κρατών είχαν προειδοποιήσει τον Μπους για το επικείμενο «τρομοκρατικό» κτύπημα, αλλά αυτός …αδράνησε.

Με πιο απλά λόγια οι μυστικές υπηρεσίες αθωώνονται, το ΕΓΚΛΗΜΑ έγινε από την αλ κάιντα, διότι ο Μπους δεν έλαβε υπόψη του τις «προειδοποιήσεις»!!!

Καλό το παραμύθι για να το καταπίνουν οι ηλίθιοι και τα βρέφη…

ΟΤΑΝ, συνεπώς, μασάμε τα λόγια μας για την 11η του Σεπτέμβρη, όταν δεν μιλάμε ΕΥΘΕΩΣ για αυτήν την τερατώδη προβοκάτσια του αμερικανικού υπέρ-κράτους και των μυστικών υπηρεσιών του, συνειδητά ή ασυνείδητα (οι περισσότεροι συνειδητά) στρώνουμε το έδαφος του ξεπλύματος της αμερικανικής κακουργίας.

Στρώνουμε το έδαφος για να συνεχίζουν οι τρομοκρατικοί μύθοι και να καταγράφουμε τα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ εγκλήματα του πλανητικού φασισμού στα κατασκευασμένα και δαιμονοποιημένα, από τον ίδιον, «τρομοκρατικά σκιάχτρα».

Το ποιος γκρέμισε τους Δίδυμους Πύργους έχει ταυτότητα και δεν είναι «σκοτεινή» και «αόρατη» δύναμη: Είναι η ίδια η αμερικανική κτηνωδία που κατασκευάζει και τα ανάλογα «τρομοκρατικά» πλοκάμια της για να μεταθέτει την κακουργία της εκεί και να δικαιολογεί τα παγκόσμια εγκλήματά της.

ΚΑΜΙΑ άλλη δύναμη, δεν θα μπορούσε να κτυπήσει, με αεροπλάνα, στην καρδιά της Αμερικής.

Αλλά και κανένας Πύργος δεν θα ισοπεδωνόταν με κτύπημα αεροπλάνου. Εδώ έχουν απαντήσει καταλυτικά οι επιστήμονες…

Όποιος πιστεύει τέτοια παραμύθια είναι το λιγότερο βλάκας, αν δεν βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία…

Ακόμα και ο φίλος Μπογιόπουλος μιλάει φοβισμένα και αποφεύγει να αναφερθεί με ευθύτητα και σαφήνεια στην αμερικανική προβοκάτσια.

Απλώς με την εμπεριστατωμένη ανάλυσή του γύρω από τις συνέπειες της 11ης του Σεπτέμβρη, πιθανόν να σκεφτείς ότι ήταν προβοκάτσια.

Αλλά είναι εξίσου πιθανόν να εγκλωβιστείς στους μύθους της «τρομοκρατίας» και να υποθέσεις ότι βρήκαν «αφορμή» οι ΗΠΑ για να εκμεταλλευτούν το γεγονός…

Διαβάστε το κείμενό του:


11,5 εκατ. δολάρια την ώρα...
Γράφει: Ο Νίκος Μπογιόπουλος
http://www1.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=12/9/2013&columnId=1821

Χτες ήταν η «επέτειος» του χτυπήματος της 11ης Σεπτέμβρη του 2001 στους Δίδυμους Πύργους. Στα χρόνια που πέρασαν ουδείς μπορεί πια να αμφιβάλει: Ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να χρησιμοποιεί σαν πρόσχημα το αίμα ακόμα και του αμερικανικού λαού, όπως συνέβη με τα σχεδόν 3.000 θύματα της επίθεσης στη Νέα Υόρκη, για να επεκτείνει τη θηριωδία του.

Εχει πια αποκαλυφθεί στην ολότητά του:

Η 11η Σεπτέμβρη 2001 ήταν η αφορμή για την επιβολή μιας παγκόσμιας χούντας, που στα κελιά της, στο Γκουαντανάμο, στο Αμπού Γκράιμπ, στις μυστικές φυλακές της CIA, βασιλεύει ο νόμος των «Αουσβιτς» της νέας τάξης.

Στα 12 χρόνια που πέρασαν από τότε η μπότα του Αμερικανού πεζοναύτη και τα «έξυπνα όπλα» των Μπους - Ομπάμα και των Ευρωπαίων συμμάχων τους έχουν σπείρει αμέτρητες «11ες του Σεπτέμβρη» στον κόσμο.

Μόλις πριν λίγες μέρες ο δεύτερος τη τάξει αξιωματικός των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν ομολόγησε ότι το αίμα στη χώρα ρέει ακατάπαυστα:

• Ο μέσος όρος των (επίσημα καταγεγραμμένων) νεκρών στο Αφγανιστάν ανέρχεται στους 100 κάθε βδομάδα...
• Στο Ιράκ οι (επίσημα καταγεγραμμένοι) νεκροί μόνο τους τελευταίους 5 μήνες ξεπερνούν τις 5.000...
• Σύμφωνα με τις πιο συντηρητικές εκτιμήσεις το άμεσο κόστος του πολέμου στις δύο αυτές χώρες υπολογίζεται ότι έχει ανέλθει στο 1,5 τρισ. δολάρια.
• Κάθε ώρα που περνάει, από το 2001 και μετά, πάνω από 11,5 εκατομμύρια δολάρια δίνονται από το Αμερικανικό Πεντάγωνο στο Μινώταυρο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος για τη συνέχιση των επιχειρήσεων («National Priority Project cost of war»).
• Κατά τον νομπελίστα Στίγκλιτς το συνολικό κόστος του πολέμου σε Αφγανιστάν και Ιράκ ξεπερνάει αθροιστικά από το 2001 τα 6 τρισ. δολάρια!

*
Θα το επαναλάβουμε:

Η 11η Σεπτέμβρη αξιοποιήθηκε από τον ιμπεριαλισμό ως εφαλτήριο για να περάσει από τους «ανθρωπιστικούς» του πολέμους (όπως στη Γιουγκοσλαβία), στους «προληπτικούς» του πολέμους και ξανά - τώρα με τη Συρία - στους «ανθρωπιστικούς» πολέμους. Μετατράπηκε από τις ΗΠΑ σε «άλλοθι» για να διακηρύξουν στον πλανήτη το δόγμα τους: «Οποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας».

Αυτό το κράτος - τρομοκράτης, οι ΗΠΑ, μαζί με τους συμμάχους τους, επέβαλαν με αφορμή την 11η Σεπτέμβρη ένα παγκόσμιο καθεστώς τρομο-υστερίας, τρομονόμων, φακελώματος, καταπάτησης ελευθεριών, φαλκίδευσης ατομικών δικαιωμάτων, απροσχημάτιστων επεμβάσεων στο εσωτερικό κρατών.

Στο πλαίσιο αυτού του κτηνώδους και καταστροφικού νεοταξίτικου «Ράιχ», που αποτελεί ταυτόχρονα μια υπερκερδοφόρα μπίσνα για τα μονοπώλια του ολέθρου, η ελληνική άρχουσα τάξη έχει το δικό της μερίδιο ευθύνης. Είναι κομμάτι αυτής της λυκο-συμμαχίας των θυτών και μάλιστα είναι «κάτι περισσότερο από σύμμαχος» του αμερικανικού ιμπεριαλισμού, όπως διαβεβαίωσε τον Ομπάμα ο κ. Σαμαράς κατά τη συνάντησή τους στις 8 Αυγούστου στο Λευκό Οίκο.

Από την άλλη πλευρά, μαζί με τους λαούς όλου του κόσμου, βρίσκεται ο ελληνικός λαός. Ο λαός της Ελλάδας, απέναντι σε όσους του λένε ότι η συμμετοχή και η συνενοχή στο ιμπεριαλιστικό έγκλημα συνιστά «εθνικό συμφέρον», πολιτικά και ιστορικά έχει μια και μόνη... συμφέρουσα επιλογή: Να συνεχίσει, με αφορμή τα σχέδια επέμβασης στη Συρία, την αταλάντευτη αντιπαράθεσή του με τον ευρω-ατλαντισμό. Να αποδοκιμάσει και να καταδικάσει οριστικά τους στυλοβάτες του στον τόπο μας. Να εντείνει τον αγώνα του για την αποδέσμευση της χώρας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7778

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP