Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ο μαυραγορίτης Κώστας Πλεύρης


Νέος ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ
 
Το πάλε ποτέ πρωτοκλασάτο στέλεχος της φασιστικής οργάνωσης «4η Αυγούστου» μόνο το τελευταίο διάστημα έχει διακινήσει «μεγάλο αριθμό χρυσών λιρών, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ», ενώ μόνο σε μια θυρίδα του οι άνδρες του ΣΔΟΕ βρήκαν και δέσμευσαν 4.000 χρυσές λίρες!!!

 Ο θεωρητικός του νεοναζισμού στην Ελλάδα και σεσημασμένος παρακρατικός, ο κύριος που είναι ικανός να κατηγορήσει τους Εβραίους γενικά και αόριστα για την οικονομική κρίση, για την κακοκαιρία ακόμα και για την Ατλαντίδα, πάντα για να βγάλει λάδι τον καπιταλισμό συνελήφθη στα πράσα.

Είναι προφανές ότι τελευταία για να έχει στην κατοχή του τόσες πολλές χρυσές λίρες ασχολείται με το σύγχρονο μαυραγοριτισμό (όπως και ο Τάσος Μητρόπουλος υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ) αγοράζοντας χρυσό όσο όσο σε εξευτελιστικές τιμές πλουτίζοντας εις βάρος των απελπισμένων Ελλήνων.

Αυτός είναι ο πατριωτισμός του Πλεύρη να μετατρέπει τις βέρες και τους βαπτιστικούς σταυρούς των συμπατριωτών του σε λίρες. Είπαμε πάνω απ' όλα Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια.

Το πιο αστείο είναι ότι βρέθηκε ένοχος σε αυτό που όλη του τη ζωή κατηγορεί τους Εβραίους. Για τοκογλυφία.

Ένα πολύ χαρακτηριστικό απόσπασμα από τα γραφόμενά του:

«το να είναι κανείς Εβραίος σημαίνει: Να ψεύδεται, να ψευδορκίζεται, να εξαπατά, να γίνη τοκογλύφος».

Κάθε σχόλιο δικό μας περιττεύει.


Μερικά παλιότερα μαργαριτάρια του μαυραγορίτη:

«0υδέποτε έκρυψα την ιδεολογία μου και είναι τιμή μου που συνειργάσθην με το Στρατιωτικό Καθεστώς της 21ης Απριλίου».

«Oι απόψεις του Αδόλφου Χίτλερ δια τους Εβραίους ήσαν απολύτως ορθαί»

«O Στρατηγός Πινοσέτ ανέτρεψε το εβραιομαρξιστικό καθεστώς του Αλλιέντε κι επέβαλε Εθνικήν Τάξιν στην Χιλήν»

«Oι στρατιώται των SS επολέμησαν ηρωικώς αλλά τελικώς επεβλήθη η υλική υπεροχή των Συμμάχων. Στον πόλεμον ανδρών εναντίον μαζών, επεκράτησαν αι μάζαι» και ότι «οι άντρες των SS (είχαν) αγωνιστικόν ήθος. Ιδεολογικά πιστεύω. Παράστασιν και τρόπο ζωής. Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι δεν ήσαν εγκληματίαι... αυτοί οι άνδρες υπηρέτησαν την πατρίδα των και την Ευρώπην με ηρωισμό... είχαν υψηλόν φρόνημα και την αίσθησιν τιμής... απετέλουν δια την εποχήν τους το καύχημα της Λευκής Φυλής'' (από το πόνημα του Πλεύρη με τίτλο «Οι Εβραίοι»)
.

"H νομιμοποίησις του ΚΚΕ σημαίνει ηθικήν και πολιτικήν δικαίωσιν του συμμοριτισμού», ότι «κατασυκοφαντείται ο ναζισμός», ότι «η μεγάλη μάζα που εντάσσεται στο ΚΚΕ ανήκει σε ανθρώπους που χρειάζονται ψυχιατρική περίθαλψη», ότι «τόσον ο μαρξισμός όσον και η γαλλική επανάστασις του 1789 κατήργησαν την οικογένειαν και επέβαλαν την κοινογαμίαν» και ότι «ο κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος επίστευε ειλικρινώς στην δημοκρατίαν...»
(Κ. Πλεύρης, «θέματα Πολιτικής Κοινωνιολογίας»).


Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, στο πόνημα του «Οι Εβραίοι», εκτός από τον Χίτλερ και τα «Ες-Ες», εκφράζει τη συμπάθεια του και τις ευχαριστίες του σε ένα και μοναδικό πρόσωπο: «Ευχαριστώ τον Άδωνι Γεωργιάδη, που είχε το θάρρος να παρουσιάση το βιβλίον στην τηλεόρασιν»...

Τέλος πρέπει να επισημάνουμε ότι κατά ένα παράδοξο τρόπο ο Πλεύρης τιμά την ''παράδοση''. Την μακρά παράδοση της δεξιάς και της ακροδεξιάς στον δοσιλογισμό και στον μαυραγοριτισμό.

Άξιος συνεχιστής λοιπόν.

Όσον αφορά τις δικαιολογίες του Πλεύρη είναι σαν να τις ακούμε ήδη στα αυτιά μας: «Είναι εβραϊκή συνωμοσία, οι Εβραίοι και οι κομμουνιστές φταίνε κτλ.».

Στον ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗ υπάρχει και το βίντεο της είδησης

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP