Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Κλασσικοπερίπτωση


Όταν βλέπεις αυτούς που έκαναν τα πάντα για να αναδείξουν ως αξίες κάθε είδους απάνθρωπη, εθνοκτόνα και λαοκτόνα συμπεριφορά να παριστάνουν τους θεματοφύλακες έστω και της δικής τους δημοκρατίας και να μετατρέπουν την οψίμως αυτονόητη εφαρμογή των νόμων σε σκηνικό επιθεώρησης ή σε κολυμβήθρα του Σιλωάμ, μόνο και μόνο για να μας χαβώσουν ότι πρόκειται πράγματι για δυνάμεις του "συνταγματικού τόξου" (όπως αυτοβαφτίστηκαν εδώ και κάμποσο καιρό), τότε δεν μπορείς παρά να ομολογήσεις ότι πράγματι η βλακεία είναι ανίκητη.

Αυτοί λοιπόν που ξεφτίλισαν κάθε έννοια συνταγματικότητας, αυτοί που κατάργησαν ακόμα και τα προσχήματα της έτσι και αλλιώς προσχηματικής δημοκρατίας τους, αυτοι που στην συνείδηση του κόσμου είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας και ηθικοί αυτουργοί στο ολοκαύτωμα του ελληνικού λαού, οι συνεργάτες και εντολοδόχοι των χορηγών της κάθε χρυσής αυγής, είναι εκείνοι που σήμερα έδωσαν εντολή να φέρουν τον Μιχαλολιάκο και τους άλλους συλληφθέντες χρήσιμους ηλίθιους εγκληματίες σιδηροδέσμιους μπροστά στις κάμερες των φίλων τους καναλαρχών.

Πρίν απο λίγες ημέρες ο Μιχαλολιάκος
πούλησε τον δικό του φονιά και σήμερα με ακριβώς ίδιο τρόπο η μήτρα που γέννησε την Χ.Α την πέταξε σαν την τρίχα απο τη ζύμη.

Όσους Μιχαλολιάκους και Τσοχατζόπουλους αν "κάψουν" στην επικοινωνιακή τους ξυλόσομπα, δεν θα μπορέσουν ποτέ να καταφέρουν να κρύψουν το απεχθές πρόσωπο του συστήματος το οποίο υπηρετούν και του οποίου ιδεολογικά τέκνα είναι τόσο ο παλιός και νέος φασισμός όσο και τα πολιτικά εκτρώματα των "δυνάμεων του συνταγματικού τόξου".

Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κατεσθίετε τὰς οἰκίας τῶν χηρῶν καὶ προφάσει μακρὰ προσευχόμενοι· διὰ τοῦτο λήψεσθε περισσότερον κρῖμα.
Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κλείετε τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων· ὑμεῖς γὰρ οὐκ εἰσέρχεσθε, οὐδὲ τοὺς εἰσερχομένους ἀφίετε εἰσελθεῖν.
Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι περιάγετε τὴν θάλασσαν καὶ τὴν ξηρὰν ποιῆσαι ἕνα προσήλυτον, καὶ ὅταν γένηται, ποιεῖτε αὐτὸν υἱὸν γεέννης διπλότερον ὑμῶν.
Οὐαὶ ὑμῖν, ὁδηγοὶ τυφλοί, οἱ λέγοντες ὃς ἂν ὀμόσῃ ἐν τῷ ναῷ, οὐδέν ἐστιν, ὃς δ᾿ ἂν ὀμόσῃ ἐν τῷ χρυσῷ τοῦ ναοῦ, ὀφείλει.


Κατα Ματθαιον (ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 23)

Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7814

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP