Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Η νέα γενιά εξτρεμιστών!


 ΠΗΓΗ

Γέμισε ο τόπος εξτρεμιστές.
Οι φορτηγατζήδες την πέσανε κανονικά στους μπάτσους έξω από το υπουργείο.
Και οι ναυτικοί κατεβαίνουν με τα ματσούκια στο λιμάνι και σταματούν τα καράβια.

Οι περισσότεροι δεξιοί, οι πρώτοι, οι περισσότεροι ΚΚΕ, οι δεύτεροι. Αμφότεροι κατά της βίας των διαδηλώσεων, αλλά τώρα κάνουνε τσαμπουκάδες. Το μαχαίρι τούς πονάει και εκτρέπονται. Και πού είσαι ακόμα! Οι εξτρεμιστές θα πολλαπλασιάζονται και δεν θα φοράνε ούτε μαύρα πουκάμισα ούτε σκουλαρίκια.
Βέβαια, το ξέρουνε αυτό οι χρυσοχέρηδες της Goldman Sacks, του ΔΝΤ και των Βρυξελλών.



Το έχουνε προβλέψει και έχουνε δασκαλέψει τον Χρυσοχοΐδη από τότε που τον κερνάγανε χάμπουργκερ στο ... FBI. Εξασφάλισε την κάλυψη της Τρέμη, του Καψή, του Στρα-βελάκη, του Παπαδάκη και των άλλων μετρ της κρατικής προπαγάνδας, και βάρα τους αντιεξουσιαστές για παραπλάνηση και προπόνηση, τον ορμήνεψαν.

Χρησιμοποιώντας τους για σάκο του μποξ εξασκείς τις δυνάμεις σου για τις μεγάλες συγκρούσεις που θα ξεσπάσουν όταν οι φορτηγατζήδες, ναυτικοί, ταξιτζήδες, συμβασιούχοι, αγρότες και λοιποί ψηφοφόροι αρχίζουν να νιώθουν ότι τους χώνετε το δάχτυλο πέραν του ανεκτού βαθιά. Ότι τους τα παίρνετε όλα και τους υποβιβάζετε σε κατηγορία.

Η αστυνομοκρατία προπονείται σε καιρό ειρήνης, για να είναι έτοιμη σε καιρό πολέμου.


Ήδη, Παπανδρέου, Βενιζέλος, Πάγκαλος, Λοβέρδος, Παπακωνσταντίνου, δεν μιλάνε πια, βγάζουν διαγγέλματα.

Από τον καιρό του Ιωαννίδη είχαμε να δούμε αυτό το στυλάκι αλαζονικής εξουσίας. Αποφασίζομεν και διατάσσομεν διά το καλόν του έθνους. Πανομοιότυπα.


Με τη μαεστρία των μεγαλοδημοσιογράφων και το χαμαλίκι των φιλόδοξων νεαρών ρεπόρτερ, που είναι βασιλικότεροι του βασιλέως, διασπάται η κοινωνία και στρώνεται το έδαφος για τη ληστεία και την καταστολή.

Η καινούργια γενιά των προθύμων σε πλήρη δράση.

Αλλά τους έχουνε πάρει χαμπάρι οι «εξτρεμιστές» .

Οι φορτηγατζήδες τούς πλακώσανε και τους στείλανε στο νοσοκομείο. Ακόμα και να τους συμπαρασταθείς συναδελφικά, στο καφενείο, κινδυνεύεις.

Η οργή που υποβόσκει στα χαμηλά μπορεί να υπερβεί την ανοχή και την ηττοπάθεια του λαουτζίκου σε σημείο που δεν θα πιστεύουμε τα μάτια μας.


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4799

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP