Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Μερικές αναμνήσεις απο την δημοσιογραφική ζωή του δολοφονημένου Σωκράτη Γκιόλια.


Μια λεπτομερή, σχετικά, ακτινογράφηση του «Πλαισίου: οικονομικό, κοινωνικό και δημοσιογραφικό.
Πάρα πολύ κατατοπιστικό για την προσέγγιση της μαφιόζικης δολοφονίας.

 
  ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Η δολοφονία του Σ. Γκιόλια ,είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει πολλές συζήτήσεις στα τηλεοπτικά κανάλια και ακόμα περισσότερα σχόλια και άρθρα στο διαδίκτυο και στις εφημερίδες. Εμείς σαν "Κλασσικοπερίπτωση" αν και δεν μας λείπει η "φαντασία", δεν πρόκειται να μπούμε στον πειρασμό να ...εξιχνιάσουμε αυτή τη δολοφονία. Θα αρκεστούμε σαν γνήσιοι "συλλέκτες ειδήσεων" να παρουσιάσουμε μία μικρή "συρραφή" από δημοσιεύματα που αφορούσαν στην επαγγελματική του ζωή και τις δραστηριότητές του:



===========================================

Πόλεμος στα blogs: Troktiko, Γκιόλιας, Τριανταφυλλόπουλος, Αναστασιάδης

Ιστολόγιο "fimes"

Χαμός στην «ειδησεογραφική» μπλογκόσφαιρα. Απειλές, κατηγορίες, υπονοούμενα εκσφεντονίζονται από το troktiko.gr, το zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, τον Σωκράτη Γκιόλια, και τα blogs του Θέμου, ενώ στο παιχνίδι μπαίνουν οι Γιώργος Κουρής και Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από το ALTER, την Αυριανή και την Real News.

Ο πόλεμος ξεκίνησε από ένα άρθρο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο TV ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ του zougla.gr στο οποίο κατονόμαζε τον Σωκράτη Γκιόλια ως διαχειριστή του troktiko.blogspot.com.


Ο Σωκράτης Γκιόλιας απάντησε σε υψηλούς τόνους αρνούμενος οτι είναι πίσω από το troktiko και λέγοντας οτι φοβάται για την ζωή του.
Κατήγγειλε μάλιστα οτι ο Μάκης απειλούσε να πυροβολήσει τον Θέμο Αναστασιάδη στη διάρκεια του σκανδάλου Ζαχόπουλου, αλλά και οτι οι εργαζόμενοι στο zougla.gr είναι ανασφάλιστοι.

Ο Μάκης απάντησε και πάλι μέσα από το TV ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ,
κατηγορώντας τον Γκιόλια οτι... «πουλήθηκε» στον Κοντομηνά και διαβεβαιώνοντας τον οτι δεν κινδυνεύει. Δεν διέψευσε όμως τις κατηγορίες του Γκιόλια οτι σχεδιάζε την δολοφονία του Θέμου Αναστασιάδη, ούτε και οτι κακοπληρώνει τους εργαζόμενους στο zougla.gr… Ο Τριανταφυλλόπουλος ετοιμάζεται να πλήξει καίρια τον πρώην συνεργάτη του, Σωκράτη Γκιόλια, με σύμμαχο τον Γιώργο Κουρή. Το σενάριο θα ξετυλιχτεί τις επόμενες μέρες μέσα από την Αυριανή, ενώ την στάση του εξετάζει και ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Τα blogs του Θέμου Αναστασιάδη μόνο που δεν πανυγηρίζουν για τον «εμφύλιο» στο Τριανταφυλλοπουλικό στρατόπεδο και φροντίζουν να βάζουν λάδι στην φωτιά όσο μπορούν.

Εν τω μεταξύ, ένας ανελέητος πόλεμος έχει ξεκινήσει στα media με τον Μάκη να συμμαχεί με τον Χατζηνικολάου και το Πρώτο Θέμα με το Troktiko.

Τι κρύβεται πίσω από τον πόλεμο Γκιόλια-Troktiko-Μάκη

Η Συνέχεια εδώ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/07/blog-post_8911.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP