Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Η ροζ πανούκλα

Δεκέμβριος 2006
  



Στις 19 Νοεμβρίου, δύο πούλμαν γεμάτα με αυτό-ονομαζόμενους αναρχικούς έκαναν απόβαση στην Αμάρυνθο. Οι νταήδες «επαγγελματίες αντιρατσιστές» έβριζαν χυδαιότατα τους κατοίκους της περιοχής ως «ρατσιστές» και «φασίστες», τους προκαλούσαν και με τραμπούκικη αναίδεια, βρώμιζαν την πόλη με γραπτούς ρύπους συνθημάτων.
Οι κάτοικοι της Αμαρύνθου, τους «χειροτόνησαν» καταλλήλως. Τα «παλικάρια» αναζήτησαν τη σωτηρία τους όχι μόνο στα πόδια τους (αυτά δεν αρκούσαν), αλλά στην …αστυνομία. Οι ορκισμένοι εχθροί του κράτους και της αστυνομίας διασώθηκαν κυριολεκτικά από την αστυνομία!!!
Όλη αυτή η ιστορία με την «εισβολή» των αντιρατσιστών στην Αμάρυνθο είναι για γέλιο. Θα μέναμε στο γέλιο αν ήταν απλώς μια πράξη φρενοβλαβών γραφικών. Δεν είναι όμως έτσι. Είναι τέτοια η πολιτική παράκρουση, τόσο γκανγκστερική, που δεν μπορεί να είναι «αυθόρμητη» γραφικών.

Είναι μια πράξη μεθοδευμένη και κατευθυνόμενη που χρησιμοποιεί τα κόπρανα ενός πολιτικού υπόκοσμου (τους δήθεν αναρχικούς και τους «αριστεριστές» δοσίλογους) για εκπαιδευτικούς αντιρατσιστικούς τραμπουκισμούς και βιασμούς.

Είναι μια επιχείρηση ενταγμένη στη στρατηγική συγκρότησης των «νέων» φασιστικών ορδών, που θα τρομοκρατούν και θα βιοπραγούν κατά των κινημάτων, των τοπικών κοινωνικών και του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας.


Οι νεοταξικές συμμορίες



Μετά την ιδεολογική αντιρατσιστική τρομοκρατία, που το σύνολο των καθεστωτικών δυνάμεων (μαζί με τους νεοταξίτες «αριστερούς») έχει εξαπολύσει κατά της ελληνικής κοινωνίας, έρχεται πάντα, σαν διαλεκτικό συμπλήρωμα, η τρομοκρατία στην πράξη: η ανοικτή βία. Και αυτή με αριστερές και αντιεξουσιαστικές μεταμφιέσεις.

Αν αυτό το περιστατικό συνέβαινε πριν από μερικά χρόνια, που ο αντιρατσισμός δεν είχε αναχθεί ακόμα σε επίσημο δόγμα του καθεστώτος, αυτοί οι κουκουλοφόροι, «επαναστάτες» ροπαλοφόροι, θα είχαν συλληφθεί!!!

Σήμερα, όχι μόνο τραμπούκισαν ανενόχλητοι, αλλά διασώθηκαν από τους «άσπονδους εχθρούς»: τα όργανα του κράτους!!!

ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους να το καταλάβουμε. Αυτός ο «πολιτικός υπόκοσμος» είναι συμμορίες συγκροτημένες και καθοδηγούμενες από τους πλανητικούς μηχανισμούς προπαγάνδας και καταστολής.

Χρησιμοποιούνται, με την κάλυψη και ιδεολογική υποστήριξη της νεοταξικής «αριστεράς» και των προπαγανδιστικών τους Μαντείων για το προβοκάρισμα, τη συκοφάντηση και τρομοκράτηση των κινημάτων και του ελληνικού λαού.

• Πάντα ξεπηδούν στις διαδηλώσεις και μετατοπίζουν το πολιτικό ζήτημα σε ένα παιχνίδι «κλεφτών και αστυνόμων» με την αστυνομία.

• Πάντα διαπράττουν βανδαλισμούς, καταστροφές, χρησιμοποιούν όπλα ακόμα και χειροβομβίδες στο κέντρο της Αθήνας και …ΜΕΝΟΥΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ!!!


• ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ξυλοδαρμοί
(αυτή η απάτη με τον Πολυζωγόπουλο) καίνε εκλογικά περίπτερα και βιβλιοπωλεία (πολιτική επιδότηση ακροδεξιών) και οι φαντομάδες «επαναστάτες» απολαμβάνουν μιας περίεργης πολιτικής ασυλίας!!!

• Τα Πανεπιστήμια λεηλατούνται, θα έλεγα βρίσκονται υπό την κατοχή αυτού του «πολιτικού υπόκοσμου», και όμως ουδείς μιλάει. Ουδείς θέλει να διακρίνει ότι αποτελούν το όχημα για την ΑΛΩΣΗ του Πανεπιστημιακού ασύλου.


• ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ σε γενικές συνελεύσεις με ρόπαλα και δέρνουν και ουδείς συγκινείται.

• ΤΩΡΑ αρχίζουν «εκστρατείες» κατά των τοπικών κοινωνιών και διασώζονται από τις …κατασταλτικές δυνάμεις.

Η «φαιά πανούκλα» του Γκερέν (η διαλεκτική των φασιστικών συμμοριών στη Γερμανία) γίνεται δραματικά επίκαιρη. Μόνο που σήμερα το «φαιό» γίνεται «ροζ». Έχουμε τη «ροζ πανούκλα» της Νέας Τάξης.

Η σιωπή των πολιτικών Ιεροεξεταστών



Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος σιώπησε σκανδαλωδώς. Ενώ έσπευσε να χύσει τα δάκρυα της υποκρισίας του για τα γεγονότα του δήθεν βιασμού και χαρακτήρισε το περιστατικό, πριν από κάθε δικαστική έρευνα, «ρατσιστικό έγκλημα», για το βιασμό μιας ολόκληρης τοπικής κοινωνίας από «ξένους» εισβολής, δεν βρήκε να πει ούτε μια λέξη.

Η «ευαισθησία» αυτού του κόσμου εξαντλείται μόνο όταν είναι να στιγματιστούν τα κινήματα, οι μαθητές, οι τοπικές κοινωνίες και ο λαός, ως ρατσιστές!!!

Τα λαλίστατα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά) «πνίξανε» σχεδόν εντελώς το θέμα. Ενώ παρεχόταν εμπορικά και σκανδαλοθηρικά το «θάψανε». Αν είχε ματώσει η μύτη κανενός αλλοδαπού θα χαλάγανε τον κόσμο. Εδώ έγινε απόβαση 80 «κομάντος», έπεσε το ξύλο της αρκούδας κλπ, αλλά τα ΜΜΕ και οι πολιτικάντηδες έκλεισαν τα μάτια.

Οι λόγοι είναι φανεροί:

Γνωρίζουν ότι η ελληνική κοινωνία, ό,τι και να λέγανε θα ήταν σύσσωμη με το μέρος των κατοίκων της Αμαρύνθου.

Το χειρότερο όμως είναι άλλο: Η Αμάρυνθος θα άνοιγε το δρόμο, θα έδινε το παράδειγμα στην υποβόσκουσα οργή του ελληνικού λαού. Και αυτό που προκαλεί τον πανικό στο καθεστώς και στα τσιράκια του είναι να μην αρχίσει και παίρνει ο λαός τη λύση των προβλημάτων στα χέρια του.


Οι φωνασκούντες «επαναστατικά»



Κάποιοι βεβαίως «δογματοφύλακες» της αντιρατσιστικής μυθολογίας, στο όνομα της «επαναστατικής αριστεράς», όχι μόνο στήριξαν την «αναρχική» επιδρομή στην Αμάρυνθο, αλλά φωνασκούσαν με τα ίδια «επιχειρήματα»: Με βρισιές κατά των κατοίκων της περιοχής, αναθέματα, υστερικές κραυγές για το ρατσισμό και φασισμό του λαού της Αμαρύνθου.

Μάταια θα αναζητήσει κανείς στα λόγια όλων αυτών μια νότα πολιτικής σκέψης, μια στοιχειώδη αριστερή πολιτική τεκμηρίωση για την πράξη των «εισβολέων».

Διερωτάται κανείς, από πού αντλούν αυτή τη νομιμότητα να αφορίζουν τοπικές κοινωνίες και γενικότερα τον ελληνικό λαό, γιατί αυτό θα έπραττε όλος ο ελληνικός λαός, αν ομάδες «ατομικής τρομοκρατίας» (τέτοιοι είναι οι κουκουλοφόροι και ροπαλοφόροι) τον έβριζαν και τον προκαλούσαν χυδαιότατα.

Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν οι «υπερεπαναστάτες» της φράσης, και λακέδες (ασυνείδητοι οι περισσότεροι) του ιμπεριαλιστικού ολοκληρωτισμού είναι τούτο: Ότι στη δική τους «ατομική τρομοκρατία» (που χρησιμοποιείται σήμερα και κατασκευάζεται από τις μυστικές υπηρεσίες) οι λαϊκές μάζες της Αμαρύνθου αντέταξαν ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ και όχι ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ την «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ». Δηλαδή τη βία του λαού! Τρομοκράτησαν τους «τρομοκράτες» του καθεστώτος.

Αλλά επειδή αυτά μάλλον είναι ψιλά γράμματα για τους «αριστερούς» μαϊντανούς του καθεστώτος, δεν θα τα αναλύσουμε. Θα επιμείνουμε όμως σε τούτο: Να μας προσκομίσουν ένα ΑΡΙΣΤΕΡΟ επιχείρημα, μια θεωρητική και πολιτική πρόταση του μαρξισμού, που να δικαιολογεί και την πράξη των «αναρχικών» συμμοριών και τα δικά τους υστερικά γαυγίσματα κατά του λαού της Αμαρύνθου.

Όταν βρίζεις και αφορίζεις τις τοπικές κοινωνίες και τις λαϊκές μάζες, επειδή δεν καταλαβαίνουν τη «σοφία» σου, αυτό σημαίνει, ανεξάρτητα πώς το επενδύεις, φασιστική ψυχολογία και νοοτροπία.

Σημαίνει ότι υπηρετείς τις δυνάμεις εκείνες που (δικαιολογημένα) δεν έχουν καμιά εμπιστοσύνη στο λαό και θέλουν να τον βάλουν στο γύψο ή να τον αντικαταστήσουν.

Αυτό υπηρετούν σήμερα οι «επαναστατικοί» θίασοι: Τη Νέα Τάξη που θέλει να επιβάλει τον ολοκληρωτισμό της, να ρίξει τον ελληνικό λαό στα έσχατα όρια της αθλιότητας, να τον στιγματίσει και να τον αντικαταστήσει με τις καθυστερημένες αγέλες των αλλοδαπών, στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας, του αντιρατσισμού κλπ…

Και τέτοιες πρακτικές, σαν κι αυτή των «αναρχικών σταυροφόρων» αποτελούν μια στρατηγική κλιμάκωσης της τρομοκρατίας κατά του ελληνικού λαού.


Όλα τα κείμενα συλλέγονται ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=27142#27142
   

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP