Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ο λαός στο δρόμο: Μην επαναπαυόμαστε οι λύκοι παραμονεύουν




Η Ελλάδα είναι ένα καζάνι που βράζει.
Η χθεσινή μαζική κάθοδος του ελληνικού λαού στις πλατείες, σε όλη την Ελλάδα, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι ο ελληνικός λαός έχει τη διάθεση και τη θέληση να αγωνιστεί αν ΔΙΑΦΑΝΕΙ κάτι που να μην είναι κομματικά καπελωμένο.
Αυτό βεβαίως το γνωρίζουν πολύ καλά τα επιτελεία και οι υπηρεσίες του καθεστώτος και των «νταβάδων»: Διεθνών και εγχώριων.




Η σύγχρονη συνταγή τους είναι να προλαβαίνουν τους μεγάλους λαϊκούς σεισμούς με μικρούς προσεισμούς που θα αποφορτίζουν τους όγκους της λαϊκής ενέργειας προκειμένου να τους κατευθύνουν στα πολιτικά τους παιχνίδια.

Ιστορικό αξίωμα: Η ενέργεια όσο εκρηκτική και αν είναι χάνεται όταν δεν υπάρχει ο κύλινδρος και το έμβολο, δηλαδή η αυτό-οργάνωση του ίδιου του κινήματος, τα πολιτικά και οργανωτικά του όργανα, οι ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ του και το ΠΡΟΣΩΠΟ του.

«Κινήματα» από το ιντερνέτ είναι ατμός χωρίς κύλινδρο και έμβολο: Πολύ εύκολα χειραγωγούνται και ΠΑΝΤΑ εκφράζονται από τους μηχανισμούς της εξουσίας και τα είδωλα του καθεστώτος.

Οι χθεσινές μαζικές εκδηλώσεις είναι καταρχήν ελπιδοφόρες και εμπεριέχουν ένα επαναστατικό δυναμικό της λαϊκής κίνησης. Επιβεβαιώνουν ότι η απελπισία και η ΟΡΓΗ ενός λαού αργά ή γρήγορα θα εκδηλωθεί στους δρόμους.

Παρόλα, όμως, αυτά τα θετικά και επαναστατικά στοιχεία του ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΥ, εμείς δεν θριαμβολογούμε, ακριβώς γιατί ΗΓΕΤΕΣ αυτής της λαϊκής οργής γίνονται τα όργανα του καθεστώτος, τα οποία εκμεταλλεύονται και αξιοποιούν τη λαϊκή απελπισία και αγανάκτηση, καθώς και την αηδία του λαού για τα κόμματα.

Αυτή η αηδία του λαού για τα κόμματα στρέφεται εντέχνως από τα όργανα προπαγάνδας και τους πολυεδρικούς μηχανισμούς του καθεστώτος ΕΝΑΝΤΙΟΝ κάθε ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, κάθε έννοιας ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, της οργής του λαού από τον ίδιο το λαό.

ΚΙΝΗΜΑ χωρίς ΟΡΓΑΝΩΣΗ είναι θανάσιμη ΟΥΤΟΠΙΑ. Και το πλέον αυθόρμητο λαϊκό κίνημα έχει οργανωτικά έμβρυα μέσα στο λαό.


ΟΤΑΝ μία λαϊκή κινητοποίηση δεν ξεκινά από την ίδια τη δική του ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ανάπτυξης και συσσώρευσης, διαλεκτική που ΠΑΝΤΑ εκφράζεται στα δικά του όργανα του αγώνα (όργανα τα οποία έχουν καθαρό ΠΡΟΣΩΠΟ έκφρασης), ΤΟΤΕ αυτή η λαϊκή κινητοποίηση έχει «ΠΡΟΣΩΠΟ» οργάνωσης και έκφρασης, μεταμφιεσμένο βεβαίως, αλλά καθαρότατο: Το καθεστώς, τους μηχανισμούς του και τα «είδωλά» του.

Και αυτό είναι πολύ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ για να μην αγόμαστε και φερόμαστε από τα καταχθόνια παιχνίδια των καθεστωτικών μηχανισμών, παιχνίδια τα οποία ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ να κατασκευάσουν, κινηματικά δήθεν κανάλια της λαϊκής χειραγώγησης.

Είναι κάποια ζητήματα τα οποία παραβλέπουμε τυφλωμένοι από την απελπισία, την ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ να εξεγερθούμε και τον ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ της καθόδου του λαού στο δρόμο.


Ποια είναι αυτά:



α). Το απρόσωπο του ιντερνέτ.

Ότι κινητοποιούνται οι μάζες από το ιντερνέτ και μάλιστα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ, είναι ένας θανάσιμος μύθος τον οποίο έχουν καλλιεργήσει οι διεθνείς μηχανισμοί του καθεστώτος και παραπληροφόρησης των ΜΜΕ…

Το ιντερνέτ απλώς αποτελεί επικουρικό στοιχείο της κίνησης, στοιχείο το οποίο επικαλύπτει και αποκρύβει τους πραγματικούς οργανωτές και σκηνοθέτες των κινητοποιήσεων. Και όποιος θέλει να κρυφτεί σε ζητήματα ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ή εμφανίζεται μεταμφιεσμένος, είναι εξ ορισμού, άνθρωπος του καθεστώτος.

β). Πίσω από τις υπερκομματικές δήθεν ή υπερπολιτικές πρωτοβουλίες, μέσω ιντερνέτ, κρύβονται «αόρατοι» καθεστωτικοί μηχανισμοί και οι «χρήσιμοι ηλίθιοί» τους…

Κρύβονται μηχανισμοί του θεάματος, όπως ακριβώς στις σκηνοθετημένες πράξεις της τρομοκρατίας τους ή στα «δεκεμβριανά» του 2008…

γ). Αν όμως τα παραπάνω είναι δύσκολα να κατανοηθούν και απαιτούν μεγαλύτερη ανάλυση, είναι πολύ κατανοητό τούτο:

Ότι ήταν αυτά τα ίδια τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τα κανάλια που διαφήμισαν και προπαγάνδισαν τη χθεσινή κάθοδο του λαού στο δρόμο.

Είναι το σύνολο του Τύπου, σήμερα, που έχει πρωτοσέλιδο το λαϊκό ξεσηκωμό!!!

Ιδιαίτερα εύγλωττα είναι της «Καθημερινής», των «Νέων» και της «Ε»!!!

Όπως και στα «δεκεμβριανά» αναλαμβάνουν την ΗΓΕΣΙΑ του «ξεσηκωμού»!!!!


[

Οι «νταβάδες», λοιπόν, που θάβουν κυριολεκτικά κάθε αυθεντική αντικαθεστωτική φωνή, εν προκειμένω προπαγανδίζουν τον ξεσηκωμό των Ελλήνων!!!!!

δ). Τα πλέον, επίσης, διαπλεκόμενα, αλλά και αλλοπρόσαλλα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ιστολόγια προπαγάνδιζαν και αυτά αφηνιασμένα την πανελλήνια λαϊκή «έκρηξη».

Μάλιστα, προσφάτως, για κάποια από αυτά η εξέγερση του αραβικού λαού ήταν κατευθυνόμενη από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, αλλά για την Ελλάδα δεν ισχύουν τα ίδια!!!!!!

Αυτά τα βασικά, αλλά και πολλές άλλες σημαντικές λεπτομέρειες μας διαφεύγουν.

Αποκόβουμε επίσης όλα τα παραπάνω και από το συγκεκριμένο πολιτικό σκηνικό και τα δεδομένα της πολιτικής συγκυρίας.


Ας συνθέσουμε το παζλ:




α). Η κυβέρνηση καταρρέει με πάταγο και τα ίδια τα προπαγανδιστικά μέσα του καθεστώτος (ΜΜΕ) την κηδεύουν: Καθημερινά της τραβάνε το χαλί και ετοιμάζουν πυρετωδώς το αυριανό σκηνικό, μέσα από αντιθέσεις, βεβαίως και τριβές μεταξύ των «νταβάδων»…

β). Οι ποικίλοι και πολύχρωμοι μηχανισμοί του καθεστώτος έχουν επιδοθεί σε μια φρενήρη κούρσα καταιγιστικών τρομοκρατικών εκβιασμών γύρω από το «χρέος» και την «πτώχευση» της χώρας και κατασκευάζουν τη ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ πολιτικών πραξικοπημάτων και εκτροπών: Κυβέρνηση «προσωπικοτήτων» (καθαρή ή μεικτή), «εθνικής σωτηρίας» και «πανεθνικής συστράτευσης»…

γ). Πρόσφατα η CIA μίλησε ανοικτά για αιματοχυσίες στην Ελλάδα!!!

δ). Όλο και πιο συχνά και επίμονα προβάλλοντα και διαφημίζονται από τα ΜΜΕ οι «εκλεκτοί» των «ανεξάρτητων κινημάτων» και λοιποί «άριστοι»: Από το Μίκη, τον Κασιμάτη, τον Μπέη και CIA…

OΛΟΙ αυτοί φορέσανε τη γενειάδα του «επαναστάτη» προφήτη…

Καλούνε και τον κόσμο σε λίγες ημέρες στα Προπύλαια για τη συνέχεια της πανεθνικής καθόδου του λαού στο δρόμο!!!

Χθες το Σύνταγμα πλημμύρισε από δεκάδες χιλιάδες λαού.

Αύριο η συγκέντρωση των καθεστωτικά ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ «ανεξάρτητων» η οποία θα τρυγήσει και το «κύρος» του χθεσινού λαϊκού ξεσηκωμού.

Με πιο απλά λόγια:
Θα δώσει τη φανερή ηγεσία στο «αόρατο» υπερκομματικό κίνημα του ιντερνέτ…

Βεβαίως ο κύκλος δεν κλείνει ακόμα εδώ.
Θα συνεχιστεί με λαϊκές εκδηλώσεις οι οποίες αν από μόνες τους δεν επιφέρουν την ποθούμενη, από τους «νταβάδες» αλλαγή (την επιβολή της «συναίνεσης» που θέλουν), θα φτάσουμε στην «πρόβλεψη» της CIA: Ακόμα και σε αιματοχυσίες…

ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΥΦΛΑ στις καθόδους μέσω ιντερνέτ με ηγεσία τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ να βγάλει, ο λαός που κατεβαίνει στο δρόμο, τις δικές του Επιτροπές Αγώνα και να παίρνει τις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ μέσα από τις δικές του οργανωμένες ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ και ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.

ΤΟΤΕ οποιοδήποτε σχέδιο του καθεστώτος θα τους έρθει μπούμερανγκ…


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5696

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP