Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Απογράψτε μας...πριν μας διαγράψετε οριστικά !!!


Από ΛΙΣΤΟΝ 

Πηγή: Ραδιολόγος
 
Πριν μας διαγράψετε οριστικά θέλετε στοιχεία για τους μελλοντικούς διαχειριστές γιατί μέχρι να ερευνήσετε τα στοιχεία εσείς, θα βγει ο ήλιος από την Δύση.
Στήσατε έναν ακόμη στρατό μικρών Μεγάλων Αδελφών που θα χτυπήσουν την πόρτα του κάθε ελληνικού σπιτιού και θα του κάνουν μία ευγενική ανάκριση για το ποιος είναι, που δουλεύει, αν έχει παράνομο ή νόμιμο ερωτικό δεσμό, αν έχει μία ή δύο τουαλέτες, αν μαγειρεύει με γκάζι ή ηλεκτρικό, αν έχει ζεστό ή κρύο νερό και το πιο σημαντικό αν η εστία του είναι για πούλημα ή για κατεδάφιση.
Τα επικοινωνιακά κολπάκια της αμερικανικής κουλτούρας θέλετε να τα επιβάλλετε για άλλη μια φορά με δήθεν ανώδυνο τρόπο για τα έσοδα των Καλλικρατικών Δήμων.

Ποια η σχέση όμως των εσόδων των Καλλικρατικών Δήμων με την ερώτηση: «Ποια ήταν η κύρια ασχολίας σας από τις 3 μέχρι τις 9 Μαΐου;» Μάλλον θεωρείτε ότι η κυτταρίτιδα του εγκεφάλου των καρεκλοκένταυρων έχει διεισδύσει και στα δικά μας μυαλά γιατί γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν μπορούμε να αντιδράσουμε και να αντιμετωπίσουμε τις ορδές του κομματικού σας DNA.

Αν μου επιτρέπατε να σας απογράψω θα σας έκανα μόνο μία ερώτηση : Αυτό που θεωρείτε πατρίδα (σπίτι) το έχετε:

α)
για ενοικίαση;
β)για πώληση,
γ)για κατεδάφιση,
δ) για εξοχική κατοικία,
ε) για άλλο λόγο;

Η δική σας άρνηση να απαντήσετε δεν θα τιμωρηθεί με πρόστιμο από 10,000 μέχρι 200,000 ευρώ, εξάλλου για σας δεν είναι υποχρεωτικό τίποτε. Μόνο για μας είναι.

Γιατί
πολύ απλά για να μάθετε πράγματα, που έπρεπε να ξέρετε εδώ και πολλά χρόνια για τους πολίτες αυτής της χώρας, πρέπει να τα μάθετε τώρα τρομοκρατώντας τους.

Πώς είναι δυνατόν να λύσει ένας Καλλικρατικός Δήμος τα προβλήματά του γνωρίζοντας προσωπικά δεδομένα όπως αν είμαι διαζευγμένος, αν συμβιώνω με ή χωρίς σύμφωνο συμβίωσης και το βασικότερο πού διανυκτέρευσα το βράδυ 9/5/2011;

Αν το έχω ξεχάσει θα με τιμωρήσετε; Σας τιμώρησε ποτέ κανείς για τους ξεχασμένους λογαριασμούς σας, για το αλισβερίσι που κάνετε στα ξενύχτια σας ξεπουλώντας εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα; Πολύ απλά όχι, γιατί εσάς δεν έχουμε δικαίωμα να σας απογράψουμε.

Τα στοιχεία που ψάχνετε να βρείτε είναι ορατά στην ελληνική κοινωνία γιατί φροντίζοντας ο Ανδρέας Παπανδρέου να «κάψει» τους φακέλλους με τις χρήσιμες για το καθεστώς που έστησε πληροφορίες εις το όνομα του σοσιαλισμού, ήξερε πολύ καλά ότι από τις στάχτες της φωτιάς ως νέος Φοίνιξ θα αναγεννιόταν το κομματικό DNA που κατέκαυσε μία πατρίδα.

Διαβάζοντας την φόρμα ερωτήσεων νομίζει κανείς ότι πρόκειται, πέρα από το παράνομο φακέλωμα που κάνετε, για μια έρευνα αγοράς πολυεθνικής εταιρείας (αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας).

Μόνο έτσι
μπορεί να δικαιολογηθεί η μεγάλη σας αγωνία για το νερό που καταναλώνουμε αλλά και τι ενέργεια χρησιμοποιούμε για να ζήσουμε. Πείτε το καθαρά.

Ζητάτε στοιχεία, πέρα από τις τυχόν οικοδομικές παρανομίες για να χώσετε κι άλλα χαράτσια, για τις μελλοντικές μονοπωλιακές αγορές που δημιουργείτε.

Είναι η πρώτη φορά που το Κράτος χτυπάει την πόρτα σου όχι όμως για να δει αν ζεις αλλά για να δει τι ακόμα θα πάρει από το κουφάρι σου που το έχει ξεσκίσει με ποικίλους τρόπους εδώ και δεκαετίες.


Καλά κάνετε, λοιπόν.

Απογράψτε μας αφού δεν μπορούμε πια να σας διαγράψουμε.


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5641

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP