Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

«Σιγή ιχθύος» για τις καταγγελίες Θ. Δασκαρόλη!!!



 
Είναι γνωστό το πρώτο στάδιο του «φιλοσοφικού» αξιώματος της φίμωσης: Η ΣΙΩΠΗ.
Αυτό εφαρμόσθηκε από την κατοχική κυβέρνηση απέναντι στην καταγγελία-καταπέλτη του Προέδρου της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων, Θεόδωρου Δασκαρόλη.
  Οι καταγγελίες ΕΔΩ:
 
Το πλέον σκανδαλώδες και προκλητικό, βεβαίως, είναι η ΣΙΩΠΗ της «αντικειμενικής» και της «αμερόληπτης ενημέρωσης».
Ενώ ανάγουν σε μέγιστο πολιτικό ζήτημα κάθε μπούρδα, κάθε βυθοκόρημα της φαιάς προπαγάνδας και τα παραπολιτικά ψεύδη, δεν θεώρησαν «είδηση» τις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του Προέδρου των Διπλωματικών Υπαλλήλων.
Τον κλόουν της πολιτικής μας ζωής, τον Καρατζαφέρη, τον περιφέρουν καθημερινά και υστερικά από τα κανάλια για όποια ανοησία και «χρησμό» και αν ξεστομίσει (διατεταγμένη ανοησία), αλλά για τις καταγγελίες Δασκαρόλη κιχ!!!!

Αυτοί είναι οι πραιτωριανοί της δημοσιογραφίας και των καναλιών…

Και να σκεφτεί κανείς ότι οι αποκαλύψεις του Δασκαρόλη δεν έγιναν από κανένα ιστολόγιο ή περιφερειακό έντυπο, αλλά από την «Ελευθεροτυπία»!!!!!

Παραθέτουμε ένα εύστοχο σχόλιο του Στάθη από το σημερινό φύλλο της εφημερίδας:




Τι είναι το Διπλωματικό Σώμα; το «βαρύ πυροβολικό» μιας χώρας, προκειμένου να μη χρειασθεί να χρησιμοποιήσει το «βαρύ πυροβολικό» του στρατού της.

Οι κατηγορίες εναντίον του κ. Δρούτσα από τον Πρόεδρο της Ενωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων, πρέσβη κ. Δασκαρόλλη, είναι βαρύτατες
και δεν αντιμετωπίζονται διά της (συνήθους) σιωπής (του στυλ: άσ' το, κι αυτό θα περάσει).


Το ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι οι καταγγελίες του διπλωμάτη συμπίπτουν με πλήθος δημοσιευμάτων για συναφή θέματα, και του ελληνικού και του τουρκικού και του διεθνούς Τύπου.


Η συστηματική αποδυνάμωση του διπλωματικού σώματος, η αποψίλωση των πρεσβειών της χώρας στο εξωτερικό, η υποταγή στις νεο-οθωμανικές φαντασιώσεις, αλλά και πρακτικές της γείτονος, η χρησιμοποίηση «παραθεσμικών μηχανισμών», όπως και εξωθεσμικών προσώπων, μάλιστα με το «αζημίωτο», είναι μερικές από τις αιτιάσεις του κ. Δασκαρόλλη, που όντως διασταυρώνονται με πραγματικότητες, όπως η πολιτική του κατευνασμού, η πολυπραγμοσύνη «φίλων» (πάλι) του Παπανδρέου όπως ο κ. Αλεξ Ρόντος κι άλλα.
Δρούτσας με δέλτα όπως «δαρεικός».


Ο «δαρεικός», το νόμισμα. Οχι ένα όποιο κι όποιο νόμισμα...




ΠΗΓΗ:
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=16/05/2011&id=275698

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP