Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Τα γενοκτονικά σχέδια του κεφαλαίου


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2006

Το κυρίαρχο πολιτικό ζήτημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα είναι τούτο: Η αντικατάσταση της πλειοψηφίας των εργαζομένων από πρωτόγονους, καθυστερημένους ξένους εργάτες και η πολιτισμική αλλοίωση του πληθυσμού.
Την ίδια ώρα που οι ελίτ της καπιταλιστικής εξουσίας έχουν βυθίσει τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία στα κάτεργα της ανεργίας και της ανασφάλειας, νέα προνομιακά μέτρα υπέρ των αλλοδαπών έρχονται να δώσουν πιο αποτρόπαια διάσταση στο πρόβλημα:

α). Στα τέλη Ιουνίου, ο υπουργός Εσωτερικών κ. Παυλόπουλος ανακοίνωσε ότι ο τελευταίος μεταναστευτικός νόμος οδήγησε στη νομιμοποίηση άλλων 150.000 ξένων εργατών.

β). Με υπουργική απόφαση στις 22 Ιουνίου, νομιμοποιούνται με συνοπτικές διαδικασίες όλοι οι αλλοδαποί (ανήλικοι ή ενήλικοι), που φοιτούν ή έχουν φοιτήσει σε οποιαδήποτε βαθμίδα εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται καμία άδεια, ούτε να αποδείξουν ότι μπήκαν νόμιμα στη χώρα ή ότι έχουν επαρκές εισόδημα.

γ). Τέλος, στις 26 Ιουνίου, υπογράφτηκε Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο δίνει: απόλυτη ελευθερία εγκατάστασης, διαμονής και εργασίας για αλλοδαπούς, προερχόμενους από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, που είναι μέλη οικογένειας πολίτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και κατά παράβαση της ελληνικής νομοθεσίας τα ευεργετήματα αφορούν όχι μόνο τη/τον σύζυγο, αλλά κάθε άτομο με το οποίο ο εν λόγω πολίτης διατηρεί στενή «συντροφική» σχέση ( γκόμενος ή γκόμενα), τα παιδιά της «συντρόφου» από οποιοδήποτε γάμο κλπ. Δηλαδή παραχωρούνται απεριόριστα δικαιώματα εισόδου στη χώρα σε νέες κατηγορίες πληθυσμούς αλλοδαπών.

Η κυβέρνηση με την κάλυψη της Αντιπολίτευσης υλοποιεί τους σχεδιασμούς του ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου.

Ιδιαίτερα το ΠΑΣΟΚ πρωτοστατεί στην υπόθεση της πολυ-εθνικής και πολύ-πολιτισμικής κοινωνίας, με το Γιωργάκη Παπανδρέου να λέει στα σχολεία των μεταναστών που επισκέπτεται: «Είστε οι αυριανοί Έλληνες»!

Ο ΣΥΝ, με κολαούζο τη λεγόμενη «εξωκοινοβουλευτική αριστερά), έχουν αναλάβει το καθήκον της ιδεολογικής τρομοκρατίας:

Βρίζουν «φασίστες», «ρατσιστές» και «καθυστερημένους» το 90% του ελληνικού λαού που απορρίπτει αυτά τα βάρβαρα σχέδια του κεφαλαίου.

Σε λίγο οι υπηρέτες του πολυεθνικού κεφαλαίου και τα φερέφωνα του κοσμοπολιτισμού δεν θα βρίσκουν χώρο να κρυφτούν. Ήδη ακόμα και οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις αρχίζουν να αλλάζουν τη στάση τους απέναντι στους μετανάστες.

Όλοι πλέον βλέπουν ότι οι μάζες των μεταναστών όχι μόνο δεν ενσωματώνονται, αλλά μισούν και τις κοινωνίες υποδοχής τους, αποτελούν τη μεγάλη απειλή για τη διάλυση των κοινωνιών και την ισοπέδωση του πολιτισμού.

Στην Ελλάδα οι παράνομοι μετανάστες νομιμοποιούνται, στην Ευρώπη απελαύνονται. Και αυτός ο πραξικοπηματικά επιβαλλόμενος πολύ-εθνισμός προβάλλεται από τα φερέφωνα του καθεστώτος, τους οικότροφους της εξουσίας «διανοούμενους», τους πληρωμένους κονδυλοφόρους και τους «αριστερούς» σφογγοκωλάριους ως «φιλοξενία» και «ανθρωπισμό»!!!

Αυτή η «αριστερά» έχει γίνει σήμερα ο γελοιωδέστερος και γλοιωδέστερος φορέας της ολοκληρωτικής νεοταξικής ιδεολογίας: το παρασιτικό ηθικό της περιτύλιγμα.


Ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να αποδεχτεί τη γενοκτονία του. Να αποδεχτεί ότι σε μια χώρα με την υψηλότερη ανεργία και τη χαμηλότερη γεννητικότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση χωράνε μερικά εκατομμύρια ξένοι εργάτες


 Όλα τα κείμενα συλλέγονται ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=27142#27142
   

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP