Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Κατασκευάζουν πυρετωδώς τη «συναίνεση»: Την κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας»!


Η «κατασκευή συναίνεσης» είναι το άμεσο και το επείγον στρατήγημα των ισχυρών οικονομικών κέντρων εξουσίας: Το στρατήγημα της «έκτακτης ανάγκης» της σημερινής περιόδου (το έχουμε αναλύσει σε σωρεία κειμένων).
Απαραίτητη διευκρίνιση: Συναίνεση ουσιαστικά και επί των πρακτέων υπάρχει. Όλες οι δυνάμεις του καθεστώτος έχουν ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ και βάλει πλάτες σε ΟΛΑ τα εγκλήματα της κατοχικής κυβέρνησης, στην ίδια την κατοχή μας από τις διεθνείς και εγχώριες μαφίες του χρήματος.
Σε όλα τα νεοταξικά «συμβόλαια θανάτου» που έχει εκτελέσει αυτή η κυβέρνηση όλα τα κόμματα έχουν ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. Απλώς ρητορικά διαφοροποιούνται με ανέξοδες αντιμνημονιακές, αντικυβερνητικές, ακόμα και αντικαθεστωτικές φλυαρίες και δημαγωγικές κορώνες για εσωτερική κατανάλωση…

ΤΥΠΙΚΑ, μόνο, η συναίνεση δεν έχει υλοποιηθεί. Δηλαδή δεν έχει επιτευχθεί η τυπική συμφωνία των κομμάτων σε ένα κοινό κυβερνητικό σχήμα.

Οι λόγοι είναι προφανείς. Κάτι τέτοιο θα αφάνιζε κυριολεκτικά τα κόμματα, θα τους αφαιρούσε κάθε δυνατότητα να συνεχίζουν να ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ και να παίζουν το ρόλο των ασφαλιστικών δικλίδων.

Το καθεστώς θέλει τη ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, αλλά και τις ασφαλιστικές δικλίδες της κομματικής απάτης.

Η κατασκευή, συνεπώς και της «τυπικής» συναίνεσης, περνάει μέσα από ένα σχήμα κυβέρνησης «προσωπικοτήτων», «αρίστων και σοφών»: Μιας κυβέρνησης «εθνικής σωτηρίας» που μπορεί να ονομαστεί και «επαναστατική κυβέρνηση»: Η πρόταση του Μίκη!!!

Προς αυτήν την κατεύθυνση «κατασκευάζεται» με γρήγορους ρυθμούς και με «νεροποντές» το κατάλληλο και ανάλογο κλίμα.

Η κατακλυσμιαία σεναριογραφία γύρω από το ροζ σκάνδαλο Στρος Καν είναι ο αναγκαίος κουνιαρχτός της τύφλωσης και του αποπροσανατολισμού του ελληνικού λαού.

Τα σκάνδαλα, ιδιαίτερα τα ροζ σκάνδαλα και οι αστυνομικές ιστορίες, ασκούν γοητεία στους καταναλωτές του θεάματος και αποσπούν την πολιτική προσοχή από την πραγματικότητα και τα μαγειρέματα των «νταβάδων».

Πάντα πριν από κάθε εγκληματικό σχέδιο του καθεστώτος, πριν από κάθε νέα πολιτική έκτρωση, η ατμόσφαιρα πλημμύριζε από σκάνδαλα και υστερική, γαργαλιστική σεναριογραφία…

Μέσα λοιπόν, σε αυτήν την υπνωτική γοητεία του σκανδάλου «Στρος Καν», πέφτουν, κατά ριπάς, οι τρομοκράτες εκβιαστικές και οι «συναινετικές» βόμβες των διεθνών μαφιόζων:

Ολι Ρεν: Η Ελλάδα πρέπει να επιταχύνει τις μεταρρυθμίσεις στην οικονομία και να διασφαλίσει ότι θα υλοποιηθεί πλήρως το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων».

Παράλληλα επαναλαμβάνει την αναγκαιότητα ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ των κομμάτων: «Ακόμη και εάν οι Ευρωπαίοι ηγέτες συναινέσουν στη διαφαινόμενη ανάγκη νέας χρηματοδότησης της Ελλάδας, είναι παράλογο να πιστεύει κανείς πως υπάρχει εναλλακτική λύση στο πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων (...) Είναι απολύτως απαραίτητο». Άρα τα κόμματα να συναινέσουν στην εφαρμογή του μνημονίου.

Στο ίδιο πνεύμα, ο Εβαλντ Νοβότνι, μέλος του ΔΣ της ΕΚΤ:

Σημειώνει ότι η Ελλάδα ενδέχεται να χρειαστεί επιπλέον βοήθεια από την ΕΕ και το ΔΝΤ, αλλά αυτό είναι κάτι που «πρέπει να διασφαλιστεί κάτω από πολύ αυστηρούς όρους (...) Αλλά θα πρέπει να υπάρχει και πολιτική βούληση στις χώρες που έχουν προβλήματα. Βούληση που θα υποδηλώνει σαφέστατα ότι αρχίζει μια άλλη πορεία».

Αντίστοιχα, ο Γιούργκεν Σταρκ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ, επισημαίνει:

«Είναι προφανές ότι η Ελλάδα θα πρέπει να εντείνει τις προσπάθειες για περικοπές δαπανών προκειμένου να ανταποκριθεί στους όρους του πακέτου για τη χορήγηση της επόμενης δόσης».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο επικεφαλής του Γιούρογκρουπ, Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ: «η Ελλάδα δεν μπορεί να επιστρέψει στις αγορές το 2012».
Και επαναλαμβάνει: «Η χώρα θα πρέπει να επιταχύνει στην κατεύθυνση των αποκρατικοποιήσεων προκειμένου να εκταμιευθούν η πέμπτη δόση του δανείου καθώς και οι επόμενες».


Σαφέστατοι και σε ρυθμό νεροποντής οι τρομοκρατικοί εκβιασμοί των μαφιών του χρήματος. «Κατασκευάζουν» το κλίμα της «έκτακτης ανάγκης» και το συνακόλουθό της: «ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ».

Προς αυτήν την κατεύθυνση κινούνται και μιλούν, δραστήρια, ΟΧΙ μόνο οι γνωστοί «λαγοί» (Ντόρα, Καρατζαφέρης» και CIA), αλλά και τα τηλε-«βαποράκια» (είδωλα) των ΜΜΕ…

Στην ίδια κατεύθυνση «σκαρίσανε» και οι «ακαδημαϊκοί» των «νταβάδων, τα «αφυπνισθέντα» γρανάζια της διανόησης και των «αρίστων»: Ο σερ Μαρκεζίνης, ο Κασιμάτης των «ανεξάρτητων πολιτών», ο Μπέης ο οποίος ανακάλυψε και αυτός τώρα την …Αμερική, ο «οραματιστής» Γιανναράς και πολλοί άλλοι παρελαύνουν, όλο και πιο συχνά, στις πασαρέλες των ΜΜΕ για να βάλουν και αυτοί το λιθαράκι της ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ!!!!!

Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το πολιτικό σκηνικό και το προνομιακό «εργαλείο» της καθεστωτικής τρομοκρατίας και των τρομοκρατικών προβοκατσιών.

Το καθεστώς και οι μηχανισμοί προβοκάτσιάς του άνοιξαν ήδη ένα νέο κύκλο τρομοκρατίας: Ένα κύκλο δολοφονικής βίας και αίματος.


Πάνω σ’ αυτόν το νέο κύκλο σχεδιάζονται μακάβρια τρομοκρατικά παιχνίδια και κινητοποιείται όλο το μωσαϊκό των προβοκατόρων του καθεστώτος, όλο το πολύχρωμο δίκτυο των ομάδων «κρούσης»: Από τις επιδοτούμενες «αντιρατσιστικές» σέχτες, τις αλλοδαπές συμμορίες, μέχρι τα «ακροδεξιά» προβοκατόρικα «σκιάχτρα», μαζί με τους κολαούζους της προβοκάτσιας και της τυφλής βίας…

Διαβάστε αναλυτικά εδώ στο άρθρο:

Άνοιξε ο κύκλος της δολοφονικής βίας και του αίματος

 

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5645

Το πολιτικό κλίμα γίνεται όλο και πιο αποπνιχτικό, η ατμόσφαιρα γεμίζει από πνιγηρές αναθυμιάσεις, οι τρομοκρατικοί εκβιασμοί των «νταβάδων» και «μαφιόζων» του χρήματος όλο και πιο αφόρητοι, η κυβέρνηση καταρρέει και τα κόμματα σε χρεοκοπία…

Η μόνη προσωρινή διέξοδος για το καθεστώς είναι μια κυβέρνηση «Εθνικής Σωτηρίας», μια κυβέρνηση «προσωπικοτήτων» η οποία θα υλοποιήσει και το ΤΥΠΙΚΟ μέρος της ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ…

Γι αυτό ο μοναδικός ψαλμός είναι η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ…

Βεβαίως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο: Τον ελληνικό λαό…

Τα παιχνίδια τους πλέον οι πάντες τα καταλαβαίνουν, καθώς και τους ποικίλους και πολύχρωμους κάλπικους παράδες…


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5671

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP