Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Οι πολιτικοί τοκογλύφοι κερδοσκοπούν στη «συναίνεση»


Οι μαφίες του χρήματος κερδοσκοπούν πάνω στη χρεοκοπία και το θάνατό μας και οι πολιτικοί τους υπάλληλοι, τοκογλύφοι και αυτοί, κερδοσκοπούν πάνω στην «έκτακτη ανάγκη» και τη «συναίνεση»: Δηλαδή στο να αποδεχτούμε «συναινετικά» την κερδοσκοπία των αφεντικών τους, τη χρεοκοπία και το θάνατό μας!!!
Το κεντρικό σύνθημα όλων αυτών των τοκογλύφων (οικονομικών και πολιτικών) το διατύπωσε ο Πρόεδρος Παπούλιας: «πανεθνική συστράτευση για να βγει η χώρα από την κρίση».
Οι γνωστοί και ορατοί, δια γυμνού οφθαλμού, «λαγοί» των «νταβάδων» (Καρατζαφέρης, Ντόρα) το διατυπώνουν καθημερινά, εδώ και πολύ καιρό.
Και μόνο το γεγονός ότι ο Καρατζαφέρης και η Ντόρα, τα δύο αυτά «σύμβολα» του πολιτικού αμοραλισμού και του «ονείδους» πλασάρουν ακούραστα τη «συναίνεση» σηματοδοτούν τη φρίκη της…




«Πανεθνική συστράτευση» διακηρύσσουν, τώρα, και οι δελφίνοι του ΠΑΣΟΚ!!!

Μετά το Λοβέρδο, ο οποίος μπήκε επιθετικά στον αστερισμό των «λαγών» ζητώντας ανενδοίαστα στιβαρή πολιτική υλοποίηση των εντολών του συνδικάτου του χρήματος (Τρόικα, μνημόνια κ.λπ), όρμησε στη «αρένα» και ο Βενιζέλος…

Για το Λοβέρδο διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5637

«Συναίνεση» κραυγάζει και το αγαπημένο τέκνο των «νταβάδων» (τέκνο που το διατηρούν ως «χρυσή εφεδρεία» παρά τα στραπάτσα που έχει υποστεί) για «να ανακτηθεί η ικανότητα πολιτικής διεύθυνσης της χώρας»!!!

Το σόφισμα Βενιζέλου δεν εξοργίζει τόσο για την κομπάζουσα μπουρδολογία του, όσο για τη θηριώδη υποκρισία του και γι’ αυτά που σηματοδοτεί.

Ο Βενιζέλος και η κυβέρνησή του, ανδρείκελα των μαφιών του χρήματος, τα οποία έχουν εκτελέσει, με υπερβάλλοντα ζήλο μοχθηρίας, άπειρα «συμβόλαια θανάτου» εναντίον του ελληνικού λαού, εκτελώντας κυριολεκτικά τους εργαζόμενους και τα κεκτημένα, με αγώνες και αίμα, δικαιώματά τους, εκτελώντας κυριολεκτικά την εθνική υπόσταση της χώρας και ξεπουλώντας την Ελλάδα, έρχεται τώρα, αυτός ο υπουργός της κατοχικής κυβέρνησης, με θράσος απύθμενο, να ζητήσει «συναίνεση» για όλα τα εγκλήματα που έχουν εκτελέσει, για … «να ανακτηθεί η ικανότητα πολιτικής διεύθυνσης της χώρας»!!!




Γίνεται φανερό, λοιπόν, το τι σημαίνει «να ανακτηθεί η ικανότητα πολιτικής διεύθυνσης», όταν έχεις διαπράξει τέτοια στυγερά εγκλήματα εναντίον της χώρας και του λαού της: Να ανακτηθεί η πολιτική ικανότητα να ξεπλύνεις τα εγκλήματα και να ολοκληρώσεις τις «εντολές» του «συνδικάτου του εγκλήματος»: των μαφιών του χρήματος.

Η «Συναίνεση» του δελφίνου είναι η «συναίνεση» της Ντόρας και του Καρατζαφέρη. Η «συναίνεση» των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων), η «συναίνεση» στα διαπραχθέντα εγκλήματα κατά της Ελλάδας και το λαού της, η «συναίνεση» και στα εγκλήματα που δεν έχουν ακόμα διαπραχτεί…

Η «συναίνεση» του δελφίνου ή αυτό της «πανεθνικής συστράτευσης» του Παπούλια, σηματοδοτούν και κάτι άλλο: Την αγωνία των πολιτικών σκακιστών-υπηρετών των «νταβάδων» για την κατάρρευση του καθεστώτος, για την τύχη των πολιτικών τοκογλύφων του και τη δική τους…

Το «να ανακτηθεί η ικανότητα πολιτικής διεύθυνσης της χώρας» σημαίνει: Πρέπει επειγόντως να αναδιαταχθεί και να αναπαλαιωθεί το πολιτικό σκηνικό, πρέπει να αναζητηθούν νέες πολιτικές φόρμες εξαπάτησης του ελληνικού λαού.

Βεβαίως ο Βενιζέλος, όσο και αν είναι καταναλωτής εντυπωσιακών φράσεων και σοφισμάτων, γνωρίζει ότι τέτοια οικουμενική συμφωνία, «συναίνεση», στις παρούσες συνθήκες δεν μπορεί να υπάρξει.

Αυτό που κάνει τόσο αυτός, όσο και οι ποικίλοι και πολύχρωμοι «λαγοί» του καθεστώτος, είναι να προετοιμάσουν ιδεολογικά και πολιτικά το έδαφος της «συναίνεσης» και να δαιμονοποιήσουν την «έκτακτη ανάγκη» που απαιτεί «πανεθνική συστράτευση».

Αυτό το νόημα έχει και η δραματική, δήθεν, έκκληση προς Σαμαρά:

«Δεν θέλω να δω τον κ. Σαμαρά, μεθαύριο στο Ζάππειο, να επιχαίρει εμμέσως για προβλήματα ή έμμεσα να ποντάρει σε αποτυχία της προσπάθειας της χώρας. Ο κ. Σαμαράς πρέπει να συστρατευτεί στην προσπάθεια διότι ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτελεί και αυτός τμήμα της πολιτικής διεύθυνσης της χώρας».

Ο Βενιζέλος συνειδητά και τοκογλυφικά κερδοσκοπεί πάνω στη «συναίνεση» για να ανοίξει το δρόμο στη μοναδική συναίνεση που μπορεί να υπάρξει για να βγάλει τα κόμματα από τη δύσκολη θέση: Τη «συναίνεση» για μια κυβέρνηση προσωπικοτήτων, «αρίστων», «σοφών» και «στιβαρών»!!!!

Αυτό είναι το άμεσο σχέδιο των «νταβάδων» που έχει κάποιες πιθανότητες να εξαπατήσει προσωρινά τον ελληνικό λαό.


Έχει, επίσης, κάποια πιθανότητα να επιτρέψει στα κόμματα να αναπαλαιωθούν, να ανακατέψουν τα σάπια υλικά τους και να αναβαπτίσουν σε ένα βαθμό τη χαμένη τους αξιοπιστία.

Εμείς πιστεύουμε ότι τίποτα πλέον δεν μπορεί να δώσει ζωή σε αυτά τα κόμματα και στο καθεστώς που υπηρετούν.

Όποια σοφίσματα ή αρλούμπες σαν και αυτή του Βενιζέλου και αν καταναλώσουν τοκογλυφικά.

Το καθεστώς και τα κόμματά του είναι πλέον μοχθηρές παρασιτικές εκβλαστήσεις απογυμνωμένες τελεσίδικα από τα διευθυντικά τους λειτουργήματα…




Σημείωση: Φυσικά στο χορό θα μπούνε όλοι οι δελφίνοι του ΠΑΣΟΚ. Ήδη, η Άννα Διαμαντοπούλου (άλλο εθνομηδενιστικό παράσιτο), αρχίζει και αυτή να «κουνιέται», καθώς και το ατόφιο «αμερικανάκι», ο Χρυσοχοΐδης…


Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5638

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP