Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Γενική επιστράτευση κινδυνολογίας και ψευτιάς


ΟΛΑ τα λαρύγγια του καθεστώτος ξερνούν τρομοκρατική κινδυνολογία και ασύστολο ψεύδος: Από τις διεθνείς μαφίες του χρήματος, τον πρόεδρο του ΣΕΒ και τους ποικίλους «νταβάδες», μέχρι τα πολύχρωμα πολιτικά και δημοσιογραφικά παράσιτα.

Θα περιοριστούμε σε τέσσερες «σημαδιακές» περιπτώσεις.
 
α). Παπακωνσταντίνου: το ψεύδος σε παράκρουση

«Χωρίς την εκταμίευση της 5ης δόσης τον Ιούνιο, η χώρα θα πάει σε στάση πληρωμών…» «Τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας φθάνουν έως τα μέσα Ιουλίου, μετά δεν θα μπορούν να πληρωθούν μισθοί, συντάξεις και η χώρα ''κατεβάζει ρολά"…».

Εδώ θα μείνουμε στο θηριώδες ψεύδος του υπουργού ανδρείκελου, γιατί η κινδυνολογική αυθάδεια αποτελεί το καθημερινό «άθλημα» της κυβέρνησης.

Άθλιο και ασύστολο ψεύδος: Ούτε ένα ευρώ από τα δάνεια δεν πηγαίνει στους μισθούς και στις συντάξεις.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ: Από την κλοπή των μισθών και των συντάξεων πληρώνονται τα δάνεια.

Ο,τι - υποτίθεται - έρχεται στην Ελλάδα με τη μορφή δανείων, ξαναφεύγει για τις τσέπες των εγχώριων και ξένων δανειστών με τη μορφή τόκων!

Αντιγράφουμε από το Νίκο Μπογιόπουλο:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6263699&publDate=25/5/2011

«Από την εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού προκύπτει ότι:
Από την περικοπή επιδομάτων και 13ου και 14ου μισθού στο δημόσιο τομέα, η καλή μας η κυβέρνηση «εξοικονόμησε» 1,1 δισ. ευρώ.
Προσέξτε τώρα:
Οπως απάντησε χτες στη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, οι συνολικές δαπάνες τόκων για τα μέχρι σήμερα ποσά που προέρχονται από το δάνειο της ΕΕ και του ΔΝΤ έχουν διαμορφωθεί στα 1,032 δισ. ευρώ!»


ΟΧΙ μόνο λοιπόν δεν πληρώνουν με τα δάνεια τους μισθούς, αλλά με τη ληστεία των μισθών και συντάξεων πληρώνουν τους τόκους των δανείων!!!

Και τα δάνεια τραβάνε την ανηφόρα και πολλαπλασιάζονται δραματικά…

Ακόμα: Καμία δόση δεν δίνεται σε ρευστό χρήμα.

Οι δόσεις αυτές είναι απλές λογιστικές πράξεις μέσω των υπολογιστών οι οποίες αφαιρούνται από το «χρέος» που παρόλα αυτά αυξάνει με ραγδαίους ρυθμούς…


Το μόνο ζωντανό χρήμα (αυτό των δανείων) πηγαίνει στις τσέπες των επιχειρηματιών, των τραπεζιτών, των επενδυτών και λοιπών κερδοσκόπων…

Αυτή είναι η μεγάλη κερδοσκοπική ΑΠΑΤΗ: Δανείζεται η Ελλάδα για να λεηλατηθεί και τα λάφυρα της λεηλασίας να πάνε στις τσέπες των αρπακτικών, των ποικίλων κερδοσκόπων.

Χίλιες φορές, λοιπόν, καλύτερα να μην πάρουμε κανένα δάνειο και να μην ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ κανένα: ΟΣΟ παίρνουμε και πληρώνουμε τόσο και περισσότερο γιγαντώνεται η λεηλασία μας, η ΠΤΩΧΕΥΣΗ του ελληνικού λαού και η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ μας…


β). Ντόρα: Η παράκρουση της εθνικής υποτέλειας.



Καταρχάς προκαλεί κατάπληξη το γιατί δεν ασχολήθηκε κανένα ιστολόγιομε τις δηλώσεις της Ντόρας. Κάποια ιδίως που κάνουν την τρίχα τριχιά, αλλά για τη Ντόρα τσιμουδιά…

Η Ντόρα, δήλωσε καθαρά ότι ο πολιτικός κόσμος της χώρας πρέπει να ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ την ΚΑΤΟΧΗ της τρόικας και από ΚΟΙΝΟΥ να διαπραγματευτεί μαζί της:

«Να υπάρξει μία κοινή διαπραγμάτευση όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας με την τρόικα…»!!!


Αλήθεια γιατί πέρασε απαρατήρητη αυτή η δήλωση της «παμπόνηρης» Ντόρας;

Είναι μια δήλωση που σηματοδοτεί καθαρά το πολιτικό πραξικόπημα που ετοιμάζεται:
Την «εθνική κυβέρνηση» («πανεθνική συστράτευση») η οποία θα νομιμοποιήσει ΣΥΝΟΛΙΚΑ την τρόικα και θα ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ μαζί της για κάποιες φορολογικές ελεημοσύνες, ιδιαίτερα προς τους επιχειρηματίες.

Η παροιμία με το Χότζα είναι γνωστή. Αυτή πάει να εφαρμοστεί και εδώ: Μια «εθνική κυβέρνηση» της τρόικας η οποία θα ξεγελάσει τον ελληνικό λαό με κάποιες ασπιρίνες και με ζαχαρωμένα χάπια…

Η δήλωση της Ντόρας έχει αξία, ακριβώς γιατί η ίδια αποτελεί τον πλέον έξυπνο διπλωμάτη-«λαγό» των μαφιόζων του χρήματος…


γ). Καρατζαφέρης: ο «λαγός» κλόουν»

Στο ίδιο μήκος κύματος με τη Ντόρα, αλλά σε γελοιογραφικό κακέκτυπο κινήθηκε και ο Καρατζαφέρης: Η Ηχώ της Ντόρας ή ο «υπολαγός»…



δ). Δαμανάκη: Σκαρίσανε και άλλες «αριστερές» εφεδρείες



Μπήκε στο χορό και ο «αριστερός ήρωας» της «εκσυγχρονιστικής» αχρειότητας για να μας πει για τη μεγάλη κατάκτηση του Ευρώ: το «εργαλείο» της λεηλασίας μας, των συμφορών μας και της ΚΑΤΟΧΗΣ μας:

«Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο. Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι καθώς και η μεθόδευσή του. Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω ανοικτά. Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά:
Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στις σημερινές συνθήκες.»!!!


Η Δαμανάκη φιλοδοξεί να ξεπεράσει σε φρενοβλάβεια κινδυνολογίας και την ίδια την κυβέρνηση.

Το σημαντικό, ωστόσο, είναι άλλο: Λέει τα ίδια πράγματα με τη Ντόρα και τον Καρατζαφέρη. Να και άλλος «λαγός»…

Αν αφαιρέσεις τις διπλωματικές λεκτικές περικοκλάδες (άφθαστη και η Δαμανάκη σε αυτές), ΤΟΤΕ αυτό που μένει, ως ΟΥΣΙΑ είναι τούτο: Κυβέρνηση «Εθνικής Σωτηρίας» (προσωπικοτήτων) η οποία θα διαπραγματευτεί με την τρόικα…

Θα βγούνε πολλοί ακόμα αρουραίοι από τις τρύπες τους…


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5692
Και ΕΔΩ:
http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5686
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP