Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΛΑΚΗΣ: Κολλώντας επαναστατικά ένσημα στον εαυτό του


Νέος ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ
 

Πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με την κόντρα Λαζόπουλου Στέφανου Χίου (kontra channel, Κουρής) και την υποτιθέμενη μεγάλη αποκάλυψη που έκανε με το βίντεο του Στρος Καν για να μην βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.
Καταρχάς όταν ο Στρος Καν έδινε τη συνέντευξη στο γαλλικό κανάλι ήξερε ότι με αυτά που έλεγε άδειαζε και εξέθετε τον Γ.Α.Π (εκτός αν κάποιος κάνει την αφελή υπόθεση ότι τύποι σαν τον Στρος Καν μιλούν ειλικρινά και όχι με σκοπιμότητα).
Η περίπτωση αυτή είναι χαρακτηριστική του πώς συμπεριφέρονται οι μαφίες του χρήματος ακόμα και στις πιο πιστές μαριονέτες. Τους έχουν συνεχώς στο χέρι και δεν έχουν τον οποιοδήποτε ενδοιασμό να τους μετατρέψουν σε αποδιοπομπαίους τράγους ανά πάσα στιγμή αν χρειαστεί.
Είναι προφανές ότι το κομμένο βίντεο βρισκόταν στα χέρια των Γάλλων ή και κάποιων Ελλήνων καναλαρχών και αυτοί το έδωσαν στο Λαζόπουλο μόλις το θεώρησαν σκόπιμο.

Το βίντεο αυτό δεν κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο ούτε βρισκόταν στα χέρια κάποιου απλού πολίτη για να του το στείλει. Έφτασε στα χέρια του Λαζόπουλου όταν το θέλησαν κάποια μεγάλα συμφέροντα και όχι τυχαία σε αυτόν για να προκαλέσει το θόρυβο που προκάλεσε με τη θεαματικότητα που έχει το τσαντίρι.

Ο λόγος που έβγαλαν τώρα
το βίντεο στη φόρα είναι για να ανοίξει ο δρόμος της διαδοχής του ανδρείκελου Γ.Α.Π αφού προλάβει να εκτελέσει όσα συμβόλαια θανάτου της ελληνικής κοινωνίας μπορέσει μέχρι να καταρρεύσει οριστικά και γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος του συστήματος, που θα φορτωθούν στην πλάτη του όλες οι ευθύνες για να έρθει η κυβέρνηση προσωπικοτήτων και "αρίστων" (Αλέκος Παπαδόπουλος και λοιποί "εθνοσωτήρες" ).

Αυτή είναι η πραγματικότητα και τα φούμαρα περί μεγάλης αποκάλυψης είναι καθρεφτάκια για ιθαγενείς.

Αυτήν την πραγματικότητα προσπαθεί ο Λάκης να κρύψει με άλλοθι τις αρλούμπες του ΠΑΣΟΚ και των παπαγάλων του περί προπαγάνδας υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.

Εκτέλεσε τις εντολές των μεγάλων αφεντικών και των βαρόνων των Μ.Μ.Ε και πουλάει μούρη ότι μόνο αυτός έπαιξε το βίντεο και περί ξεπουλημένης ΕΣΗΕΑ (το ξέρουν και οι πέτρες) για να ξεγελάσει τους αφελείς.



Ο πόλεμος όμως μεταξύ συμφερόντων σε τέτοιες περιόδους είναι άγριος και ανοικτός και δεν κρατιούνται ούτε τα προσχήματα για αυτό κάποιοι αυτή τη φορά δεν του τη χάρισαν.

Τα παπαγαλάκια της Αυριανής ανέλαβαν δράση με τις γνωστές γκεμπελικές μεθόδους τους και τον κάρφωσαν ότι εκτελεί συμβόλαια των αφεντικών του βάζοντας και διάφορες σάλτσες περί λόμπυ της Πάρου και διάφορα άλλα φαιδρά για να αποκρύψουν τον ουσιαστικό λόγο που βγήκε το βίντεο στην επιφάνεια.

Ο Λάκης φυσικά θίχτηκε γιατί έχει μάθει να είναι στο απυρόβλητο και τιμητής των πάντων και βγήκε στην τελευταία εκπομπή του να πουλήσει επαναστατικότητα με το πιο γελοίο τρόπο και να μας δείξει ότι αυτός είναι εκτός συστήματος (15 χρόνια τώρα στα μεγάλα κανάλια πρώτη μούρη με τις πιο παχυλές αμοιβές) για τόσο ηλίθιους μας περνάει.

Έφτασε στο σημείο να κολλήσει επαναστατικά "ένσημα" στον εαυτό του λέγοντας ότι τον παρακολουθεί στενά η Ε.Υ.Π (αν θέλουμε το πιστεύουμε ) και ότι αυτός είναι καθαρός και δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.


Τέτοιο νοσηρό ναρκισσισμό και τέτοια διαφήμιση του εαυτού τους μόνο σε τύπους σαν το Λαζόπουλο και τον Τριανταφυλλόπουλο μπορεί να συναντήσει κανείς. Μόνο αυτοί επικαλούνται τους ασφαλίτικους μηχανισμούς του παρακράτους για να τεκμηριώσουν την "επαναστατικότητά" τους.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ
http://www.youtube.com/watch?v=Bs8ve3p3xvE&feature=player_embedded


Διαβάστε και σχετικό άρθρο:
Στρος Καν: Ο καταλύτης των νέων εκτρωμάτων
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5604

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP