Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Οι κλεφτοκοτάδες πληθαίνουν…


Τα μέσα που χρησιμοποιεί ο καθένας μας δείχνουν το είδος και την ποιότητα των ιδεών μας…
Λάβαμε και δημοσιεύουμε μια καταγγελία από το «Γερογκρινιάρη».
Το «σπορ» των ποικίλων κλεφτοκοτάδων πρέπει να καταγγέλεται…


http://gerogriniaris.blogspot.com/2011/05/blog-post_3919.html

Δ.Α.Κ.Ε.-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συνδικαλιστική νοοτροπία;


Είναι γνωστό στους λίγους που διαβάζουν αυτό το blog πως τα έχω πάρει χοντρά με τα παραμύθια του ΠΑΣΟΚ.

Κάθε μέρα ακούω στις ειδήσεις και μια μπούρδα που έρχεται σε αντίθεση με αυτά που έλεγαν πριν τις εκλογές, αλλά μερικές φορές και μετά από αυτές.

Στην αρχή είχα σκεφτεί να γράφω και μία ανάρτηση για κάθε μπούρδα που έβρισκα, αλλά τελικά αποφάσισα πως είναι πάρα πολλές και δεν έχω σκοπό να γράφω συνέχεια για αυτό.

Έτσι τις μάζεψα σε ένα σκριπτάκι που βγάζει τυχαίες ατάκες σε κάθε ανανέωση της σελίδας, και αποφάσισα πως θα ήταν καλό να το μοιραστώ με όποιον έχει τη διάθεση να το ανεβάσει στη δικά του σελίδα. Μάλιστα ξεκίνησα να φτιάξω και σχετικό gadget, αλλά θεωρώ πως το javascript δουλεύει καλύτερα και είναι πιο εύκολο να μοιραστεί, αλλά και να ανανεωθεί ανά πάσα στιγμή.

Έτσι έφτιαξα μια ανάρτηση με οδηγίες πως μπορεί κανείς το ενσωματώσει στη σελίδα του.

Όμως, στο διαδίκτυο όπως έχω πει και σε άλλες αναρτήσεις έχουν μπουκάρει διάφοροι άσχετοι και κουβαλάνε μαζί τους τη νοοτροπία τους.

Συγκεκριμένα, στην υπηρεσία του συνδικαλισμού με τη μορφή της ΔΑΚΕ Σπάρτακος θέτει το διαδίκτυο με το blog dakespartakosdei.blogspot.com/.

Νέο ξεκίνημα λένε στον τίτλο, ενώ σε περίοπτη θέση υπάρχει η φράση του Γιάννη Μανώλη: "κανείς δεν κρίνεται ή δεν μπορεί να βάλει μία ταμπέλα στον εαυτό του και να πείσει την κοινωνία ότι είναι αυτό. Όλα δοκιμάζονται, όλα κρίνονται στην πράξη"...

Οι μάγκες λοιπόν, αφού είδαν πως το σκριπτάκι με τα ψέματα του ΠΑΣΟΚ που έχω φτιάξει τους αρέσει, αποφάσισαν να το ενσωματώσουν στο blog τους.

Χωρίς αναφορά στον δημιουργό!

Όχι μόνο αφαίρεσαν τις παραπομπές με την τη πηγή, αλλά αφαίρεσαν και την παραπομπή στο post όπου υπάρχουν οδηγίες πως να το ανεβάσει ο καθένας.

Μάλιστα, μια και είναι ψιλοάσχετοι φοβήθηκαν υποθέτω να πειράξουν και πολύ τον κώδικα, οπότε έχουν αφήσει μερικά κουφάρια από τα λίνκ που είχα, όπως κάτι σκόρπια "Ούτε τον τίτλο
δεν μπορούν να γράψουν σωστά! "ΤO ΠΑΣΟΚ MΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ"


Δηλαδή, παίρνουμε κάτι που προσφέρεται δωρεάν στο ίντερνετ, αφαιρούμε την παραπομπή στον δημιουργό, αλλά και αφαιρούμε τη δυνατότητα άλλων να το ανεβάσουν στο δικό τους.

Για του λόγου το αληθές, υπάρχει και σημερινό screenshot, αλλά φυσικά έχω αποθηκεύσει και το html

Αυτό το ήθος πρεσβεύουν οι σημερινοί συνδικαλιστές του Σπάρτακου;

Άντε και εις ανώτερα.

Με αυτή τη νοοτροπία σας βλέπω και βουλευτές, γιατί όχι και υπουργούς!

Μάγκες, δεν έχετε ιδέα από διαδίκτυο, και δεν εννοώ συγγραφή κώδικα και άλλα τέτοια "εξωτικά"...


Εννοώ την νοοτροπία του μοιράζομαι, την νοοτροπία του χαοτικού μέσου το οποίο απαιτεί από τους χρήστες τους τη συμμετοχή και όχι την μονόπλευρη εκμετάλλευση.

Σε αυτό το κλίμα, έδωσα τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να ανεβάσει αυτό το σκριπτάκι στο blog ή τη σελίδα του.

Δε με ενοχλεί τόσο η έλλειψη της στοιχειώδους ευγένειας να αναφέρουν την πηγή τους.
Το σημαντικό εδώ είναι πως ενώ αυτοί επωφελούνται από κάτι που μοιράζεται στο διαδίκτυο, μπαίνουν σε κόπο για να το αλλάξουν ώστε να μην μπορεί να κάνει το ίδιο κάποιος άλλος.

Όποιος το δει στο blog τους θα υποθέσει πως είναι δικό τους δημιούργημα.
Αναρωτιέμαι, πήρε κάποιος συγχαρητήρια για αυτό; Πως απάντησε;
Όταν οι συνδικαλιστές αποφασίζουν να οικειοποιηθούν με τόση ευκολία κάτι τόσο ευτελές, τότε τα ακριβά πως τα αντιμετωπίζουν;

Αλλά πρέπει να τους ευχαριστήσω.

Επιβεβαιώνουν την άποψή μου για τους πολιτικάντηδες και τους συνδικαλιστές αυτής της χώρας (δεν έχουν και πολλή διαφορά τα δύο άλλωστε).

Αρπάζουμε ότι μπορούμε, όποτε μπορούμε, και δε δίνουμε λογαριασμό σε κανένα!


Φυσικά, έχω στείλει παραπομπή με αυτή την ανάρτηση στο
spartakosdake@gmail.com και περιμένω την απάντηση της ΔΑΚΕ-Σπάρτακος.

Και εις ανώτερα λοιπόν, και καλή πρόοδο!

Όλα δοκιμάζονται, όλα κρίνονται στην πράξη...


Υγ. Ψάχνοντας περισσότερο παρατήρησα πως ο μάγκας που διαχειρίζεται το blog είναι πιθανότατα ο χρυσο(ΒΑΛΑΝΤΗΣ) ΤΟΠΗΣ, όπως γράφει στο υποσέλιδο του blog ή ο Βαλάντης Τόπης όπως είναι το προφίλ του στο facebook... άλλωστε έχει φίλους τη ΔΑΚΕ Σπάρτακος και Αντώνη Σαμαρά...

Λες να είναι ο υποψήφιος Δημοτικής Ενότητας Απ. Παύλου που πήρε 743 ψήφους;
Τελικά έγινε και δημοτικός σύμβουλος...

Αν είναι αυτός λοιπόν, (και οφείλει να απαντήσει σε αυτό) είχα δίκιο νωρίτερα που έγραφα πως πολιτικάντηδες και συνδικαλιστές δε διαφέρουν και πολύ. Επίσης είχα δίκιο πως με αυτή τη νοοτροπία τους βλέπω και βουλευτές, και γιατί όχι, και υπουργούς.
Άντε και εις ανώτερα ρε μάγκα!

Ελπίζω μόνο να απαντήσεις σύντομα γιατί η υπομονή μου εξαντλείται... 


 Η Συγνώμη

11/5/2011 Το απόγευμα ήρθε η απάντηση:

"Αγαπητέ κ. gerogriniari, ειλικρινά είμαι υποχρεωμένος ως διαχειριστής να ζητήσω συγνώμη και να απολογηθώ για το ότι ο συνάδελφος ο οποίος επιμελείται την αισθητική του μπλογκς δεν μας, ανάρτησε σωστά το αξιολογότατο σκριπτ το οποίο έχετε κατασκευάσει. Έχετε κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεστε και να μας μέμφεσθε, πραγματικα τα πνευματικά δικαιώματα είναι δικά σας και θα πρέπει να αναφέρεστε όπως ακριβός γράφετε και στο σκριπτ και στην διαμαρτυρία σας.
Ζητώντας σας συγνώμη σας υπόσχομαι πως άμεσα προχωρήσουμε στην διόρθωση αυτού και στην αποτύπωση του ονόματος σας όπως είναι στο σκριπτ.
Για άλλη μια φορά Ειλικρινά συγνώμη.


Με εκτίμηση
ΤΟΠΗΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ"

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP