Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Η απάτη των μισών αληθειών


Οι μισές αλήθειες είναι χειρότερες από το ψέμα γιατί φωτίζουν μία επιφάνεια της πολυεδρικής πραγματικότητας και τις άλλες τις κρατάνε στο σκοτάδι.
Με το μονοδιάστατο αυτό τέχνασμα επιχειρείται, δολίως, ο εγκλωβισμός της πολιτικής σκέψης στην «αλήθεια» που προβάλλει ο κάθε πολιτικός ή καθεστωτικός φορέας και οι ποικιλόχρωμοι «μπράβοι» τους, οι οποίοι μάλιστα παρουσιάζονται και φανατικοί «πατριώτες», «αντινεοταξίτες», «ανεξάρτητοι» και «αμερόληπτοι» κριτές της εξουσίας…
Πάντα οι «ελεγκτές» της κοινής γνώμης και τα παράσιτα της εξουσίας το παίζουν «ανεξάρτητοι» και «αμερόληπτοι» για να κρύψουν τη δουλική τους εξάρτηση από τα ποικίλα κέντρα της εξουσίας, τους ποικίλους μηχανισμούς και υπηρεσίες του καθεστώτος.
Είναι ιστορικό αξίωμα:

Αυτοί που διατυμπανίζουν πιο «οργισμένα» και φανατικά την «ανεξαρτησία» τους είναι και τα πλέον δόλια «εξαρτήματα» των κομμάτων και άλλων σκοτεινών μηχανισμών.

Η σημερινή εποχή είναι τέτοια που βγάζει στην επιφάνεια τους πολύχρωμους αρουραίους, αρκεί να είσαι σε θέση να τους διακρίνεις: Να διαθέτεις, δηλαδή, στοιχειώδη πολιτική παρατηρητικότητα και σκέψη, ελάχιστη ιστορική γνώση και πολιτική εμπειρία, αλλά και να θέλεις να δεις…
Ιδιαίτερα η περίοδος που διανύουμε, προεκλογική περίοδος, ξεσκεπάζει κάθε μασκαρά…

ΟΛΟΙ οι μασκαράδες φωτίζουν τη γωνιά που θέλουν τα κομματικά ή άλλου είδους αφεντικά τους. Πλασάρουν την «αλήθεια» του κόμματος ή του μηχανισμού που υπηρετούν.

ΟΛΑ τα σοβαρά ζητήματα έχουν παραμεριστεί και τα πάντα κατακλύζονται από τις γνωστές εκλογικές σεναριογραφίες σχετικά με τους υποψήφιους, τις εσωτερικές κόντρες στα κόμματα, τα «σκάνδαλα», τις «αποκαλύψεις», τα «σημαδεμένα» πρόσωπα και τις «ίντριγκες» κ.λπ…

Τα πάντα κατακλύζονται από το κάθε τι που αποφέρει εκλογικό κέρδος…

ΟΛΑ πλέον στο βωμό της εκλογικής δημαγωγίας, στο βωμό των κομματικών κερδοσκόπων.


Το πολύχρωμο φάσμα της Αντιπολίτευσης και οι πολύχρωμοι «μπράβοι» αυτού του φάσματος εστιάζουν και φωτίζουν μόνο την κυβερνητική πλευρά: Τα ανδρείκελα της κυβέρνησης, τα μεγάλα εγκλήματα αυτών των δωσίλογων και τις γελοιότητες του ΓΑΠ.

Πράγματι η κυβέρνηση αυτή αποτελεί την πλέον μοχθηρή και μακάβρια αιχμή της νεοταξικής κακουργίας. Αδίστακτα και αχόρταγα, με μια δωσίλογη πώρωση και δικτατορική αυθάδεια ασυνήθιστη και πρωτοφανής ξεθεμελιώνει και καταστρέφει τα πάντα.

Η Κυβέρνηση αυτή έχει διαπράξει πολλαπλά και κατά εξακολούθηση εγκλήματα ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της.

ΕΧΕΙ πετάξει ωμά και κυνικά και το Σύνταγμα της Ελλάδας στο καλάθι των αχρήστων. Υπέγραψε μια σύμβαση όχι απλώς απροκάλυπτα αποικιοκρατική, αλλά ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ κατοχική, η οποία καταργεί ευθέως τα κυριαρχικά μας δικαιώματα πάνω στο ελληνικό έδαφος και υπέδαφος αλλά και κάθε ίχνος δημοκρατίας και εθνικής ανεξαρτησίας, ΔΙΧΩΣ να μάθει κανείς ούτε το περιεχόμενο του Μνημονίου. Την υπέγραψε ποδοπατώντας βάναυσα κάθε έννοια και αστικής νομιμότητας, κάθε έννοια και των αστικών κανόνων του κοινοβουλευτισμού…

Αυτή, όμως, είναι η μία όψη του νομίσματος, η μισή αλήθεια.



Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος, η ΟΛΙΚΗ αλήθεια η οποία δεν φωτίζεται καθόλου, μένει δολίως και εντέχνως στο σκοτάδι.


ΠΟΙΑ είναι αυτή άλλη όψη: Στα πολλαπλά κυβερνητικά εγκλήματα ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, συνεργοί και συνένοχοι είναι ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΟΛΑ τα κόμματα, ανεξαρτήτως από τις ανέξοδες αντικυβερνητικές κορώνες, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ νομιμοποίησαν τα πρωτοφανή κυβερνητικά εγκλήματα.

ΕΔΩ καταργήθηκε το Σύνταγμα και κάθε έννοια δικαίου, ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ η ΒΟΥΛΗ και τα κόμματα κάλυψαν σύσσωμα αυτό το δικτατορικό πραξικόπημα.

ΑΝΤΙ να αντιδράσουν αποχωρώντας από αυτή την καταργημένη ουσιαστικά Βουλή, τη Βουλή διακοσμητικό σκηνικό του κυβερνητικού πραξικοπήματος, παρέμειναν παρέχοντας έτσι κοινοβουλευτική επικάλυψη, νομιμοποίηση και ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ στα εγκλήματα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…


Το έγκλημα που έχει συντελεστεί εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και εναντίον των ίδιων των αστικών κοινοβουλευτικών και συνταγματικών θεσμών δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Δεν έχει υπάρξει στα παγκόσμια χρονικά.
Αυτό το έγκλημα το νομιμοποίησαν ΟΛΑ τα κόμματα.

ΟΛΑ τα κόμματα κάλυψαν πρακτικά αυτό το ΑΙΣΧΟΣ.

Και συγκαλύπτουν το ΑΙΣΧΟΣ όσο παραμένουν στην ψευτο-βουλή.

Και συγκαλύπτουν το ΑΙΣΧΟΣ και συνεχίζουν να είναι συνεργοί και συνένοχοι οι πολιτικάντηδες, τα κόμματα και τα παπαγαλάκια τους που αφηνιασμένα κερδοσκοπούν εκλογικά πάνω στο ΕΓΚΛΗΜΑ ζητώντας έτσι και την επικύρωση του εγκλήματος, μέσω της λαϊκής ψήφου…


ΟΧΙ λοιπόν στις μισές αλήθειες: ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ είναι συνένοχα και νομιμοποίησαν την κατοχή μας…



Υ.Γ. Ένα επιπλέον στοιχείο, λίαν αποκαλυπτικό είναι ότι κανένα κόμμα, κανένας «ευαίσθητος», κανένα παπαγαλάκι οποιασδήποτε κοπής και χρώματος, κανένας φωνακλάς «πατριώτης» και κανένα από αυτά τα ιστολόγια που βερμπαλίζουν «πατριωμετωπικά», δεν ενοχλήθηκε από τη δικτατορική επιβολή και την υποκριτική αυθάδεια της απαγόρευσης του καπνίσματος.

Δηλαδή, η πολιτική, δικτατορική επιβολή του μέτρου, η βροντώδης καθεστωτική υποκρισία, οι λόγοι που το υπαγόρευσαν και οι ιδεολογικές, οικονομικές αλλά και πολιτικές συνέπειες δεν είναι ζητήματα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ;

Το ζήτημα το αναλύουμε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4875
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΟΓΟ!


Η περίοδος που ζούμε σπάει κόκαλα. Οι κάλπικοι αποκαλύπτονται.

Καιρός να αρχίσουμε να τους «φωτίζουμε», αρκετά τους αφήσαμε στο απυρόβλητο, κάτω από το νόθο ιδεολόγημα του «κινήματος των μπλογκ»…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP