Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Μ. Παπαϊωάννου: Νέοι βρυχηθμοί κατά των ιστολογίωνΟ Νέος σατραπίσκος του υπουργείου Δικαιοσύνης διεμήνυσε ότι θα προωθηθεί νομοθετικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση εγκλημάτων μέσω διαδικτύου, με αιχμή την ταυτοποίηση των διαχειριστών των blogs.
  Το διαβάσαμε ΕΔΩ
  Είναι γνωστό ότι ένα καθεστώς που βρίσκεται σε αποσύνθεση δεν βρίσκει άλλο μέσον άμυνας από τις διώξεις, τα εδώλια, τις απειλές και την τρομοκρατία. Και μόνο αυτό αποδείχνει τη δραματική πολιτική και ηθική του κατάπτωση, τη σαθρότητά του και την καταθλιπτική αδυναμία του.

Οι φασιστικές πρακτικές
της λογοκρισίας, της φίμωσης των ιδεών και των τρομοκρατικών διώξεων των «ενοχλητικών», αποτελούν στρατηγικό στόχο κάθε καθεστώτος.

Για την κυβέρνηση των ανδρεικέλων ο «στόχος» αυτός παίρνει μορφές εξουσιαστικής παράνοιας: «Συμβόλαια θανάτου» που πρέπει να εκτελεστούν το ταχύτερο δυνατόν.

Το κατοχικό καθεστώς είναι τόσο σάπιο και τόσο κυνικά θηριώδες εναντίον του ελληνικού λαού που έχει άμεσα την ανάγκη να περάσει σιδερένιους κύκλους γύρω από το σώμα της ελληνικής κοινωνίας, σαν κι αυτούς που περιτυλίγουν ένα σάπιο βαρέλι για να μη διαλυθεί.

Επιχειρούν, λοιπόν, οι υπάλληλοι των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων), να θωρακίσουν τα εγκλήματά τους με τρομοκρατικά νομοθετήματα.

Να θυμίσουμε το προτεινόμενο τρομοθέτημα του Καστανίδη (του προγενέστερου υπουργού) το οποίο ανήγαγε το «ρατσισμό και την ξενοφοβία» σε ΚΕΝΤΡΙΚΗ δαιμονική απειλή!!!

Σήμερα, μετά το «Μανιφέστο» των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, το οποίο προβλήθηκε αφηνιασμένα, μέσω του τρομοκρατικού εγκλήματος των μυστικών υπηρεσιών στη Νορβηγία, ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ η μακάβρια πλευρά αυτού του τρομοθετήματος, αλλά και ο μεθοδευμένος ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ προώθησης τέτοιων αντιρατσιστικών «συμβολαίων θανάτου» ...

Για το τρομοθέτημα Καστανίδη διαβάστε ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5422

Τώρα, ο διάδοχος του Καστανίδη, ο οποίος δεν διαθέτει ούτε την «γλυκύτητα» και την ευφυΐα του, ΒΡΥΧΑΤΑΙ (θυμάστε το έργο: «Το ποντίκι που βρυχάται») εναντίον του διαδικτύου!!!

Βλέπετε, η λαϊκή ΟΡΓΗ έχει πάρει παλιρροϊκές και εκρηκτικές διαστάσεις.

Η «πλουραλιστική» δικτατορική μονοφωνία έχει κλονιστεί θανάσιμα…


Η «επιδημία» των ιστοσελίδων,
παρ’ όλες τις παιδικές της ασθένειες, αποτυπώνει την πιεστική ανάγκη της φιμωμένης έκφρασης, τη ζωογόνο πνοή της κριτικής, της αποκάλυψης και της αποκαθήλωσης των ψεμάτων και των ακαθαρσιών του κατεστημένου οικοδομήματος.

Η φωνή των ιστολογίων, κραυγή και βοή του συμπιεσμένου και εξορισμένου κοινωνικού θυμού, κλονίζει συθέμελα το σαθρό οικοδόμημα της ψευτιάς και της βρωμιάς των ποικίλων εξουσιών.

Κυρίως, όμως, ξεγυμνώνει τους αυτοκράτορες: Τους πανίσχυρους προπαγανδιστικούς «κρουνούς» του καθεστώτος (ΜΜΕ) και όλο το γαγγραινώδες «σύστημα» της διαπλοκής τους, όλον αυτόν τον κόσμο της οικονομικής, δημοσιογραφικής και πνευματικής αυθάδειας και σαπίλας.

Επεξεργάζεται, λοιπόν, η κατοχική κυβέρνηση, τρόπους, μεθόδους και νομοθετήματα, αλλά και τα «άλλοθι» και τα «ερείσματα» για μια ολομέτωπη και συνολική επίθεση κατά των ιστολογίων.

Εδώ και πολύ καιρό οι «νταβάδες» και ο κόσμος τους προετοιμάζουν το έδαφος για τη φίμωση, την τρομοκρατία και τη δίωξη των μπλογκ.

Η κυβέρνηση αυτή, πριν καταρρεύσει, πρέπει να εκτελέσει και αυτό το «συμβόλαιο»…

Ο κλήρος έπεσε στο σατραπίσκο Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ο οποίος μέσα στην έπαρση της βλακώδους αλαζονείας του, πιστεύει ότι οι κοινωνίες μπορεί να καθίσουν πάνω σε ξιφολόγχες…

Δεν έχουν διδαχτεί οι άμοιροι τίποτα από την Ιστορία…

Το ποτάμι της λαϊκής ΟΡΓΗΣ δεν γυρίζει πίσω…


Η λαϊκή ευρηματικότητα και η σοφία δεν «κλειδώνονται», ούτε είναι υπολογίσιμα «στοιχεία» από τους τεχνοκράτες της εξουσίας.

Με τέτοια μέτρα δίωξης, τρομοκρατίας και φίμωσης σκάβουν οι ίδιοι το λάκκο τους. Ακριβέστερα επιταχύνουν το θάψιμό τους, γιατί ο λάκκος τους έχει σκαφτεί…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5875

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP