Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Quebrandos, αυτοί που «έσπασαν»ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Quebrandos ονομάζονταν όσοι δεν άντεξαν τα βασανιστήρια στις φυλακές των made by USA χουντικών καθεστώτων των λατινοαμερικανικών χωρών.
Είναι όλοι αυτοί οι άγνωστοι πολίτες της Χιλής, της Αργεντινής, της Ονδούρας, της Βραζιλίας, της Ινδονησίας, της Σερβίας, του Ιράκ, του Αφγανιστάν, της Αιγύπτου, της Συρίας, της Παλαιστίνης, του κόσμου όλου, που τους άρπαξαν μέσα στη νύχτα οι πραιτωριανοί της Νέας Τάξης Πραγμάτων για να καταλήξουν με κουκούλες και καλώδια σε κάποιο μυστικό ή φανερό κολαστήριο της CIA.
Είναι εκείνοι που επιλέχτηκαν για να δοκιμαστεί πάνω τους η αποτελεσματικότητα της νέας βαρβαρότητας.

Αυτοί ήταν τα πειραματόζωα στα οποία η εξουσία με φρικτά βασανιστήρια και επιστημονικές μεθόδους, έσβησε την συνείδηση, την μνήμη, την αγάπη για τον διπλανό και κάθε συναίσθημα και τους κατέστησε "λευκό χαρτί" πάνω στο οποίο έγραψε μόνο την λέξη "ναί".

Quebrandos είναι και όλοι όσοι είδαν «από κοντά» χωρίς την πολιτική μεταμφίεση το αληθινό πρόσωπο της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Quebrandos γίναμε και εμείς χωρίς μάλιστα να έχουμε υποστεί όλα αυτά τα βασανιστήρια που επινόησαν τα επιτελεία της CIA και των άλλων επιτελείων της «νέας ολιγαρχίας».

Τρομάξαμε και μαζευτήκαμε στο καβούκι μας με τα πρώτα τρομοκρατικά χτυπήματα των «αγορών». Αφήσαμε τους οικοδόμους της «νέας παγκόσμιας κυβέρνησης» να βάλουν την ψυχή και το μυαλό μας στο πλυντήριο και τώρα παρακολουθούμε μουδιασμένοι την σταδιακή μεταμόρφωσή μας σε tabula rasa (άγραφη πλάκα).

Το υπέρογκο κατασκευασμένο χρέος,
τα μνημόνια, τα επαχθή δάνεια, οι απειλές των ξένων και των ντόπιων βασανιστών, δεν είναι η απειλή, αλλά το μέσο με το οποίο οι λαοί θα τρομοκρατηθούν και θα ακινητοποιηθούν κοιτώντας μόνο το περιεχόμενο της τρομοκρατίας και όχι αυτό που κρύβεται από πίσω.

Ο στόχος είναι να εγκλωβιστεί ο νούς στον βασανιστή, να αποκοπεί από την πραγματικότητα και τελικά να χάσει τον προσανατολισμό του και την ικανότητα για διαμόρφωση αντίστασης.

Είναι αλήθεια ότι δεχόμαστε συνεχώς χαστούκια και μάλιστα ο ρυθμός και η έντασή τους διαρκώς αυξάνουν για να προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερο σοκ, ωστόσο είναι στο χέρι μας να μην αφήσουμε το νού να εγκλωβιστεί στην απάθεια ή στην κατευθυνόμενη οργή. Δεν είναι αντίδραση να τρέχουμε δεξιά – αριστερά ψάχνοντας για κάποιο δάκτυλο που θα μας δείξει την έξοδο από το πεδίο της μάχης.

Εδώ πρέπει να μείνουμε, να δούμε τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά και να πολεμήσουμε συλλογικά και οργανωμένα.

Αν δεν αναγνωρίσουμε ποιος είναι πραγματικά ο εχθρός και πώς μεταμφιέζεται τότε στην καλύτερη περίπτωση θα έχουμε την ψευδαίσθηση ότι κάνουμε αντίσταση ενώ στην ουσία θα βουλιάζουμε στην κινούμενη άμμο της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη δεν είναι παρά η εξέλιξη της "σταυροφορίας" που ξεκίνησε εδώ και πολλά χρόνια και που έχει στόχο όχι μόνο να επιβάλλει μια "Νέα Τάξη Πραγμάτων" αλλά να καταστρέψει υλικά και πνευματικά ότι και όσους βρεί μπροστά της.

Αυτός είναι ο αληθινός πόλεμος και όχι εκείνος τον οποίον μας περιγράφουν οι αριστεροδέξιοι ιπποκόμοι των σταυροφόρων.

Αυτοί οι δαίμονες της κόλασης
δεν φοβούνται ούτε τις μούντζες των αγανακτισμένων, ούτε τα παχιά λόγια του κάθε Θεοδωράκη, Καζάκη ή Ληναίου. Γελούν με τις φωνές για νομιμότητα και περισσότερη δημοκρατία και όταν ξεστομίζουν μαγαρισμένα στόματα πατριωτικά λόγια ακονίζουν τα τσεκούρια τους διασκεδάζοντας με την βλακεία μας.

Σε αυτόν τον πόλεμο τα αποτελεσματικότερα όπλα είναι η συνειδητοποίηση του τι γυρεύει από εμάς ο εχθρός και η μαζική αντίσταση σε όλα αυτά που προσφέρει σαν σωσίβια ο τοπικός του εκπρόσωπος.

Να γίνουμε όλοι Κολοκοτρώνηδες, Μακρυγιάνηδες, Παπουλάκοι και τότε με την βοήθεια του Θεού θα καταλάβουμε ότι όλα αυτά που μας τρομάζουν και μας ακινητοποιούν δεν είναι παρά οι οργισμένες κραυγές πανικού ενός θηρίου που ψοφάει.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5877

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP