Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Οργασμός «συνωμοσιών»…


Τα ΠΑΝΤΑ είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ με την πλατιά φιλοσοφική έννοια του όρου. Και η «εχθρότητα» εναντίον της πολιτικής, πολιτική είναι. Και η συγγραφή ενός κειμένου πολιτικό χαρακτήρα έχει. Και το να λέμε ότι το «εθνικό» αποτελεί σήμερα το σημείο αιχμής, πολιτική θέση είναι (θα επανέλθουμε σύντομα γιατί επικρατεί μια σύγχυση ανάμεσα στην πλατιά φιλοσοφική διάσταση του όρου με τη στενή, εξειδικευμένη του έννοια...).
Και η μακρά «σιωπή» του Λαλιώτη, πολιτική πράξη είναι.
Το ίδιο και οι «συνωμοσίες» του στο σούπερ εξοχικό (!!!) του Πέτρου Ευθυμίου στην Κεφαλονιά.

Σημείωση: Εδώ έχουμε μια διάσταση του «εξειδικευμένου χαρακτήρα» της πολιτικής, αυτής του καθεστωτικού χρηματιστηρίου και του πασοκικού κράτους που σε παίρνει από ένα στενό διαμερισματάκι στη Ζωοδόχου Πηγής (Πέτρος Ευθυμίου) και σε απογειώνει σε σούπερ εξοχικά…

Συνωμοσιολογική σκέψη (και αυτό πολιτική είναι):

Ο Λαλιώτης μήπως από κοινού με το Μίκη και τον Ευθυμίου «σχεδιάζουν» το νέο κόμμα (!) και «συνωμοτούν» για την νεκρανάσταση ενός «νέου», «παλιού» ΠΑΣΟΚ, με «μπαχαρικά» «Συνασπισμού» και ΣΙΑ;;;

Κρατήστε αυτή τη «συνωμοσιολογική σκέψη»…

Διαβάστε τώρα το ρεπορτάζ το οποίο αλιεύσαμε από το Σίβυλλα:

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2011/08/blog-post_1632.html


"Συνωμοτεί" (στην Κεφαλονιά) ο Λαλιώτης με τον Ευθυμίου...

Τι συζητούν για τις πολιτικές εξελίξεις στη βίλα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ στον Αϊ-Χέλη
Από τον Μάκη Γιαννάτο

ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται και κάνει τις διακοπές του ο Κώστας Λαλιώτης. Φιλοξενείται στο σούπερ εξοχικό του (κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ) Πέτρου Ευθυμίου στην περιοχή του Αϊ-Χέλη στην παραλία του οποίου πάνε για μπάνιο. Ο Λαλιώτης είναι εδώ και πολύ καιρό "σιωπηλός" αλλά παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Οι συζητήσεις του εδώ με τον Π. Ευθυμίου (που βρίσκεται κι αυτός στην "απέξω¨) έχουν μια μορφή "συνωμοσίας" αφού και οι δυο συμφωνούν, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά για την κυβέρνηση και ότι σύντομα μπορεί να υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις (και στο ΠΑΣΟΚ) στις οποίες θέλουν να είναι και οι δύο παρόντες.

Επίσης, τους απασχολεί και το τι θα κάνει ο Βενιζέλος από τη στιγμή που έγινε αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση ενώ δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές το φθινόπωρο.


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=27825#27825

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP