Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Κυβέρνηση: Αντιλαϊκή υστερία +μοχθηρή βλακεία

Το παρακάτω κείμενο θα ήταν ένα σπάνιο σατιρικό ανέκδοτο αν δεν ήταν πραγματικότητα: η πραγματικότητα μιας κυβέρνησης ανδρεικέλων που συνδυάζει το μίσος και την κτηνωδία της εναντίον του ελληνικού λαού με την παράνοια του βλακώδους…
  Διαβάστε το ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟ
 



Γαϊδουράκια... παροχής υπηρεσιών

Στο πλαίσιο της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής το υπουργείο Οικονομικών άλλαξε... ρότα και πλέον από τους...
“μεγαλοκαρχαρίες” στοχεύει τους ιδιοκτήτες γαϊδουριών της Σαντορίνης.


Οι οδηγοί είναι πλέον υποχρεωμένοι να κόβουν αποδείξεις σε μπλοκ παροχής υπηρεσιών.


Όπως είναι φυσικό τα νέα δεδομένα έχουν φέρει αναστάτωση, αφού η καθημερινότητα των επαγγελματιών προϋποθέτει... γραφειοκρατία.

Οι ίδιοι διαμαρτύρονται έντονα τονίζοντας ότι βγάζουν το μεροκάματό τους και δεν είναι φοροφυγάδες. «Μας υποχρέωσαν να κόβουμε εισιτήρια.

Έχουμε μπλοκάκια, έχουμε βιβλία θεωρημένα στην εφορία. Τι άλλο να κάνουμε;», αναρωτιέται ο Γιώργος Λιγνός, πρόεδρος Σωματείου Ημιονηγών Θήρας στο οποίο ανήκουν περίπου 40 οδηγοί.

Από την άλλη η λογίστρια των σωματείων μίλησε στην εφημερίδα «Real news», και ανέφερε ότι πρόκειται για Γολγοθά, ενώ τονίζει πως οι οδηγοί έχουν μπει σε έναν πραγματικό κυκεώνα. «Λόγω του ότι είναι δύσκολο να λειτουργούν ταμειακή μηχανή, αφού βρίσκονται συνεχώς στο δρόμο, τους υποχρέωσαν να κόβουν εισιτήρια. Ακόμα και αυτό όμως είναι δύσκολο να το κάνουν όταν έρχεται το πλοίο».

Όπως σημειώνει οι αρμόδιοι πρέπει να λάβουν υπ’ όψιν το γεγονός πως πρόκειται για ένα παραδοσιακό, εποχιακό επάγγελμα και πως με αυτό τον τρόπο δεν μένει τίποτα στο ταμείο


Σχόλιο: Το ανέκδοτο της ημέρας…


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5893

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP