Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Αντώνη Σαμαρά, θα γίνει η δίκη της Aegean Oil;


Το διαβάσαμε ΕΔΩ
 

Η δίκη της Aegean Oil για λαθρεμπορία και πλαστογραφία έχει οριστεί για αύριο (σήμερα), 12 Φεβρουαρίου, στο Εφετείο Πειραιά. Η δίκη έχει αναβληθεί τέσσερις φορές, ενώ και τις τέσσερις φορές που πήρε αναβολή η υπόθεση απουσίαζε ο συνήγορος του Δημοσίου.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, είπε στη Βουλή πως οι απειλές κατά της ζωής του συντάκτη του Unfollow είναι πλημμέλημα της πλάκας.
Η λαθρεμπορία πετρελαίου μάλλον δεν είναι πλημμέλημα.


Κι επειδή έχω διαβάσει όλο το πόρισμα, η φυλακή μοιάζει να είναι ο μόνος δρόμος για...
τους κατηγορούμενους.

Βέβαια, αν έχεις τους «κατάλληλους» φίλους, είσαι πάντα αθώος.

(Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ποια «ανεξάρτητα» «ενημερωτικά» σάιτ και μπλογκ χρηματίζονται. Δεν έγραψαν λέξη ούτε για το ρεπορτάζ του Unfollow για το λαθρεμπόριο πετρελαίου, ούτε για τις απειλές κατά της ζωής συντάκτη του περιοδικού. Άξιος ο μισθός σας.)


Εγραψε ο Pitsirikos

http://pitsirikos.net/2013/02/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC-%CE%B8%CE%B1-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-aegean-oil/#more-26542

Μάκης Βορίδης: «Πλημμέλημα της πλάκας οι απειλές Μελισσανίδη κατά της ζωής του συντάκτη του Unfollow»«Πλημμέλημα της πλάκας οι απειλές κατά της ζωής του δημοσιογράφου του Unfollow» δήλωσε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης.

Αντώνης Σαμαράς, Φαήλος Κρανιδιώτης, Δημήτρης Μελισσανίδης. Και στο βάθος ο ΟΠΑΠ.

Αν κρίνω από την υστερία -και τις ανοησίες- του Μάκη Βορίδη, το Unfollow πέτυχε διάνα.

Λογικό είναι αυτός που κυκλοφορούσε με τσεκούρι στους δρόμους της Αθήνας να θεωρεί «πλημμέλημα της πλάκας» τις απειλές για τη ζωή κάποιου και της οικογένειάς του.

Εν τω μεταξύ, τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν έχουν αναφέρει λέξη για την καταγγελία του Unfollow, αν και το θέμα έφτασε στη Βουλή.

Εγραψε ο Pitsirikos
http://pitsirikos.net/2013/02/%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%BF/

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP