Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Πώς φτάσαμε στην "ντροπολογία" 222/4 (παραχώρηση εμπραγμάτων ή ενοχικών δικαιωμάτων σε ιδιωτικές- δημόσιες νησίδες προς τρίτους)

ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Δεν θα πουλάνε λέει τις νησίδες αλλά θα τις ...νοικιάζουν.
Όπως π.χ "νοίκιασαν" για ψίχουλα το πρώην Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης (IBC στην Ολυμπιάδα του 2004) στη Lamda Developmentτ του ομίλου Λάτση για 90 χρόνια.


Το μόνο "καλό" που μας έκανε αυτή η κατοχή, είναι ότι "ακονίσαμε" λιγάκι το μυαλό μας αφ΄ενός σε ότι αφορά οικονομικά θέματα (μάθαμε τι είναι μνημόνια, δανειακές, συμβάσεις, spreads κλπ) και αφ΄ετέρου σε ότι σχετίζεται με την πολιτική, τους πολιτικούς και την εθνική μας κυριαρχία.

Μας είπαν
ότι η άνευ όρων και "αμετακλήτως" εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας (μνημόνια, δανειακές συμβάσεις κλπ) είναι επί της ουσίας "σώσιμο" της χώρας μας.

Μας είπαν ότι "μαζί τα φάγαμε" και αρχίσαμε όλοι να αναρωτιώμαστε αν έχουμε καταθέσεις στο εξωτερικό, συμμετοχές σε hedge Funds και σε "επενδυτικούς οίκους" και ψάχναμε σε συρτάρια σε τσέπες και σε μπαούλα, μπας και βρούμε κάτι τις απο τα "φαγωμένα" για να πληρώσουμε τα φάρμακα του παπού, το super market, το ρεύμα , τους φόρους και τα χαράτσια.

Μας είπαν ότι το πρόβλημα στα ασφαλιστικά ταμεία οφείλεται στην μακροζωϊα των συνταξιούχων ( βλ. δηλώσεις Λοβέρδου) και όχι στη νόμιμη κλοπή των αποθεματικών τους απο την Τράπεζα της Ελλάδας (νόμος Σημίτη, τιτλοποίηση των υποχρεωτικά κατατεθειμένων στην Τ.Τ.Ε αποθεματικών των ταμείων και μετατροπή τους σε ομόλογα του ελλ. δημοσίου που μετά "κουρεύτηκαν")

Αυτοί που "βρήκαν τον μήνα που θρέφει τους 11", μας είπαν ότι μπορούμε να ζήσουμε με 300 ευρώ το μήνα ή και με λιγότερα.

Και ήρθαν προχθές να μα πούν ότι με την "ντροπολογία" τους προστατεύουν δήθεν την ιδιωτική και δημόσια περιουσία, βάζοντας ως "θεματοφύλακές" της, το ΤΑΙΠΕΔ, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τους αρχηγούς των επιτελείων.

Με λίγα λόγια βάλανε τους "λύκους" να φυλάνε τα "πρόβατα".

Δεν θα πουλάνε λέει τις νησίδες αλλά θα τις νοικιάζουν.

Όπως π.χ "νοίκιασαν" για ψίχουλα το πρώην Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης (IBC στην Ολυμπιάδα του 2004) στη Lamda Developmentτ του ομίλου Λάτση για 90 χρόνια.

Και αυτό κατά τον "Ανεξάρτητο Έλληνα " κ. Καμμένο θεωρείται "προστασία απο ξεπούλημα".

Χθές έδωσαν τις μαρίνες (ακόμα και εκείνη της Μυτιλήνης) σε τούρκικη εταιρεία, αύριο που θα νοικιάσουν π.χ για 150 χρόνια στο τουρκικό κράτος, τα Ίμια , την Ψέριμο ή όποια άλλη βραχονησίδα βάφτηκε επί Σημίτη "γκρίζα", θα μας λένε ότι έτσι κτίζουν την ανάπτυξη και την πρόοδο της Ελλάδας, ότι έτσι θα δούμε άσπρη μέρα και πως δεν θα αργήσει η μέρα που θα τρώμε ξανά με χρυσά κουτάλια (μέχρι τότε βέβαια αυτοί θα τρώνε τον άμπακο και μάλιστα όχι με κουτάλια αλλά με κουτάλες).

Πιό κάτω
παραθέτουμε αυτούσιους όλους τους νόμους που άλλαξαν διαδοχικά για να φτάσουμε στην "πατριωτική" ντροπολογία ξηεπουλήματος των ιδιωτικών και δημόσιων νησίδων της Ελλάδας μέσω του κόλπου της "μίσθωσης".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7277

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP